169

Анонимен

преди 6 месеца

От своя страна Сергей Лавров изрази мнение, че ОССЕ е организация без перспективи за развитие и обвини Запада за "разпалването на всички конфликти,))))Като ОССЕ е безперпективно, защо се довлекохте у Скопие? Запада ли нападна Украйна, бе *** безподобен.

168

1234

преди 6 месеца

Жирафа отдавна е наясно че Лавров ще бъде там, та въпроса ми е защо въобще е ходила , и понеже никава работа не е свършила, ще плати ли разходите за разходката

167

До 82-ОМБР

преди 6 месеца

Хе.Хе.Хе. То само майките и жените на руснаците са готови да им извадят очите??? Пропусна да напишеш : Украинските майки и жени с радост си пращат децата да умират за Слава уКрайне и, че след като рашите сринат уКрайна ти с радост ще даваш пари безвъзмездно и ще работиш ангария за Слава на Украйна. Бегай, бегай да си сипеш 1 ракия....

166

82-ОМБР

преди 6 месеца

До Стоев: Питай иракчаните дали възразяват,че злодея Садам овисна на бесилото.

165

стоев

преди 6 месеца

не ми пука за Русия но къде бяха ОССЕ къде беше ООН когато САЩ и Англия нападнаха и разтуриха една два под предтекс че имала хим.оръжие.После опа станала грешка.ДВУЛИЧНИЦИ

164

Анонимен

преди 6 месеца

Тръгнал си е блинкен и марионетките. Дрисбг пак се юсраха.

163

Гошо

преди 6 месеца

Когато Надежда Михайлова беше външен министър попитаха един дипломат какво мисли за нея, а той попита коя е тя, какво е направила... С една дума кои са тези които са си тръгнали, какво са направили освен конфликти и неразбории. Коя е Гаебриел и като имаше като еврокомисар най-големия фонд, с какво помогно но България както и Кристалина. Да се биеш в гърдите е едно а да направиш нещо за страната си е съвсем друго.

162

Истината

преди 6 месеца

Дъщерята на Лавров-Екатерина Винокурова е родена в Ню Йорк 1982 година и естествено има американски паспорт.Учила в Манхатън,завършила е Колумбийският Университет в САЩ !

161

До 176

преди 6 месеца

Поискали ли са от Турция и Гърция да пуснат Захарова? Не. Това беше игра на Русия само да ни обвинява. Паралелно са пуснали искане за прелитане през България и Гърция но не са поискали същото, т.е. едното е без Захарова (за Гърците) а другото със Захарова (за България), но Захарова така и така не лети с него а това няма как ние да знаеме.

160

Не е ли странно?

преди 6 месеца

Защо Блинкен (а и наша Марийка) присъстват на сесии на ООН заедно с Лавров, а не иска да присъства заедно с Лавров на сесия на ОССЕ в Скопие?. Моето обяснение е че така САЩ показва на комшиите че това, което е позволено на САЩ не е позволено на сателитите на САЩ. Отношенията са господар-слуга (master-slave). От Северна Македония се е очаквало, като член на НАТО (а това значи сателит на САЩ) да не кани Лавров изобщо. Ако сесията беше в България нашите ни нямаше да го поканят, 100% сигурно.

159

Анонимен

преди 6 месеца

Ами сега ! Лавров в изолаия, а Европа без газ е в напредък ! Хей, мазници, не пишете простотийки. И ако аше не сте разбрали, две са причините зая запалелия се влак - липсата на сняг и Путин. ЩОТО БЕЗ НЕГО НЕ МИНАВА НИТО ЕДНО ПРОИЗШЕСТВИЕ В РОДИНАТА.

158

Е, видя ни светът

преди 6 месеца

Беше уникално изпълнение на нашите евроатлантически слуги - да разрешим полет на дипломатическа делегация, а да имаме претенции към състава на делегацията.

157

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

До Скапана Русия: А нали точно това видя светът? Че Турция и Гърция разрешиха полета на самолета на Лавров без да поставят условия. Те се оказаха повече европейци от нас.

156

Малко за политика

преди 6 месеца

ОССЕ (Организацията за сътрудничество и сигурност в Европа) е създадена по инициатива и с активното участие на Русия. Но диалогът и сътрудничеството нещо не вървят. По време на 8 годишната гражданска война в Украйна от преврата през 2014г. до 2022г. ОССЕ имаше наблюдатели по разделителната линия и камери на високи стълбове, с които по идея трябваше да наблюдава кой нарушава примирието и започва обстрел. А през 2022 година се разбра че украинската армия е имала кодовете за достъп. Сътрудничество?

155

Скапана Русия

преди 6 месеца

Русия УМИШЛЕНО е поискала да прелети през Гърция БЕЗ Захарова, а от България е поискала прелет СЪС Захарова. И това го е направила единствено и САМО за да покаже пред света че България не ги е пуснала а ето Гърция ги е пуснала.

154

Пълномащабен Агресор

преди 6 месеца

Човек като прочете изразът "пълномащабна агресия", веднага му става ясно, кой е плаща на журналистите.

153

кубанская столица

преди 6 месеца

Как богат е български език! Тук и копейките и ушанките. И някъв ОБСЕ осъди ... тра-та-та.Най-главното е, че русские не знят, че са осъдени! Ну просто пукаме. Как то се казва по-български Wir haben darauf geschiessen! Моля съвет

152

!!!

преди 6 месеца

А пияната Маша, ко каза по въпроса?

151

Анонимен

преди 6 месеца

Копейките налазили пак форумите и обясняват как ееееееееей сега Руслямска държава ще смачка Украйна

150

Избирател

преди 6 месеца

Тея удариха дъното и копат надолу. Подмазвачи и майцепродавци.