17

Лаврентий

преди 5 месеца

Абе Василев, дай боже да им имаме дълговата "криза" на гърците. Сега щяхме да сме с тройни заплати и пенсии, а тарикатите като теб щяха да са с една идея по малко богати.

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант "интервю от умен, коректен и способен политик" ? Какво това нещо което си описал? Търсиш нещо като "трезвен пияница" - нещата са взаимоизключващи.

15

Прав е, за съжаление

преди 5 месеца

Асен Василев и Кирил Петков се държат като партийни секретари! Само те са прави, а целият народ трябва да ги гледа с партиен плам в очите! Пълни нещастници са от ПП-ДБ!

14

ННН

преди 5 месеца

А бе тоя клоун няма ли да се скрие някъде!!!

13

Свобода

преди 5 месеца

Е и, какво и е на Гърция?

12

Емигрант

преди 5 месеца

Веднъж поне в годината вземете интервю от умен, коректен и способен политик бе пуйки на имитиращата журналистика ! Какъв е този клоYн сега, нали му сърбаха попарата хората ? Какво прави сравнение с Гърция, нима всяко започване подобно на друго е длъжно да свърши като другото ? Защо интервюирате само плашила които плашат постоянно докато се докопат до "кокъла" ?

11

Анонимен

преди 5 месеца

До Така. Не ти е съвсем вярна информацията за Бай ти Тошо. Няколко пъти е фалирана държавата по негово време, ама кой икономист е смеел по онова време да го обясни. В онзи режим просто никой не е разбрал какво се е случило/не без помощта на СССР/. Затова след настъпване на т.нар. демокрация всички рязко обедняхме. Иначе Асен Василев с чужда пита помен прави.

10

ВЪПРОС

преди 5 месеца

А сега колко е ? Не ти изнася да го кажеш , а ?

9

тцтц

преди 5 месеца

това е най смелия и оптимистичния бюджет от 30 год. , всяка година едно и също и няма никаква светлина в тунела , това все едно е да те цапардосват по главата за едно и също нещо и да не вдяваш че нещо трябва да се промени! За минфин не ни трябва счетоводител от тоя на снимката или като Дянков , видяхме ги , да се е случило нещо положително , освен че те се налапаха с пари ...трябват смели решения , необходим ни е висок стандарт , иначе младите специалисти ще бягат , трябва високо заплащане .

8

Анонимен

преди 5 месеца

Разликата е, че на нас никой дълг няма да ни опрости, нямаме лоби при мошетата...

7

Анонимен

преди 5 месеца

И аз мисля, че с пълна сила сме се запътили по гръцкия гръцкия път. И там си мислеха, че като имат 33% работещи в държавния сектор на огромни заплати, отпуски и всякакви привилегии, останалите 66% работещи в частния сектор ще могат да ги издържат без да трепнат и при мижава икономика като гръцката. Е да, ама не, всички ги видяхме що за икономически гении са. Цяла Европа им плати масрафа. И сега ги виждам как продължават в същия дух с 13-18 пенсия и пари на корем. И ние им се кефим.

6

Анонимен

преди 5 месеца

ама нали трябва да Продължим промяната?

5

Тук е прав

преди 5 месеца

Този има грехове заради престъпната приватизация, с която се изпраха мръдни пари от чужбина и се ликвидираха редица читави предприятия. Но за дълга е много прав. Асен гледа държави със силни икономики и смята, че може да задлъжнеем като тях. Така направиха и гърците. В нашата икономика почти не влизат чуждестранни инвестиции, няма интерес. Основният ни партньор е в рецесия и ние трябва да внимаваме много. Те чертаят сценарии за по-малко зависима икономика. Много далече от реалността.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Добре,че тоя и Дянков не са министри на финансите,ще си умрете от глад.

3

VladTepes

преди 5 месеца

Донякъде е прав - трябва да се избягва прекомерно задлъжняване. Живков не се справяше добре в това направление - още 1960г. продаде златния резерв за да избегне фалит, 1975г. беше спасен от СССР, 1989г. вече самият СССР беше пред фалит и нямаше как да помогне.

2

Анонимен

преди 5 месеца

И тоя се изходи!Аман,бе!Следващия ще бъде Симеон Дянков или Плевнелиев.При толкова капацитети да се чуди човек защо сме на това дередже.

1

много вярно .

преди 5 месеца

но който е на власт прави и се вижда , след 5-6 години . нашите са като аржентинските . работещи политици , а резултатите са на ръба или лоши .