113

БАНко

преди 9 месеца

НАЙ ПОСЛЕ : ЕВРОПЕЙСКА СРЕЩА БЕЗ НАЦИСТИ !!!

112

Анонимен

преди 9 месеца

Точно така! Поканете Лавров в България и Украйна да ни се разсърди и да напуснат страната!

111

Анонимен

преди 9 месеца

Ех ако може така да се разсърдят и да се махнат от България!

110

Защо коментиращите

преди 9 месеца

правят правописни грешки? И откога Украйна ще командва България какво да прави? Помня, когато се оплакаха на ЕС за южен поток и ЕС го забрани и ние го стопирахме без обезщетение! Баце беше още цар! А сега не ме е еня, че българите страдали, сами си го направихме! Аз си имам моето решение, но ако го кажа в България няма да останат жители! Сещате се за какво става въпрос!

109

82-ОМБР

преди 9 месеца

Да имаш право! До голяма степен е така! Само неразбирам защо руснаците се хванаха на тази въдица! Имаха завидни отнушения със запада,а Лавров е отличен дипломат. Сигурен съм,че можеха да го изиграят далеч по-"финно"от тази варварщина която показват!

108

82-ОМБР

преди 9 месеца

Съдбата на Украйна и Зеленски се решава(за жалост или не)само и единствено от най-голямия донор. От Пентагона! Навремето САЩдадоха на Кувейт 300 танка А1М1,днес те дават на Украйна 31 бр. А1М1

107

Анонимен

преди 9 месеца

До 82-ОМБР Украински народ Няма. Има украинска Нация. Два отделни народа с две отделни и противоположни начини на мислене. Западна Украйна с Бандеровците и Нацистите срещу Източна украйна с руснаците срещу бандеровците. Тази борба се води от създаването на Независима Украйна. С двата Майдана - 2004, 2014. Бандеровците победиха на Втория и Зеленски е Техен Президент. Третият Майдан ще реши проблема. Зеленски го предсказа.

106

82-ОМБР

преди 9 месеца

Мейдана не би могъл да бъде възможен бес отстаплението на Янукович от предизборните му,погазени от него обещания!

105

82-ОМБР

преди 9 месеца

Зеленски има/имаше два избора! Да каже на бабите да месят хляб и сол,или да одстоява независимост! Той избра по-трудното! Огъня,но и по-достойното,за своя народ. Всъщност нямаше друг избор. Това е все едно да се обичат руснаци и поляци! Историятя им не позволява такава колаборация!

104

Анонимен

преди 9 месеца

До 82-ОМБР "Без вещата намеса на кремълските подстрекатели" Не са те, а бандеровците, които с подкрепа на Запада пренаписаха историята на Украйна. В Донбас си живяха мирно, преди Превратът на Майдана и заигравките с Бандеровците.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро и Двете войни ще приключат. Палестина ще получи своя държава - САЩ ще поемат този ангажимент. Пан Зеленски и Квартал 95 ще бъдат свалени от Власт и Украйна ще се отдалечи от Бандеровската идеология. Руснаците ще се погрижат да федерализират Украйна. За да може в западната част да си почитат Бандера и Шухтевич, а в източната - дядовците и бабите, наритали Нацистите чак до Берлин. СС Галичина ще престанат да бъдат украински "Герои", а Полша и Украйна ще си оправят историческите проблеми.

102

82-ОМБР

преди 9 месеца

Кой предопреждения? Как до един момент можеха безгрижно да си живеят(къща до къща двама съграждани в Донецк,да работят заедно в един завод,и в следващия момент да извадят калашници и да се гърмят? Без вещата намеса на кремълските подстрекатели,който щедро осигуряват материално обеспечение(пушки и бомби)

101

Бай Ставри

преди 9 месеца

Тоя Кулеба много искам да го Кулеба!

100

82-ОМБР

преди 9 месеца

Мишките се заровили под болници,и от там перкат с ракети! Еми като са болници,да не са бронирани?

99

Анонимен

преди 9 месеца

До 82-ОМБР - А 14-годишните му предупреждения преди нападението помниш ли?

98

82-ОМБР

преди 9 месеца

За Палестина следното:който нож вади от нож умира! Точка!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски и ЗСУ потрошиха до тук над 200 млрд. Още 1.3 нищо не могат да променят. Арсенал и Вазовските заводи принципно ги "произвеждали", тези 155 милиметровите снаряди, но няма да успеят да пренастроят мощностите си ще се се концентрират на съветските 152 мм, стига Зе да има пари да ги купи.

96

82-ОМБР

преди 9 месеца

И аз да бях,щях да искам повече от максимума,с цел да получа необходимото! Учуден ли си?

95

82-ОМБР

преди 9 месеца

Щото помним и неговите думи,че няма да напада Украйна!

94

Анонимен

преди 9 месеца

До 82-ОМБР "Борис Писториос отпусна 1.3 милиарда евро" Сумата е жалка, в сравнение с нуждите на ЗСУ. Зеленски искаше по 5 милиарда на Месец. А в тези 1.3 млрд не е ясно какво влиза. 155 мм снаряди са жизненоважни, 30% само от тях решават ситуацията на бойното поле. ВКС на РФ нямат този проблем.