35

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 26 За Испания да. Но при Константинопол българите начело с Кан Тервел ги разпертушиниха и спряха навлизането им в Европа!

34

Анонимен

преди 5 месеца

'Групировката' Хамас е близо 2 млн. Не са само в газа, а в още 29 държави. 50.000 са само терористите от бригадата им Ал касам, специално обучени да нападат цивилни, на саботаж и взривове. Защо мислиш Египет, Кувейт, Йордания и Сирия ги изгониха от държавите си? И защо разсипаха Ливан, където бяха 60% милостиви християни и приеха Хамас и палестинците като братя?

33

До 30

преди 5 месеца

Израел, ако нямаше силна армия, както си се изказал компетентно, нямаше да ги има! Всички съседни държави са срещу тях 24/7!И въпреки това те са хегемона на Близкият Изток и това св вижда от самолет!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Оръжията на палестинците са им доставени от световните терористи номер едно и две Русия и Иран

31

Евреин

преди 5 месеца

До 30. Абсолютни лъжи и глу.пости си написал. Ти шалвар ли си?

30

Граматик

преди 5 месеца

До лицемерие. А ти граматика учил ли си? Примерно, думите в множествено число как се пишат.

29

Юда

преди 5 месеца

После да не мрънкат, когато израелците ги правят на кайма.

28

Абе

преди 5 месеца

Откъде в Хамас толкова оръжия?Те имат повече от украинците,на които цяла Европа и САЩ помагат.Нали всичко,което отива в Газа се проверява?

27

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно е че евреите нямат силна армия.Щом не могат да се справят с 50 хилядната групировка на Хамас вече месец и половина.Уж беше супер модерна и прехвалена а Хамас си прави каквото си поиска.Единственото което може Израел е да стреля по цивилни,друго нищо.Загубиха в Газа вече 200 танка,за загубите на армията нито дума както укрите не казват цифри.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Проблемът е ясен на всички ни. Сляпа, безгранична омраза на мюсюлманите към всички друговерци. Израел им е трън в окото, защото макар и червиви от петрол, държавите им зависят от Европа и са пълен провал, а евреите уж неверници, са на светлинни години от тях. Това ги побърква, подлудява ги и вместо да видят себе си, ходят и колят останалите, за да създадат същата мизерия у нищета, в която живеят и те. Правят го в Европа, Пакистан, сащ, Индия..където и да стъпят.

25

noFreeman

преди 5 месеца

и тоя конфликт ми прилича на украинския... пуцане за пред хората (макар че се дават жертви). Преди 50 години исраел победи за 10 дена три държави... сега се пеняви с хамас дето ги е създал той... нагодени конфликти

24

Анонимен

преди 5 месеца

Убитият хамасист доктор по математика и физика ръководи Ислямския университет в Газа.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Мюсюлманите нямат нищо общо с Йерусалим, освен че са изклали християните и са го завладели. Както и с Константинопол. Няма ги споменати и веднъж в корана тези градове, никой евреин или християнин не е тръгнал да напада мека и Медина и да коли араби там. Въобще не ми се правете на невинни жертви, кой нападна Константинопол и пороби Испания за 700 години векове преди кръстоносците? Арабите и слугите им турците.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Дъжд от фойерверки и самоделни.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Газа е свободна палестинска държава на арабите от 18 години, с избрано от населението правителство Хамас, което нахлу в чужда държава, изкла 1200 цивилни, отвлече деца и обяви война. Какво се вайкат сега? Израелците са твърде милостиви и ги жалят, а не трябва. И какво прави ислямска държава в Газа, хайде обяснете.

20

Ти си лицемерие

преди 5 месеца

наистина...отвличането на 10 месечни бебета, груповите изнасилвания на цивилни и горенето на деца пред родителите им ли наричаш 'отбрана'? В чуждата държава, по време на фестивал за мира? А същите араби, които Европа приюти и им даде безплатни домове, от какво се точно 'се защитават'? Защо трябва да убиват минувачи, свещеници, туристи, и то точно в държавите, които им помогнаха? Защо взривиха автобус у нас и убиха български мюсюлманин, ние какво общо имаме с техния джихад или кръстоносците?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Мирните и невинни гражадни в Газа, несъмнено.

18

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

На сайта на министерстввото на отбраната на САЩ държавния секретар по отбраната на САЩ Остин заявява, че палестинците и израелците трябва да намерят начин да си поделят земята, на която и едните и другите наричат родина и да заживеят заедно. Две държави на едно място да живеят във взаимна безопасност. Щом така казва държавния секретар на САЩ, значи така ще бъде.

17

Лицемерие

преди 5 месеца

Нямат ли право на са отбрана арабите,който от 60 години са гонени от домовете си и убивани от еврейте ?!

16

защо

преди 5 месеца

се позовават само на изявления на хамас?