190

Tesla

преди 5 месеца

смешници!

189

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност, когато пияниците правеха москвичите,нормалните държави правеха мерцедеси,БМВ,тойоти...

188

Факт

преди 5 месеца

От 70% локализирано производство на Дочия минаха на 100% китайски "Москвич".

187

Анонимен

преди 5 месеца

Кажете колко коли България произвежда, едно време Ганчев беше довел китайци да правят завод заедно с българите за МПС, дойдоха Боко и ЦЦ и колите бяха забравени и бяха изгонени желаещи инвеститори.

186

преди 5 месеца

Ейй, недейта така бре, дайте още снимки на това чудовище на автомобилостроенето!Едно време москвича беше голяма легенда! Всички му се радваха и го възхваляваха. Например съкращението на завода производител АЗЛК биде възпято от народа като "ах защо ли те купих". А мерцедеса си беше Мерцедес. Всички го искаха но нямаше шанс да го имат. За БМВ-тата се отнасяше същото.

185

Анонимен

преди 5 месеца

Българските производители на летящи коли побесняха.

184

Чичо Ви Манчо

преди 5 месеца

Марката Москвич винаги е бил само един легендарен ***. Казвам го от първо лице като бивш собственик и кой *** си позволява да публикува подобни заглавия.

183

Фък дъ ЕУ

преди 5 месеца

До Алекс А ся виж по ППС на кое място са

182

Анонимен

преди 5 месеца

Каква легенда...да не ти е в къщата....10 год.ми яде душата...зимата едва не замръзвах вътре....кютюк...не легенда...

181

Анонимен

преди 5 месеца

а нас българите какво ни топли това ?!

180

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс - може да е по-скъп, но за разлика от БГ потребителя явно се купува щото руснаците, горките , са във война и нямат нито пари, нито ракети, нито битова техника, а крадели с танковете хладилници...... а на всичкото отгоре обикалат Света като екскурзианти и са в пъти по доходи над нас

179

Анонимен

преди 5 месеца

Комплекта включва: китайски JAC и емблема на "Москвич" произведена в Китай, които работниците залепват на JAC-а и той се превръща в Москвич.

178

Джо

преди 5 месеца

До 127: Забрави фрикадели и грамофонни плочи.

177

Алекс

преди 5 месеца

До АЙдуците да седнат Айде,пак започна да се тиражира лъжата за петата икономика.Според Световната банка Русия е на 66 място по показателя БВП/на човек.Ние сме на 55 място.

176

Алекс

преди 5 месеца

Хитри са китайците.JAC в Китай е слабо популярен.Затова решиха да го пробутат на чебурашките.В Русия цените над два пъти по-високи от тези в Китай.А жалките чебурашки надуват пропагандата: Ето,възкресихме един легендарен бранд.Какво му е легендарното е друга тема.

175

АЙдуците да седнат

преди 5 месеца

И почетат малко и да се информират за Русия че,е 5 икономика в света и произвеждат всичко за разлика от майчините етноси които само злобеят по всичко Българско и родно и не си гледат празните фесове.

174

Апашите освен

преди 5 месеца

Да усвоят евро пачки и златни кюлчета не знаят а гледат другите народи как вървят напред и 1 лев не внесоха в бюджета да се отсрамят а само изискват схеми за гепене.

173

Е па османското

преди 5 месеца

Феодално ДПС от 1990г. само джамии и ракети с виещи тон колони закопа България и една ракета не излетя от скопените джамии.

172

Христо Христов

преди 5 месеца

До Анонимен.192 "Хи, хи, хи то и Буркина Фасо може да купава китайски коли на части и да ги сглобява в Африка под буркинофаско име и да се гордее, че произвежда автомобили." - а евроатлантическа българия и това даже не може. Факт.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Боже, колко мъка има в Русия, Боже ...