193

Do 217

преди 6 месеца

Много си прав. Арабите и Африканците ще залеят света в близките 50 до 100 години, а Русия ще бъде превзета от Китай. Много сегашни защитници на Путин след 50 години ще разберат, но ще бъде късно. Бъдещето е на диктаторите от типа на Садам Хюсеин и Осама bin Laden. Всеки бъргарин в момента е свободен да протестира и критикува Бойко, Кирчо, Асенчо и сие. Но ако главорез като Хитлер или Сталин управлява....всеки ще си мълчи и ще лиже анални отвори на разни псевдо лидери и водачи на народите.

192

Анонимен

преди 6 месеца

Много добра традиция имат руската православна църква да подкрепя война... ама така е в Мордор иначе падат през прозорци, сърдечни удари и т.н Копейките се стръват ама ни една неще да иде в Мордор, а ония колхозници се избиват да купуват имоти в Европа..Що тъй се получава, не знам..

191

Мдаа

преди 6 месеца

Тук много модерни, либерални и глобално настроени има, дето са против традицията и националната идентичност, но е хубаво да свинете с тях, че араби и африканци си ги обичат тия работи и като хвърли око на западна Европа ще видим, че те стават все повече, въпрос на време е така глобално да свикнете с шириата, тъжно но на там вървим, никой не е победил популацията

190

Мда

преди 6 месеца

За да поддържа някой Путин и компания, безплатно, трябва да е доста гглупав, недостатъчно необразован, с дефицит на способности за аналитично мислене и възможност да прави изводи, както и неспособност да разбира значението на обусловеността между събитията и явленията, респ. да прави логични изводи.

189

Хага

преди 6 месеца

Путин да се яви на избори в Хага. Там Западът ще му гласува присъдата

188

до 210

преди 6 месеца

Да бе.....в Русия избори имаше...при това истиски , кото избираха Сталин....и ти си промит мозък

187

Анонимен

преди 6 месеца

Не се месете, само аз имам право да правя това.

186

Анонимен

преди 6 месеца

За да се променят нещата в РФ, Путин трябва да замине на концерт при Кобзон. Сегашното положение не устройва олигарсите - търпят огромни загуби, имотите и активите им по света за запорирани, но няма как да се справят с репресивния апарат на върхушката. И тогава ще има смяна на властта, ще пожертват някоя и друга фигура. Без процеси в Хага няма да им се размине, репарации към Украйна също ще има.

185

bl

преди 6 месеца

"В Русия истински избори не е имало от 22години." ... на Запад истински избори не е имало никога. Марк Твен е казал че ако гласуването може да промени нещо, няма да е разрешено да се гласува.

184

Анонимен

преди 6 месеца

"Изказването на Путин пред Световния руски народен съвет" Световния руски народен съвет :) тез милите още не знаят в коят година живеят.

183

Анонимен

преди 6 месеца

смятана за акт на агресия... и ко? Ко ще напрайте по-точно?

182

до 201

преди 6 месеца

Планктон сте вие господин 201. И още 99 процента от населението на Земята. Толкова сте обезумели, че отричате свободата и демокрацията. Допреди 2 години бяхте антиваксъри и конспиратори. Превърнали сте се в защитници на Садам Хюсеин, Сталин, Хитлер, Ким ир Сен и други. Какво бъдеще биха имали вашите деца...примерно в държава като Северна Корея или Иран. И какво бъдеще биха имали децата ви в държава като Канада или Франция. Пропагандната промивка на мозъци е с успех ...над 99 процента.

181

тъжно

преди 6 месеца

Тръгнал бункерното комплексирано човече да плаши пак опизицията.Той...който изби и прати в затвора де що имаше опозиционери.Този, който има най-богатата на ресурси държава в света, но понеже е крадлив и егоистичен...той и приятелчетата му олигарси разрабват всичко, но нямат капацитет да осигури дори що-годе нормален живот на народа си...и докога Вова, докога ще се излагаш и ще тормозиш народа? Европа се наводни с руснаци, които вече ги е срам да казвта откъде са...и такла ще е поколения още...

180

Деди

преди 6 месеца

Путин е само симптом. Цялото общество е болно, подобно на немското общество преди ВСВ. Доведено до това състояние от собствения си елит след години пропаганда и промиване на мозъците. А за да се получи днешната уродлива обществена конструкция в РФ главна роля има вековният орденски манталитет на населението и преклонението пред всяка еднолична власт; било императорска, председателска, президентска, все едно. Мисленето им е робско, амбициите имперски, настройката чисто нацистка.

179

СС,С

преди 6 месеца

Вижда,се,. Украина,. почна,. да,се. Изтущава,. Това,го. Вижда. САЩ,. и. НАТО,. но. изчакват,. Русия. сие. Русия,. Непобедима. Наближава. Победата. на. Специалната. Военна Операция,. Не. Воювайте. с. РУСИЯ

178

до 201 То вече

преди 6 месеца

нарицателното "планктон" е твърде силно за някои от представителите в коментарите, те са по-скоро "пяна от вълните".

177

Анонимен

преди 6 месеца

От коментарите стана ясно, че евроатлантизма ни превърна съвсем доброволно и демократично, от народ в планктон.

176

Признаци за фашизъм

преди 6 месеца

1. Култ към традицията; 2. Отхвърляне на модернизма; 3. Мисленето е форма на безсилие; 4. Несъгласието е предателство; 5. Насаждане на страх от различността..... и т.н. Умберто Еко е формулирал 14 признака, който иска да ги прочете; но всичките се връзват 1 към 1 за Руската федерация. Не казвам Русия, щото такова животно просто няма. Има една мракобесна империя, чието разпадане, както и всички империи, е въпрос на време.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Каква намеса в изборите там ? То победителят се знае предварително и речите по обявяването му са вече написани. За да има вмешателство в изборти самите те трябва да бъдат поне до някакъв процент честни. Русия е демокрация на хартия, та вмешателство там е невъзможно. Самото изказване е форма на проекция. "обвинявай другите в това което ти самия правиш"

174

До Пич

преди 6 месеца

Ама хич те няма пич.