22

Хиената му

преди 5 месеца

Корнела и подаде пръст, лилавия венец ще и откъсне ръката

21

Анонимен

преди 5 месеца

неблагодарница

20

До Анонимен 8

преди 5 месеца

Не знам в какъв гугъл си търсил, но в интернет има информация кога дядо й по майчина линия по собствено желание си е сменил мюсюлманското име с българско (той е ром ковач от село в Сев.България). Тогава е сменил името и на невръстната си дъщеричка, която по-късно, на 17-годишна възраст е родила Ваня. Но е достатъчно само да видиш на снимки майката на Ваня, за да ти стане ясно. Снимките също са качени в мрежата. Няма нищо лошо в това да си ром. Тук се чудим само на щуротиите, които Ваня приказва.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Тази побърза да си купи евтин имот?,с който обезпечи голям кредит?,защото и обещаха да я направят кмет,за да може да си го изплати.И изведнъж-греда!Другия мераклия за кмет Хекимян си купил апартамент също с голям кредит,на него пък Бойко му обещал,че като стане кмет ,ще си го изплати.Още по-голяма греда!И ся какво да ги правим тия кавали,като сме си ги избрали?

18

Анонимен

преди 5 месеца

До До 10 - Маалата шъ гласувъ!

17

Рендету

преди 5 месеца

Ванче, ***, колкото повече слушам, гледам и четъ медийните ти изяви, толкуз повече се убеждавам, че си дете, ъъъ..., внучка на чиновническатъ БКП номенклатуратъ, кът съперникъ ти Терзиев! Американците съ рекли че, "немъ лошъ Рекламъ", ама ние живеем на друг континент, че и на последнатъ д/пкъ на к/валъ - Балканите, тъй че, таз американскъ "мантръ" у Бг-ту не върви!

16

Избирател на КОКОРЧО

преди 5 месеца

Аз съм за Корнела. Тя ще съсипе БСП-то по-добре от лилавия венец.

15

Господи...

преди 5 месеца

Господи, прибери си вересиите...

14

Анонимен

преди 5 месеца

Май тия,дето я издигнаха пишман станаха.Или ще плюе по Васил Терзиев,или ще застане срещу уж своите.Като е толкова ербап,защо не се кандидатира като независим кандидат,а търсеше подкрепа?

13

Анонимен

преди 5 месеца

По венците ще ги разпознаеш! Всички комунисти са със сини венци! Хората без сини венци, нямат право да бъдат комунисти!

12

Нещо не разбирам...

преди 5 месеца

Айде... ся тая требва да я 'раниме като общинарка, докато се бори за лидерство в БСП. Това си е своего рода пренасочване на обществени средства. Защого да и плащаме заплата в общинския съвет, ако ще ходи в БСП-то?

11

АнонимеН

преди 5 месеца

ВЛЕЗНА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ БСП САМА Е ПОДПИСАЛА ДОКУМЕНТИТЕ !! ДА СЕ БЕШЕ ПИСАЛА НЕЗАВИСИМА!!!! АКО НЕ БЕШЕ БСП НЯМАШЕ ДА Е В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ!!! АБСОЛЮТНА ЛЪЖКИНЯ И ТОВА ИСКАШЕ ДА Е КМЕТ НА СОФИЯ!

10

До 10

преди 5 месеца

Говориш глупости!Кой ще гласува за това нещо,бе?

9

Лилав венец

преди 5 месеца

Тази е за освидетелстване. Ако не вярвате на мен, вижте и някои от телевизионните представления, какви странни физиономии прави, когато другите хора говорят. Жив психотрилър. Тая по бай Тошево време щеха да я лекуват с бяла риза с дълги ракави

8

Анонимен

преди 5 месеца

Недей да режеш клона,на който седиш,бе Ванче.Каквато и да е Нинова,тя застана зад теб и те дотътри до балотаж.Явно ти липсва природен интелект и възпитание/пред вид къде си родена и израсла/затова не можеш да оцениш жестовете,които са направени за теб.

7

Доктор Сър Пичук

преди 5 месеца

Тази я подготвят да стане новия месия след като Кирчо и Кокорчо паднат от власт. Тази е работила за "Отворено общество" на Сорос, подкрепя хомосексуалисти на работното им място и подкрепя 78-те различни полове.

6

Public enemies

преди 5 месеца

Щеше да имаш да имаш голямо бъдеще с тази партия, ако тя не вървеше смело към 4-те процента, и да изместиш Корнелка вече файда голема нема.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Храни куче,да те лае.

4

хаха

преди 5 месеца

тая всеки и по цял ден ли ше се оплаква ?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Е на това се казва черна неблагодарност.По-черна и от изреклата тези думи.