9

Бочо

преди 9 месеца

Жените имат нюх, но ето няколко съвета: 1. Не комуникирайте по чат апликации 2. Правете срещите в AirBnB и то на различни места 3. Не идвайте заедно в апартамента 4. Не се парфюмирайте преди и след. Същото важи и за сайд чик-а 5. Къпете се след, но без да си миете косата 6. Правете срещите в работно време, демек тръгнете си 1-2 часа по-рано от работа, 7. Отделяйте 10ина минути да прегледате хубаво за косми по дрехите и по вас. 8. Не се срещайте повече от веднъж седмично. Приятно изневеряване.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Познавам някой, който ми рови в телефона и компютъра, да обработва приятели, колеги и познати.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Да се рови в телефона на някого за да видиш колко пари е изхарчил за нови лозя не е ок, абе изобщо не е ок да се рови. Ако някой го прави да бега на психолог.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Вече не се смее!

5

Айлединова

преди 9 месеца

До Айлединов Пълвите три години не се усещах, но в следващите 12 ти сложих такива рога, че вратът ти заякна като на щангист, за да си държиш главата изправена. И знаеш ли кое е най-хубавото? Аз ще продължавам да мога дълго след като ти си грохнал, скъпи.

4

Практичен

преди 9 месеца

Какви са знаците, които показват, че жената изневерява?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Компенсира непълноценност като се скрито се мотивира със странична връзка ,

2

Анонимен

преди 9 месеца

Емоционалната изневяра брои ли се? Всичко изброено го правя. Освен това ходя на лозето винаги сам. Предлагам на дъскичката да дойде но все не иска. Хиля се докато пиша сега.

1

Айлединов

преди 9 месеца

Аз на моята от 15 години й изневерявам и не се е усетила досега:)))