156

Анонимен

преди 6 месеца

Знаете ли как е промяна на чешки ? ЗАМЕНА.Същата ЗАМЕНА се използва и при думата на български -смяна! Това получихте ! Бойко нека си гледа изцъклен. Така гледат ПРЕДАДЕНИТЕ ОТ СВОИТЕ ! Боко си приказва едни но ВСИЧКИ В ГЕРБ си гласуват ВСИЧКО на ППДБ, ДПС !Честито .

155

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов откога разбира от "Допуски и сглбки", че въведе нов вид "паянтова" сглобка? Има плъзгащи, стегнати, пресови и т.н сглобки, по системите "основен вал и отвор ". Впрочем в случая кой е в ролята на вал и кой на отвор?

154

буцевщини

преди 6 месеца

Днеска сдаваме , утре оставаме .

153

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Не знам , бОцане , има ли? Я кажи. Но на килимчето на Козяк. Ти кога идваше - понеделник, сряда, петък. Хайде вече и четвъртъците заповядай, ще те съчетаем с другия Магнитски?

152

ГЕРБ е превзета

преди 6 месеца

"ГЕРБ вече го няма, няма ни ония от 2009 г., аз оттогава членувам там. Обидно е. Хора, на които съм им батю..." ."В ГЕРБ става бавно пълзящ преврат от лобито на кръга "Капитал". Томислав Дончев идва от "Отворено общество" в Габрово, колежката му Деница Сачева, Даниел Митов, една камара са в ГЕРБ. Те бяха АНТИГЕРБЕРИ, плюеха Борисов. Сега се обърнаха и той им вярва сляпо, а аз съм излишен...Да са живи и здрави", казва Вежди Рашидов.Така гледаше и Тато след преврата. Държат Боко с компромати.Остана му само да си говори .

151

профан от банкя

преди 6 месеца

Много е зорно да си никой , а да трябва да го играеш важен . Буци , знаеш , че си само статистическа бройка за началниците ти , колкото да се ситуира " сглобката " като легитимна .

150

Анонимен

преди 6 месеца

Бойче, Бойче, когато го правиш ти, може, но при другите, не може. Фурнаджийска лопата си от самото начало. И на тези и твойте назначения са на некадърници. Никой не търси специалисти. Това, че някой е имал успешен частен бизнес, не означава, че ще е добър на друго място. Не може човек за 2-3 г. да разбере как работи структура от над 2000 човека разхвърляни в цялата страна и да прави драстични реформи, централизации и куп небивалици, които ще съсипят системата.

149

ПроСоТо

преди 6 месеца

таякарикатура вече дори не я поглеждам...Пиша това заради "Ристьо Ристьов",който ВИНАГИ ме връхлита,когато си дозволя да драсна нещо с/у това НЕДОРАЗУМЕНИЕ на Природата..Споко,Ристе,зоопарка го обиколих целия неколко пъти..Всички ЕКСПОНАТИ са ми втръснали..

148

буци, нема мръдане

преди 6 месеца

Буци си е дрът рекетьор , много добре знае , че Хаитянинът го е " подпрял " от зад и не мое да мръдне от сглобката , но ги " отработва " гламавите от ПП за по-голям порцион .

147

Анонимен

преди 6 месеца

Тиква какво си платил ти лично? Къде са самолетите вече 10 години? Престъпник

146

Българин

преди 6 месеца

Борисов е най-добрият български политик последните десетилетия! След три мандата, той отново се ползва с най- голямо доверие от българския избирател! Всички останали събрани заедно...сини,червени ,и розови комунисти, меки китки,необолшевики,шарлатани ,зелени чорапи и всякая сво'лочь доказаха, че не могат да управляват държавата като него! Три години експерименти и ровене по дъното...стигат!

145

Анонимен

преди 6 месеца

Сглобката може да е паянтова, но Магнитски е стабиУен и дебне и ББ лае, но не хапе и ще си стои в сглобето.

144

ОТЦЕПРОДАВЦИ

преди 6 месеца

Стига сте гледали на Бойко като на ваш баща. Той не ви е баща. Бойко е просто един обигран мошенник. Дайте ми сега минуси, че говоря истината. :)

143

Анонимен

преди 6 месеца

Къде ще ходиш бе то./ лупе ? Ей сега Ицо Бойкикев и Киро ще ти пуснат останалата част от филмчето. Некоалицията се държи на записи с Бойко .

142

Анонимен

преди 6 месеца

Ане алкапони какви огромно мнозинства,копувате гласове като за последно.***.т

141

Наблюдател

преди 6 месеца

Мустафътъ вече я няма с доносите, а и ПП-тата се ос'раха, като над един милиард отиде към Кремъл,чрез Лукойл! Така че мантрата Борисов е "длъжен" , вече не върви! Не напразно обикаля структурите! Избори идват, и най-много ше го издухат ПП-тата, защото са алчни и се самозабравиха! Всички останали искат избори!

140

ОТЦЕПРОДАВЦИ

преди 6 месеца

БОКО НЕ ВИ Е БАЩА, отцепродавци. Всички си имате собствени бащи - уважавайте ги!

139

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов да постои още малко в тая сглобка и тамън ще си изравни тежестта с ППДБ-то. Колкото те струват, толкова и Герб. Стабилна партия разби Борисов, подкрепата ти се стопи!

138

Спеца

преди 6 месеца

Борисов , трудно ще намериш други ортаци , освен ДПС , ако не се оттеглиш и пенсионираш!Но правилно си се усетил , че промяната , рано или късно ще ти забият ножа!

137

Наблюдател

преди 6 месеца

Гответе се за избори! Борисов тепърва набира сила! А и всички разбраха, че от Превратаджията Радев и Шарлатаните,нищо не става! Надпреварват се помежду си,кой по- алчен и кой по-продажен!