115

Хм

преди 6 месеца

САЩ едва ли ще спрат помощта за Украйна при Тръмп, по-скоро само ще я намалят и ще прехвърлят тежеста към ЕС. Обаче Зеленски категорично няма да оцелее при Тръмп. Тръмп никога няма да забрави как Зеленски му отказа да предаде материалите по аферата Байдън! И още нещо-САЩ няма да се откажат от заграбените(купени на безценица) украински земи и ресурси! Виж за хората не им пука.

114

Ха-ха

преди 6 месеца

Тия се надяват Путин(който бил мъртъв и замразен?) да спре войната след избирането на Тръмп и то при сегашните позиции на фронта(или по-зле за Русия)! Както се казва-надежда всяка оставете!

113

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Пропагандата такива ли ги разказва. Всеки германец с 3000 евро заплата :) :) :) Дори не се усещаш. Германците се топлят и готвят на газ, а Лично Шолц ги успокояваше, че няма страшно, цените на са паднали на нивата от 2021, но не са и скочили. Щото на немците не им дреме, нали :) Няма да мрем от студ и глад, много ясно, само ще затягаме коланите. Ама то ЕС е Райска градина, пък в Рая не е студено, нали :) :) :)

112

Путеландия

преди 6 месеца

Русия не е СССР , а най-гадната и и фашизирана част... Северна Корея 2... Територия от зомбирани и алкохолизирани мужици където прекрасно виреят държавници с болни имперски амбиции - копие на Хитлер !

111

Анонимен

преди 6 месеца

Хахах копейки и тази ли зима пак ше мрем от глад и студ като миналата година? Щото аз се съоразих с вашите тогавашни ценни съвети и си го преместих в другия крачол и така оцелях. Ама викате явно германците са умирали от студ и глад с по 3 иляди евро заплати хахх. Слушайте си бащицата путинака още и ше прокопсате

110

руски войнОмир

преди 6 месеца

ЧОВЕКЪТ НЕ ЕВОЛЮИРА ! СЛИЗАНЕТО ОТ КЛОНА НЕ ПОМОГНА ! КЛАНОВЕ ШИМПАНЗЕТА СЕ ИЗБИВАТ ЗА СМОКИНОВИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА ! ВСИЧКИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ СЕ ЗАГРАБВАТ И ЗАСЕКРЕТЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КАТО НЕАНДЕРТАЛЦИ !

109

Анонимен

преди 6 месеца

Путин чака резултатите от изборите в САЩ, за да знае с кого ще договаря Пълната и Безусловна Капитулация на Украйна. Който и да Президент на Украйна няма да има значение, важното е да се подпише :) :) :)

108

Анонимен

преди 6 месеца

Германче пита баща си, Тате защо е толкова студено. Бащата отговаря, ами защото Русия нападна Украйна, а детето пак пита, ама това какво общо има с нас. Бащата отговаря, ами ние въведохме санкции против Русия. Детето пак пита - защо, а бащата отговаря - за да им стане лошо. А детето отговаря, абе Тате ние какво, да не сме руснаци, че да ни е лошо на нас :) :) :)

107

Швейк

преди 6 месеца

Путин е машина за убиване.

106

ВСИЧКИ ГУБИМ

преди 6 месеца

ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НОМАДИТЕ ОБИРАТ И ОПУСТОШАВАТ! СЕКАТ ДЪРВЕТА И ПРЕВРЪЩАТ ТЕРИТОРИИ В ПУСТИНЯ ! ВОЙНАТА Е ФОРМА НА НОМАДСКИ ОБИР И ОПУСТОШАВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ! ОСВЕН ТОВА ВОЙНАТА Е СКЪПА И ИЗТОЩАВА ДЪРЖАВИТЕ ! ВОЙНАТА Е ФОРМА НА КОЛЕКТИВЕНидиотизъм...

105

Глупости са това

преди 6 месеца

До ПутинБешеЛудИумря: Путин участва в международни срещи с хора, които го познават от години. Говори с часове на живо пред многобройна аудитория. Много плоска е тази г'лупотевина с двойниците.

104

Малко за политика

преди 6 месеца

До Анонимен 121: И САЩ се съобразяват с Русия. Нямат избор. Но това, че САЩ и Русия не съобразяват всеки с другия не значи че не си вредят взаимно. САЩ използват в тази игра своите сателити от ЕС. Имат прости схеми за манипулиране на западните политици. Лошото е, че ние губим от това.

103

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ печели , Русия --също !Запада запада , ние ОЩЕ ПО !Още преди войната в Украйна , ЕС бе погребан от сащ и Англия .Защо се правите че сте слепи !

102

Анонимен

преди 6 месеца

Няма какво да ДРСКАТЕ , защо ? Защото САЩ и Русия ВИНАГИ ЩЕ СЕДНАТ НА МАСАТА , И ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ ''ГУСТОТО'' . По-Страшното е за ЕС , защото загубите са нас , бежанци , пари , икономика ... От цялата работа , има и ПЕЧЕЛИВШИ , сред които НИЕ НЕ СМЕ !Ще става и по-зле , нищо че вече 34 г. , ни обещават ''СВЕТЛО'' бъдеще , което не виждаме скоро .

101

Не е ли ясно

преди 6 месеца

До По-грамотен!!!Ph-D: Не е там въпроса дали Финландия е затворила границата си или не. Това си е неин проблем. А твоят проблем е, че си неграмотен, а се мъчиш да се правиш на интересен с неграмотността си. Нищо ново.

100

По-грамотен!!!Ph-D

преди 6 месеца

Както и да изпишем една презряна държава агресор и народ,колкото и минусчета да изцъкате за жалки стотинки,въпроса си остава същия!Е ли е Финландия джанъм затворила гранцицата едностранно за да се предпази от варварите?

99

Стига глупости

преди 6 месеца

До Знаещ: Открил си топлата вода. Война без жертви и разрушения няма. А това, че Русия била изгубила войната, показва, че не знаеш нищо повече от русофобската пропаганда, и то на най-елементарно ниво.

98

Грамотен

преди 6 месеца

До Неграмотен: От това, че си писал "Рушия" вместо Русия става ясно, че не си струва да ти се отговаря. Първо се ограмоти, пък тогава питай.

97

Знаещ

преди 6 месеца

Войната все някога ще приключи със загуби на човешка сила,територии,разрушения и вс други последствия.Русия изгуби тази война в самото и начало а руския народ е обречен на презрение и мизерия за няколко поколения напред.Днес'а пък отдавна е изгубил уважението на осведомяваща медия!Полезната информация е в коментарите които не успеят да изтрият

96

Неграмотен

преди 6 месеца

Филандия затвори границите си с Рушия в опасения за нелегална и нежелана емиграция?!?Нито дума,нито коментари по въпроса?