12

Препоръчвам.

преди 9 месеца

Като сте тръгнали пускайте за разкош и статистика за инфаркт , инсулт , рак , автоимунни и направете статистическо сравнение за смъртните случаи от тези болести до и след ваксинация от кромид! Особено внимание отделете на скоротечните видове карциноми!Интересно ми е , дали има останали истински журналисти , готови да проведат такова разследване и да публикуват резултатите !В момента върви пандемия на именно тези заболявания и то основно сред хората доверили се на вълшебните вакси!!!

11

до 12

преди 9 месеца

Никой нищо не пише. Има статистика от 7-8 реда и 5-6 числа. Който се интересува нека си чете. Останалите си гледайте работата.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До До 7 от 6Лекарствата, за съжаление са предмет на пазарна икономика и няма как да бъде другояче. Търсене и предлагане. Колкото повече се търси определено лекарство, толкова повече струва. Държавата съфинансира до извесстна степен, но недостатъчно за по-бедните хора. Но това нямаа нищо общо с мафия.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До До 7 от 6 Тия изтъркани клишета, услужливо спуснати ви отгоре, ги слушаме вече 2-3 години. Вие не можете ли да четете статистика? Отворете си смъртността на НСИ по години и вижте с колко хиляди се увеличава за 20, 21 и 22ра година. Май не са 40, а 80 хиляди. А каква е тая "бяла мафия", дето има полза от 80 хиляди починали в повече, само вие си знаете. Блажена простота, както казват.

8

До 7 от 6

преди 9 месеца

Отговарям: С любезното съдействие на бялата мафия, смъртността в България винаги е била на високо ниво. Търговийка. Виж например лекарството за онкоболни как го търгува фирмата на Батинков, а все още няма наказани.

7

Пътуващ във времето

преди 9 месеца

"Общо 38 625 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените началото на пандемията."-----Бааа го, ама и битка ли е имало?!Пропущил съм я......

6

до 6

преди 9 месеца

Обръщението на финала е към твоите събратя, нали? Сигурно имате обосновано заключение как, ей така, почти 40 хиляди - един български град, изчезна за две години.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Последното изречение кърти мивки. Имате ли доказателства за генералното зловещо заключение??? Обосновете се и докажете, ОФСИ!

4

Ужасно Ужасена

преди 9 месеца

УжасТ!Ама то има ли го още тоз вирус уа?!

3

Бай Дрън

преди 9 месеца

Имаме напредък, вчера бяха двама.

2

Анонимен

преди 9 месеца

И за какво е тази всекидневна сводка, пак ли ще ни затваряте?

1

Анонимен

преди 9 месеца

184 нови случая и 14 излекувани ....