40

до 34

преди 9 месеца

"Боби Михайлов редовно тренира с най-изтъкнатите футболни теоретици от НСА, в последната тренировка участва Преслава." Викаш къде няма талант има перхидрол, силикон и една перука? Ами така си е. То половината отбор са се дамгасоли все едно за някое тату студио бачкат + фризьорски салон. Опитах се да гледам един мач. 90 минути някакво мотаене. Все едно си на 5 ракии и отиваш да си разходиш кучето, ама го забравяш и после си викаш... абе аз не живея тука, бе! Нямам куче!

39

Водещия

преди 9 месеца

40 Да що проблем?!

38

СОДОМиГОМОР

преди 9 месеца

За тази Гнусна държава

37

Анонимен

преди 9 месеца

Този водещия от лгтб ли е ?

36

Tобо Баретата

преди 9 месеца

33 хората немат нужда от некадърно бг образование имат нужда от добър и честен футбол от модерни стадиони и от перуките в СЦЗ

35

Анонимен

преди 9 месеца

Рибата се вмириска от към главата, а футбола се вмирисва от към перуката.

34

Анонимен

преди 9 месеца

А кой политик си подаде оставката след загубени избори? Борисов, Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов? хахахахахаха

33

VladTepes

преди 9 месеца

България има силен теоретичен футбол - голям брой дисертации и хабилитации по футбол особено спрямо броя на населението. Има фундаментални изследвания относно методиките за подготовки на елитни спортисти в чалготеките, значението на алкохолната подготовка в спорта и влиянието на чалгата върху спортистите. Боби Михайлов редовно тренира с най-изтъкнатите футболни теоретици от НСА, в последната тренировка участва Преслава.

32

Тощо Куката

преди 9 месеца

Футбола е спорт за богати. Бедни сме. Бедните държави нямат футбол. Толкова е просто. Какво се напъвате, не ви е Боби виновен. Дайте парите за футбол за образование и здравеопазване.

31

GOD BLESS USA

преди 9 месеца

Перуките са в всички сфери на всичко в България

30

Коко

преди 9 месеца

С парите дето трябва да се налеят да се оправи футбола и да се правят стадиони ще станем топ нация в поне 15 олимпийски дисциплини- художествена гимнастика, бойни спортове, лека атлетика и каквото се сетитие. Просто да направят бази за младите и да вкарат добри треньори от чужбина. Резултата след 10 г. ще ни прави много по щастливи отколкото с футбола. А и децата ни ще са здрави и спортуващи, макар не всички да станат професионални спортисти. Футболен фен съм но май,ната му на футбола, само мъка

29

Открий 10-те разлики

преди 9 месеца

БФС ръководи футбола, тъй както ГЕРБ ръководеше държавата.

28

ЗАРАДИ БОЙКО

преди 9 месеца

Футболиста от Бистришки Тигри съсипа футбола.

27

Има ли един поне

преди 9 месеца

Истински полицай в България от службите?!Който да се противопостави на тези който вършат финансови измами и обират народа?!Всички до 1 ли са корумпирани!!!

26

предлагам

преди 9 месеца

Професионалният футбол да се закрие за 5 години. Средствата да се насочат към детски,юношески и студентски футбол. Четири годишен мандат за президент и членове на федерацията. Трябва да се започне от нула. Бербатов, Стилян и Мартин бяха от юношески школи и отбори. Те са бъдещето.

25

Koko

преди 9 месеца

Защо футбола удари дъното ? Защото ритнитопковците предпочитат да си удрят нефутболните топки в задните части на кифлите вместо да тренират. Няма методика, няма желание, няма старание. Не в виновен само Боби- разврата започва още от детска възраст от напомпаните мамки дето кривят джуки на транировките и спят с треньори. Поквара на всички нива! Да викат не нов президент на БФС, а поп- екзорсист- или ще изгони демоните или тотално ще погребе този спорт. Държавата да дава пари за художествена гимн.

24

ЧичоАдолфБешеПрав

преди 9 месеца

22 В София мутри рекетират хората за пари и полицията ги пази!Те са мафия!Служат на Бойко и на Радев!

23

баба мара

преди 9 месеца

данъчни декларации на михаилов и кликата около него какви имоти имат за изминалите18 години

22

Дипломат

преди 9 месеца

Народа и държавата са сасипани и ограбвани от мутри комунисти и корумпирани чингета.Няма как да съм щастлив.Като то гледам.Боря се с това.Но все едно един човек да се изправи сам в неравен бой с мафията.Тя е в всичко в БФС в общинския съвет в картел на горивата храните в полицията в президентството в парламента в бизнеса и така нататък.Едно е сигурно промяна е нужна в мисленето на народа първо!Да стане малко по критично когато го шият!Respect за агитките!Така се прави на запад!

21

Дъното на Европа

преди 9 месеца

В Бобов дол убиват Българското население!