11

Да

преди 9 месеца

Фейк е....

10

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте да видим тоя влак от тайгата! -----///----- Ми той е в тунел, как да ти го снимат?

9

Фитьо

преди 9 месеца

И Ал Кайда празнуваха след атентатите срещу кулите близнаци.Днес Ал Кайда е част от небитието

8

аха

преди 9 месеца

О, вече до Сибир ли стигнаха? Или искате да кажете, че украйна е извършила терористичен акт срещу граждански обект? Май точно това искате да кажете-че украйна е терористична държава и Путин се бори с тероризма от, което логично произлиза, че съвсем правилно провежда тази специална военна операция.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ха...държавата на отрицанието....те да видят как се взривява или ракета да попада във влака....пак ще кажат че не е така...

6

Тео

преди 9 месеца

Най- вероятно са подкупили някой мужик за тази работа. Нищо, ще го намерят, след два дена влаковете ще се движат отново от там, а в Киев отново ще настъпи тъмнина. А Зеленски ще се хвали как е ... взривил влак!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ако в вярно,може да очакваме до края на деня Зеленият да почне пак да реве по телевизора и да иска още оръжие и пари ..

4

До тъпака 1

преди 9 месеца

На крайцера Москва от дъното на морето не искаш ли снимки? Ха-ха-ха!

3

Мм да!

преди 9 месеца

"А и да дадат с имки." Снимки може, ама малко по късно. Необходимо е технологично време за монтажа им. Все пак трябва да изглеждат достоверни.

2

И

преди 9 месеца

Както винаги руснаците отново дават отговор с дърти лъжи...

1

Бай Дрън

преди 9 месеца

А и да дадат с имки. То и аз може да кажа, че съм потопил кораб с танкове А рамс в Атлантическия океан, дълбонв тила на урките. Обикновено се надпреварват и урки и гендъри да пускат сателитни снимки. Дайте да видим тоя влак от тайгата!