220

Лидера

преди 5 месеца

Съветвам всички български граждани да престанат да плащат здравни осигуровки и данъци! Пълно гражданско неподчинение! Не виждате ли как шайка хрантутници се подиграват с нас обикновените хора? Не Ви ли омръзна, то не беше КОВИД простотията с измислените ваксини, спекулите в цените, зелените политики, картелните споразумени за ниски заплати във всички сектори! До там я докарахме, че човешкото съществуване не струва и ако не изкарваш хартийките без покритие си никой!

219

Анонимен

преди 5 месеца

Ще.липсват, много ясно. Всеки втори завършва с четворки, кара курс по Джавa, C+ и вече е айти, хаххахах! Нищо, че едно уравнение за 3 клас не може да реши или да си напише името правилно.

218

Чичо Андрей

преди 5 месеца

Човек работи за да живее , а не живее за да работи.

217

Itso

преди 5 месеца

Сега да си кажем честно - нито работодателя - работодател, нито работника - работник. Виждаме ги всеки ден работниците - без усмивка, троскат се на клиента, често му се карат, краде, спи на работа, пилее си времето като пие кафе и дърдори с колегите вместо да върши работа. работата я кара през пръсти. Бизнесът в България ще проходи с навлизането масово на ИИ и роботите.

216

Анонимен

преди 5 месеца

А-а, не! Защо не питат Красимир Дачев и Корнелия Нинова как се приватизират и "оптимизират" предприятия. Ами като изхвърлиш няколко хиляди човека на улицата утре и с баклава да ги каниш пак няма да дойдат. То лесно се троши нещо. Докато бях студент съм бил охрана с хора проектирали чипове и работили на вакумно разпрашаване. Живееха ден за ден и не искаха и да чуят за "бизнес идеи". Защо Дачев не направи сина си и дъщеря си заварчици 5-6 разряд, като се вземат "толкова добри заплати"?

215

Спас

преди 5 месеца

Даже и вносните не искат да работят без пари. Ще фалирате масово.

214

Джо

преди 5 месеца

за първи път чувам че в България имало бизнес. това е дребна, мизерна търговийка.

213

морски

преди 5 месеца

По брега наистина много се перат пари, а и забранени вещества се продават в кръчмите.

212

Анонимен

преди 5 месеца

Аз напуснах бившите ми работодатели за втори път, първия беше 2018 та декември и се бяха обадили след около година отново, понеже не можаха да намерят друг човек. Тогава приех и след още две години работа отново си тръгнах заради лошо отношение и постоянно им напомнях, че ми бавят заплатата всеки месец! Насреща шефа се издразни и започна да ме блъска и повишава тон. Ти моето момче, знаеш ли кой съм аз! Сега отново нямат ценен кадър! Пожелавам на всички назначени бизнесменчета да фалирате!

211

Оракула

преди 5 месеца

Така наречения бизнес с какво всъщност се занимава? А да сетих се, с имитиране на дейност, синекурни длъжности, обществени поръчки, врътки с акцизи и ДДС, източване на държавни бюджети, неплащане на данъци, заплати и осигуровки. Много фирми се държат от кредитни милионери и има масова фирмена задлъжнялост! Яко пране на пари и създаване на фалшиви фирми фантоми. Страшен бизнес, няма що!

210

Анонимен

преди 5 месеца

Ако попаднете на обяви за работа от Каламарис Груп, Талант Зоун, Тотал Фасилити Мениджмънт, не кандидатствайте. В тази фирма са шефове Гергана Петришка - луда и злобна истеричка с безумни комплекси и Йоаким Каламарис - грък страхливец, тарикат малака! Там е пълен ад!

209

Анонимен

преди 5 месеца

Оставете ги какво приказват. Директивата на глобалистите е съвсем друга, а идеята е изкуствено съвсем умишлено да се генерира безработица, хаос, инфлация, кризи с храна и вода. Асен Василев се опитва да продаде български земи на Монсанто, Блекрок и Вангард. Това е част от великото зануляване!

208

Анонимен

преди 5 месеца

Търся електротехник който да може да носи чували по 50 кг да може да заваря да може да кара камион да прави кафе на шефа и да не закъснява за работа заплата по преценка на работодателя работно време плаващо

207

Анонимен

преди 5 месеца

Кадри има ама *** бизнесмени начело на разни фирми и мутренски заводи никога няма да разберат какво е наука и занаят

206

Анонимен

преди 5 месеца

Мършояди"биЕзнЕсмЕни"нали уж ниското заплащане щеше да ни прави конкурентноспособни и магнит за инвестициите - Коооо Станаааа?????

205

ИСТОРИЯ

преди 5 месеца

България е на дъното на Света по заплащане на Труд с Трудов Договор . Бизнеса няма как да намери работници от друга Държава , освен ако Асен Василев е предвидил заплати в Бюджета по подобие на Помоща за Туризма - никакви данъци и осигуровки . Но *** е друго - Какъв Бизнесмен си , ако не можеш да изкараш пари за един работник със Заплата 1000 лева ??? Такива бизнеси загиват за секунди - същото е с Пенсиите - реват хората че имат ниски пенсии - те не били Осигурявани .

204

Анонимен

преди 5 месеца

Фнимание, фирма БгФеодал Инкорпорейтед търси да назначи кадър супер талант! Имаме нужда от будала, който да се присъедини към разширяващия ни се екип от ентусиазирани млади специалисти. Заплати колкото за Бог да прости и работа на ангария! Имаме нужда от отговорен Йесмен, който да няма собствено мнение. Моля да пратите снимка и сиви. Само одобрени кандидати ще са поканени на интервю.

203

Ivan

преди 5 месеца

Колко интересно,как нито един коментар не се вижда, който да похвали поне един "работодател"!Хайде всички,които се мислят за такива лекичко да поразмислят и да се сетят,че хората,които им работят са техния капитал,а не сухите пачки, които са вкарали,за да започнат някакъв бизнес!

202

Човешки ресурси

преди 5 месеца

Тия гладните работодатели, като имат нужда от специалисти, да си пратят емисари по кози пътеки, да се оглеждат по вълчи поляни, да се ровят по мечи хралупи, та дано намерят нещо което да им работи за без пари.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Странните изисквания за наемане на подготвен кадър: Да е млад до 25 - 30 години, да има 2 до 5 години стаж, опит. Да работи върху 10 проекта едновременно под напрежение, да може да работи със следния софтуер:Word, excel, photoshop, illustrator, figma, premier pro, after effects, да може да кодира, да може да проектира сгради, да е чистач! Само одобрени кандидати ще бъдат поканени на интервю! Думата портфолио ни плаши. Атрактивно възнаграждение.Та така с липсата на кадри.