141

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

ТОЯ ИНДИВИД СЪБСЕМ СКЪСА С РЕАЛНОСТА.КАКЪВ ШАНГЕН БЪЛНУВАШ ДОБИЧЕ? ПАДНА ПЪРВИЯТ СНЯГ И ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ.ОТ ПАДАНЕТО НА СНЯГ ДО ДНЕС В С. ПАВОЛЧЕ ВРАЧАНСКО СМЕ ИМАЛИ ТОК НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20ЧАСА.СПИРАТ ГО,ПУСКАТ ГО ПЪЛНА НЕГОДНОСТ НА О.П.Г. ЧЕЗ. ВЪРНАХА НИ С 200Г.

140

анонимен

преди 6 месеца

е, сега вече със шенген ще цъфнем и ще завържем!.....абсолютни гл-упаци!

139

ПроСоТо

преди 6 месеца

абе шанс имаме,пусто късмет немаме...Нъл тъй?..Начи нема "шенген",нема България ...Нъл тъй ?

138

до 145

преди 6 месеца

Ша дигне на дядо ми шапката!Който иска да заповяда 5 дни без ток ,без вода ,болни без лечение заради тъпите електронни рецепти,които бяха поредната недомислица на некадърници без мисловна дейност,пътища като след бомбандировка.

137

Токмаков

преди 6 месеца

СПРЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ ХОРАТА. НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН. А ПАРИТЕ ЗА РЕКЛАМА ВМЕСТО ДА ГИ ПРАХОСВАТЕ БЕШЕ НОРМАЛНО ДА ГИ РАЗДАДЕТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КОЛЕДНИ НАДБАВКИ.

136

Стойне от Чукурово

преди 6 месеца

Че цъфнете и че вържете със Шенгено - они само вас чекат....Ромите са отдавна там и без Шенген. Берлин, Дортмунд, Дюселдорф, Мюнхен са пълни с роми и синтита....Ората там са дигнали ръце от таа напас....

135

прогноза

преди 6 месеца

Членството в Шенген ще мдигне цената на българското местожителство поне два пъти. А също и рушвета

134

Анонимен

преди 6 месеца

Денков ни набутва в авантюра с държавно гарантиран дълг за поне 60 милиарда лева за два нови ядрени реактора в Козлодуй, които ще заработят колкото и ония в Белене. Иде ново робство в дългове.

133

Анонимен

преди 6 месеца

псевдодепутати.мутри. милиционери айде немат нужда от този неравноделен танц Европа

132

Реалността

преди 6 месеца

Денков никой ли не му каза кой спечели изборите в Холандия? Холандския Волен дето плаши Холандците с българите и румънците. Дори схемата за точене на социални в Холандия се нарича "Българската схема"... Те холандските либерали не ни искаха та националистите им ли ще ни искат в Шенген...

131

Анонимен

преди 6 месеца

Ако и сега не ни приемат, значи очевидно ни прилагат двойни стандарти и по- добро извинение да се махаме от този ракоподобен съюз , няма. Вдигнете си малко главите , няма само *** за ядене , има и домати , банани , моркови... В крайна сметка , правото на избор е определящо за бъдещето!!! Можем да изберем да не сме в ЕС!!

130

Optimist

преди 6 месеца

Премиерът Денков се държи като лунатик

129

Анонимен

преди 6 месеца

И какво ме грее, че ти ще можеш да крадеш повече, мишок.

128

Рюхо

преди 6 месеца

Просто ще затворят капака на боклукчийската кутия. Бай *** ще им позволи. Да съм Българче ще се опитам да се гордея, че съм. Наистина ще се опитам, обещавам.

127

гжои

преди 6 месеца

европа се разпада те шенген сънуват

126

Баба Ванга

преди 6 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

125

Бай Дрън

преди 6 месеца

Къф Шенген бе, костенурка. Лично аз няма да ти позволя.

124

?

преди 6 месеца

А в Шенген с ко-/един/вид през зимата? Някои чужди студенти се сетиха за какво намеквам(нали няма да пратите чуждите студенти в Белене)

123

Анонимен

преди 6 месеца

Март ще ни вкарат с летищата, а за истинския шенган с границите... тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път! Нашият ще се наведе мазно и ще заеме правилната поза! Как не го е срам?! Как гледа в очите поляци, чехи и унгарци?!

122

европейски индианец

преди 6 месеца

е кат влезете кво ще стане пак същите папуаси каквито сте сега