113

Банкеръ

преди 5 месеца

Таксичката би имала смисъл ако се приложи за нерегистрираните каляски над 8 години,грижливо излъскани и чакащи наивни купувачи по автокъщите.Така лоялните търговци предлагащи сравнително нови автомобили ще започнат да печелят клиенти.Инак е забавно да правиш пазарлък за 20 г. Бангия с нови гуми и акумулатор.

112

Карлос Сайнц

преди 5 месеца

България е автоморгата на Европа.Тук пристигат технически неизправни коли, които в Европа не могат да минат технически преглед.

111

Анонимен

преди 5 месеца

А стига дивотии...и като вземат 500лева въздуха ще стане по чист ли....

110

Ами то...

преди 5 месеца

И в момента има еко такса поне 350лв, дето до ден днешен не е изяснено кой мафиотски кръг ги прибира. Предизвиквам всекиго да опита да установи къде отиват парите.

109

Готин

преди 5 месеца

Направете и патентен данък на клошарите! Ще бъде издържано в същият дух.

108

Накрая

преди 5 месеца

Автосалона ще си останат вечно с колите втора употреба ЗАЩОТО СТАВАТ БЕЗБОЖНО СКЪПИ И БЕЗ ГАРАНЦИЯ В ГЕРМАНИЯ АКО Е СКЪПА Я ВЗИМАШ С ГАРАНЦИЯ ТЮФ.КАРАЙТЕ СИ ГИ АЛЧНИ БИРНИЦИ И НЕНОРМАЛНИЦИ КОИТО НИ ПРАВИТЕ ЖИВОТА ПО-СКЪП!

107

Анонимен

преди 5 месеца

Асене сложи данък-кола на трупчета 100лв, примерно де, ти си знаеш.

106

да попитам

преди 5 месеца

А бе,ей,тука само едеоти ли сте се събрали!?

105

Нашите крадливи

преди 5 месеца

Управници при влизането ни в евро съюза изпуснаха много пари от митата и сега се чудят със разни измислени таксички как да си ни дерат отново под претекст че се прави за екологията и т.н. по подобие на милионерите криещи се с камери зад табели с нериални ограничения из траниците че виждаш ли това се прави за безопасноста

104

Анонимен

преди 5 месеца

Много бе, лайню балхарски нали трябва да гледа страшно от великата си кола втора употреба иначе няма да е велик

103

Анонимен

преди 5 месеца

В момента се разработва нов двигател.... Той е много малък и прилича на ракета.... Това е една тръба - нещо като "Двигате във вид на Тромпет" .... с него отиваш на терасата ...вбиваш си го ввввГЪЪЪЗЗЗЗААА, включващ го чрез *** и излиташ като птичка в пространството.... и най важното... така е конструиран че даже свири като "Гайда"! Не знам дали ще му сложат и на него "Такса"?

102

E61 669 hp Tuning

преди 5 месеца

Ее! Много лоши! Не бива така!

101

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да се въведе "Данък Очила"... Всеки, който "Докторът" е успял да го излъже, даже още от детската градина, че не вижда и че трябва да си купи очила и да ги носи до края на живота си, трябва да плаща "Данък Очила"! Мен доктора успя да ме сложи на апаратура и апаратурата показа, че трябва да си купя очила..... но аз като си отидох в къщи, добре че се замисли.... "Е па нали виждам всичко" Защо са ми тия очила? Иии скъсах рецептата и не плащам "Данък за купуване на Очила!"

100

Анонимен

преди 5 месеца

Простиуправници слаба държа.Тряба да търсят причината ,а не следствието, а това е ниските доходи, те са далеч от проблемите на хората, като нямате хляб, яжте пасти!

99

Анонимен

преди 5 месеца

Най-убаво да си вземем по един конь за него нема данък, гражданска отговорност, винетки, минетки и тем подобни. Нашите предци прабългарете все на конь са се придвижвали.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Ами дрейте и чепиците къде ги вкарват от чужбина нема ли да има данък?

97

Анонимен

преди 5 месеца

Че то и велосипеди, тротинетки, мотори, трактори, комбайни се вкарват втора употреба, за тех нема ли да има данък?

96

Анонимен

преди 5 месеца

Този данък е рекет върху българският гражданин и селянин. Не знам да има в света държава въвела такъв данък. Все едно, България произвежда автомобили, та трябва да пазим местното производство.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Едно време ние сме имали Коне.... Сядали сме на седлата ... Конете са бягали с краката си и то навсякъде.... през полята, през реките, през планините.... иии навсякъде можеш кобилата да я спреш.... да си пийнеш кобилешко мляко ... но и да се изходиш.... И освен това сме ги използували в Армиите за Бой! ... Я си преставете Армия с леки коли? Ми то нито Мляко мое да изпиеш... Трябва да я заредиш с гориво ... По планини и реки и гори не се кара.... улиците ще се задръстят и Победител ще е Коня!

94

Анонимен

преди 5 месеца

Ако си взееме чужденка втора употреба, че требе ли да плащаме 500 лева?