12

Mr Penguin

преди 6 месеца

Как се казваше тоя булеварда до градинката Кристал там се вее голямо руско знаме л.Да знаят чужденците и туристите ме се навират в Малкия Бейруд копие на Мацкфе.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Щом тези хи ени-водещите европейски държави дават толкова зор да влеке пробитата държавица България в Шенген, то това не вещае нищо добро за клетия български народ

10

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС приветства напредъка на бугаристан и усилията да охранява границите. Страхотно ви е и правителството, премиера и кирчото. За съжаление обаче ЕС отчита и влизането на земята в ретрограден Меркурий, влизането на Слънцето в Стрелец и съвпадението им с цикъла на Урсула, затова ЕС реши да ви даде още няколко години време до влизането ви в Шенген. Ще говорим пак като му дойде времето.

9

Miss P i g g yYotova

преди 6 месеца

8 От понеделник до събота съботираме България по пътя и към европейско развитие.В неделя е почивен ден за наркооргии в руската църква с Мутрофанова и попове чИнгета.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е Белгиец? Гражданин на какво си? Белгия не е субектна държава, а е плочка от конструктор "Лего".

7

Анонимен

преди 6 месеца

Според съобщение на МВР заключението от тази поредна проверка било положително, но имало нюанси. Пълна мъгла в разследването на атентата срещу Трактора, полицейските репресии срещу мирно протестиращи и тн.

6

Аз съм Белгиец

преди 6 месеца

Имах и българско гражданство но се отказах от него.Ние в Белгия сме си добре в Шенген сме вие БГ Гя ву ри те му мислете.

5

БРЮКСЕЛ

преди 6 месеца

ЕС са прави вие БГ Гя ву рите заслужавате само в турския съюз или направо да се присъедините към Турция като нейна селска провинция.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Остави това несъществуващо европейско развитие. Обърни внимание на казаното от Скот Ритер: България да излезе изпод влиянието на ФАЩ, за да не бъде въвлечена в конфликта с Русия и да не повтори трагичната съдба на Украйна.

3

Анонимен

преди 6 месеца

и с това ще си останем

2

Анонимен

преди 6 месеца

"ще обсъди напредъка ни". Отбива номера, защото отговорът бе даден отдавна. Не!

1

Мiss P i g g yYotova

преди 6 месеца

Ние с Mr Penguin съботираме успешно България по пътя и към европейско развитие.Путин е доволен от нас.