28

Анонимен

преди 6 месеца

Изро.дът, дяволско изчадие ПУТИН ,след 5 ,6 месеца ще бъде поставен в желязна клетка на Червения площад и ще стои в нея ,докато изсъхне !!!!! Трибунала в Хага е много леко решение ...

27

Анонимен

преди 6 месеца

До do 19 "За кое лъжат в Киев" Чия е ракетата, която падна в Полша и уби 2-*** души? Падат ли отломки от ракети и дронове, унищожавани от украинското ПВО, на главите на украинците и убиват ли ги? Колко са реалните жертви на ЗСУ? Продаде ли Киев оръжие на Хамас? Пан Зеленски бори ли се с корупцията или участва в нея? Слуга на народа открадна ли 800 000 гривни за бомбоубежищата? Диктатор ли е Пан Зеленски? И още много и много дърти лъжи на Зеленски.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е ЕС ту да падне - Още през 2022 г. производството на стомана в Европа е спаднало с 10,5% на годишна база до 136,7 милиона тона, според WorldSteel. В световен мащаб тази цифра е намаляла с 4,3% за година до 1,83 милиарда тона.Най-значително намаление на производството на стомана се наблюдава в Германия (с 8,4%, до 36,8 милиона тона), Италия (с 11,6%, до 21,6 милиона тона), Франция (с 13,1%, до 12,1 милиона тона), Испания ( с 19,2%, до 11,5 млн. тона), Полша (с 8,6%, до 7,7 млн. тона), Австрия (с 4,7%, до 7,5 млн. тона).

25

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

Поне от 1917 година,а да не връшам лентата назад ,украинци и руснаци са един смотан болшевишки ромски народ.Зеленски ще яде бой от Държавата Израел,защото лъже ,че е евреин.Ром е и си му личи и в тил.Опитът на Кагебейците Путин и Зеленски да ни цоцат за пари и оръжие ще свърши зле,а дори и на Луната няма да има място са катуните им московско-киевски.Да живеят Съединените Американски Щати ! Да живее антитурсми Израел ! Да живее Майка България !

24

Анонимен

преди 6 месеца

Заради разрушената инфраструктура и убитите украинци плюс възстановяване на помощите от ЕС и НАТО репарациите, които Русия дължи, възлизат вече на десетки трилиони долари. Украинците вече плащат тежката цена, но много скоро и руснаците ще разберат цената. Горко на бедния руски народ, който ще плаща за империалистичните амбиции на диктаторската кремълска клика.

23

do 19

преди 6 месеца

За кое лъжат в Киев, за касапницата, която устройват рашистите ли? Дето вас толкова ви радва и все ви се иска избитите хора да са дори повече? Отново - какво е казал Славейков за народа ни.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До Айде бе?!??!? "Нали Путин каза, че са ЕДИН народ. Как така Съветската армия ще разрушава?!?!?" Съветската армия се е била срещу Бандеровците, съюзници на Нацистите през ВСВ. Сега правят същото.

21

Айде бе?!??!?

преди 6 месеца

Нали Путин каза, че са ЕДИН народ. Как така Съветската армия ще разрушава?!?!?

20

Анонимен

преди 6 месеца

до 17 Кремълски лъжи ли бе? Самите западни медии го казват това за 14 000 загинали руски мирни граждани в Донбас в периода 2014-та 2022-ра, кравар!

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "А ти щом вярваш да кремълските лъжи.." Всъщност след 20 месеца война разбрахме, че в Кремъл крият информация, а в Киев директно лъжат.

18

Анонимен

преди 6 месеца

ее

17

Анонимен

преди 6 месеца

А ти щом вярваш да кремълските лъжи, че били избити 14000 човека, сигурно и в дядо мраз вярваш? Толкова сте наивни и ви водят за носа като абсолютни балъци. При това безплатно.

16

Анонимен

преди 6 месеца

В ЕС продължават да настояват за възстановяването на Украйна да плати Русия. Това, обаче може да стане само ако Украйна победи, което е все по-малко вероятно. Май Западът не само излъга Зеленски да се бие в непосилна за Украйна война, но и не възнамерява да плаща за възстановяването и.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ами ще плаща джуджето репарации, да слага на тезгяха Лукойл, да плаща масрафа!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Кръвожадните българи се радват на ращистките "постижения" в Украйна. "Не сме народ, а мръша", както е казал един от най-почитаните ни ителектуалци.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Радев и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, элобно и кръвожадно !!! Изби цялия политичеки елит в безумната си война срещу редовното правителство !!! Превърна България в развалина!!! Върна българите в средновековието и това няма да му бъде простeно никога! Превърна БЪЛГАРИЯ в една от най-мразените страни в света !

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ам чи те още не са загряли руснаците . На тях им трябват две години да пуснт индустрията на високи обороти както беше с Хитлер . Сега като дойдат снарядите от Ким ке почне войната . 9 завода правили снаряди . Можели да правят по 3 милиона снаряда на година . Повече от цялото нато взето заедно . И ракети има ама май много кинти иска за тях . А може и да прати . Аве за една година може и да падне Киев а от там до Берлин колко да е ? И ЕС ту ке падне .

11

сами ги

преди 6 месеца

разрушиха майданците .

10

NEW Z Fашизъм

преди 6 месеца

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, элобно и кръвожадно !!! Изби цялата си редовна армия в безумната си война !!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога! Превърна РУСИЯ в една от най-мразените страни в света !

9

Анонимен

преди 6 месеца

6, обявиха ги тази седмица. 1 126 652 души са. Загинали и безследно изчезнали.