53

Анонимен

преди 9 месеца

В Троян си имат троянски кон и той се казва Донка.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Сама казва,че не иска да и се случи това,което се случва всяка зима,но едва сега разбрала,че има проблем в държавата.Наясно е,че проблема е от години,но е мълчала да не и изстине мястото.И сега изведнъж започва да се вайка и да обвинява сегашните за грешките на бившите.

51

Радослав

преди 9 месеца

6. Пощите са държавни и са фалирали, НОИ е държавно и е фалирало, БДЖ е държавно и е фалирало. Държавата е некадърен стопанин защото е по загрижена директорите да са с големи заплати и да са от партията на власт отколкото дали вършат работа! После защо държавата се разпада! Я се разходете из градовете и селата вечер, колко лампи не светят или са над дърветата и светят само на себе си? Колко дървета в градове и села са изгнили и ги чакаме да паднат? После частниците били виновни, не държавата.

50

Глупости

преди 9 месеца

Няма проблем В държавата. Държава Е проблемът. Щото това не е държава а мафиотска групировка подчинена и обслужваща интересите на външни сили.

49

Радослав

преди 9 месеца

1. Далекопроводите са собственост на държавата, енерготата плащат наем. 2. АПИ като е държавна да не би да свърши по добра работа? 3. КЕВР за какво взимат заплати? Нали част от повишението на цената на тока е обвързана с инвестиции в мрежата? Някой следи ли дали това се спазва? 4. В населените места нападали дървета и стълбове е ангажимент на общините, не на частници и граждани! 5. Колко блока да се накачулят на един трафопост е поверено на самоконтрол на енерготата, там липсва държавата!

48

РАБОТЕЩ

преди 9 месеца

Ттози проблем не е от сега.Не за първи път пада сняг и има проблеми с електричеството.Когато 12 г.си затлачвал д-вата,когато институциите са спрели да работят в полза на гражданите така става.Когато не се решават порблемите навреме,става все по-лошо.Че не достигат хора също е резултат от дългогодишното управление на ГЕРБ.А кметът е затова да решава проблеми,а не да чака всичко от д-вата.Тогава всеки може да бъде кмет.Нали тази беше дадена за пример от сталинистката Григорова.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Вечно търси журналистите да реве. Но хората се питат като кмет какви проблеми е решила в Общината.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Най мрънкаш та та кметица я избраха за Зам. Председател на общините. Сега с местната власт ще видим как ще разпределя парите и как ще ги усвоява.

45

Българин

преди 9 месеца

Как да не я поддържат мрежата, смениха медните проводници с алм.

44

Евроатлантик

преди 9 месеца

Когато потребителите излязат на свободния пазар и всеки има правото да си избира доставчика на електричество, този проблем ще изчезне от самосебе си! Сега има монопол на доставчиците те правят каквото си поискат

43

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не се прави за мрежата, само се смучат пари, инвестиции 0. Но сигурно няма държавни служители, чиято работа е да следят дали се инвестира, както може би е по -договор.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Тази кметица живее във времето на Социализма. Когато е била студентка . За пет пари работа бе върши. Кой се е захванал да свърши работа в Кметството все го е излъгала , ако бе и и роднина

41

Lina

преди 9 месеца

900000.

40

Румен

преди 9 месеца

Тази кметица постоянно се показва в медиите и замазва истината . Първо тя никога не носи отговорност за нищо от както е кмет . Вечно са и визови частните фирми. Като държавен служител избягва всякаква отговорност в общината си . И то с години .

39

Анонимен

преди 9 месеца

До СТРАНДЖАТААМИ РАЗБИРА СЕ, ЕТО ГЕРГОВ КАТО ВЗЕ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР И ВИЖ КАК СЕ РАЗВИ РАБОТАТА

38

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

И баба Донка като вземе електропреноса в частната си фирма ще си събере персонал от свои роднини и приятели, а парите от гражданите ще отиват вместо за поддръжка за подпомагане на комунистическата революция по света. И това щяло да е по-добре.

37

Лумпени!

преди 9 месеца

Държавата е частна! Това е проблемът!

36

vale_karo

преди 9 месеца

Най-после се намери човек да каже истината. Частника не го е еня за хората , търси само печалба .Затова България е на това дередже. Явно " пазарната икономика не е за масовия човек ,а само за "Богоизбрани".

35

Попов

преди 9 месеца

И тази кметица си свърши своята работа и се зае с държавата!

34

До 28

преди 9 месеца

Другарю с трети завършен клас, ЕРП-тата са оператори, а не собственици на електропреносната мрежа. Държавата им е дала лиценз, срещу ангажимента да поддържат ел. мрежа изправна, ако не справят им се отнема лиценза. Никакви държавен ресурс не е раздаден! Във всички цивилизовани и богати държави ЕРП-тата са частни дружества, държавни само при мизерници като КНДР, Куба и т.н.