16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Нали спасителите преди постоянно говореха мръсен въздух тези мерки да се вземат сега друго приказват като взеха властта

15

Васко ДСто

преди 9 месеца

11 Да и тех ще ги забраниме ще поръчаме на ток

14

Анонимен

преди 9 месеца

Така е, анализирайте и слод това задължително напишете Стратегия!

13

Софиянец

преди 9 месеца

Почна се -,,Те предишните са виновни".Стар номер на неспособни да решават проблеми!

12

Антиковунистка София

преди 9 месеца

Забранявайте старите смърдящи таралястници!София не е Мумбай който няма пари за нова кола ще ходи с градския или пеша само ние тарикатите с Теслите и Г класите ще спираме пред Планет

11

Анонимен

преди 9 месеца

А на старите хора няма ли да забраните достъпа? Че вие сте точно тази категория хора като че ли. Иначе моята кола е само 10 години по-млада от това, но пък работи на газ, така че ми е много съмнително, че замърсява колкото който и да е дизел (нов или стар) и сигурно повечето бензинови.

10

ЧЕРВЕНА СОФИЯ

преди 9 месеца

СНЕГОРИНИТЕ И КАМИОНИТЕ СЪБИРАЩИ ПАДНАЛИТЕ ДЪРВЕТА И КЛОНИ В ЦЕНТЪРА-КОЯ КАТЕГОРИЯ СА?

9

Дедо Пенци

преди 9 месеца

Стари кюмбета ще имат ли право да отопляват софиЕнци у центърО, или само на климатичета ще бутат?!

8

Боби Михайлов

преди 9 месеца

Защо колите на газ се спират? Те замърсяват повече от дизеляците.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ги проверяват на пътя ще стане ясно, че половината от по новите замърсяват повече от двадесет годишните, защото са изтърбушени или преправяни.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До руслан Хората като са бедни и нямат пари за кола, да почнат да се развиват и да изкарат. Кола, която покрива изискванията може да се вземе и за по- малко от 5000 лв. Ако не могат, да ползват транспорт като ходят към центъра. Не може да имаш 3 таралясника за по 1000 лв. всеки, 2 да седят пред блока целогодишно без да мърдат, а с третия да димиш из центъра. И аз искам да карам V8 amg, но не мога да си го позволя и карам кола на газ, покриваща изискванията

5

Анонимен

преди 9 месеца

Тази зона трябва да важи целогодишно. И всички ръждясали и димящи дизеляци (почти всички бусове и баничарки) да бъдат спрени от движение.

4

До Анонимен

преди 9 месеца

ми...мойта е края на 2004, с набити над 20к в двигателя, ама сладура в гтп ми я писа евро 1 (така му били казали) даже преди да замери газовете (за фиксването на които съм налял над 3к ама се тая...)интересно примерно едно камаро z28 big block от 68-*** в коя ли категория попада....:)

3

пеню

преди 9 месеца

колкото се спазва забраната за употреба на алкохол на публични места, толкова и тази забрана ще се спазва. Пълна бутафория. А Васко Ухото, известен още и като Маслото да си опича акъла, че да не падне в някоя шахта в тъмното

2

Анонимен

преди 9 месеца

То тази забрана важи за коли които са наистина мноого зле (пред предаване за скраб).По улиците които са вписани в статията не съм виждал такива коли.

1

руслан

преди 9 месеца

***, вместо да забранявате на бедните хора колите, създавайте или поне не пречете хората да забогатяват /бизнес среда/ така самите те ще си купуват нови коли. Това е ценизъм, дайте и някакви преференции, отстъпки или стимули за електрически коли, какво да правят хората като са бедни и нямат пари за нови коли!