105

Анонимен

преди 9 месеца

Все ми е тая дали имат пари или не. Ясно е,че войната се закучи и нищо няма са се случи освен да се избиват. Русия си взе каквото искаше и се окупа. Няма как да я пробият

104

До 104

преди 9 месеца

Единственият адекватен коментар тук.

103

не се тръшкайте

преди 9 месеца

Споко! Фон дер *** е насреща! Ще пусне печатницата за още 500-600 милиарда! А европейците - кучета ги яли!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли мераклии все още за Зелена карта и осъществяване на америчката мИчть. хаха

101

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно. Щом САЩ нямат пари и време, Тагарев ще намери и двете.

100

ъхъ

преди 9 месеца

Усещате ли как ще нататрузят ЕС да поеме масрафа за Украйна? А сигурно ще натиснат и помощ в жива сила да изпращаме. Готови ли сте, другари атлантици? Времето ви за героизъм наближава.

99

соломон паси предате

преди 9 месеца

За първи път тези престъпници да казват ,че нямат пари ?Винаги печатницата им започваше да работи и за Империята на Зелената хартия не е имало проблеми изглежда имат много сериозен проблем . Мислеха ,че със санкции Русия ще бъде унищожена след което както обеща на своите слуги ,че ще си поделят богатат плячка- огромните природни ресурси . Тъй като голяма ,част от военният си запас изразходиха сега е време Китай и Русия откривайки два фронта срещу тая *** да я унищожат и то завинаги сега е най-подходящият момент.

98

БАНко

преди 9 месеца

НЯМАТЕ ПАРИ И АКЪЛ !!!

97

Бракя време е

преди 9 месеца

Да съберем капачки че закъсааа бракята мууу

96

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност Йънг казва че са необходими мерки в тази насока, за да продължи и в бъдеще предоставянето на пари и оръжия от САЩ за Украйна, но про-руски сайт като този я чете така както дявола евангелието

95

Анонимен

преди 9 месеца

Това са ходове за заблуждение на Рашката , всичко е изчислено по 3.14 .

94

Анонимен

преди 9 месеца

Какво става с трилионите дълг кога ще го изплащат?

93

Анонимен

преди 9 месеца

То това беше ясно или,както се изказва Любко Петрович имали сме желание много сме играли немали сме шанс та и работите на САЩ са такива опитахме се,ама нещо се надценихме.Сега да му мисли зеленчука дето си повярва,че видиш ли той ще я започне и ония ще се юрнат да им дадат и последния си танк щото видиш ли Русия ги нападна.

92

?

преди 9 месеца

Че къде са им парите? С тази мощна печатна икономика не би трябвало да имат проблеми. Да не е свършила памучната хартия? Или цветните мастила?

91

ъ

преди 9 месеца

Тъй ще е тя. Сложиха зеленчука за президент и го накараха да направи куп простотии и да избие стотици хиляди хора. Само за да се била "отслабела" Русия. Сега ще го зарежат, защото празните им кратуни полеке-лека схванаха, че не Русия отслабва с този конфликт, а целият Запад се продънва. Пък украинците кучета ги яли. Те са просто едни по-глупави руснаци.

90

Фитьо

преди 9 месеца

Да теглят бърз кредит.

89

Христо Христов

преди 9 месеца

До 94 "Европейците трябва да дават пари за да държат агресивните..." - не знам кой е агресивен и кой не, но СССР два пъти предлага на германиите да се обединят, а Западът отказа. Но де неграмотен про'с'так като теб да го вдене?!

88

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 90. Верно, АйТи-тътъ дето непрекъснато се фалят по колко много "къ" земали са и ътлънтици и ше ударят мощно рамо на Укайната....

87

Христо Христов

преди 9 месеца

До 88 "Украйна е най-корумпираната държава в света,какво Нато,какъв ЕС." - точно затова там и е мястото - при себеподобните. Но как неграмотен про'с'так като теб да го вдене?!

86

бам

преди 9 месеца

Боли ги ... американците. Европейците трябва да дават пари за да държат агресивните о..р..к.и далеч от границите си. Полша, Финландия, Балтийските са го играли това. На зла круша зъл прът докато им спре ламтежа за нови територии на рашките.