24

Ким

преди 6 месеца

Видях и умрях от смях!

23

?

преди 6 месеца

милиони умират от глад а тоя се радвал на снимки на белия дом! И путинофилията тука ми разправя колко било хубаво в северна корея! Еми ходете бря! Що ми стоите тук в мизерията!!!??? от тука ми лаете и ни едно от вас путинофили не ще да оди да живее в рая северна корея! Що така!!!???

22

До Анонимен 20

преди 6 месеца

Ми ходих в Куба! първо да платиш 30 долара за омлет е "малко" скъпо според мен, но това е мое виждане! Инак да има прекрасни плажове и природа, но те са прекрасни поради причина, че туризма не е толкова развит и няма такова строителство както тук! Т.е. Куба все още е замръзнала както е била през 50-те години на миналия век! За медицината не съм се интересувал, но мога да кажа, че на плажовете и местата където бях доктор спасител нямаше! Та така!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Южна Корея ли е по-развита? Сериозно питам

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 19 Ти нормален ли си бе? Че не си посещавал Куба, и няма как да я посетиш е ясно. Но вземи поне се информирай! Замръзнал си в пропагандна мъгла от 70-те. Куба е едно от най-красивите места в света. За туризъм като техния може само да мечтаем. А може и да се позаинтересуваш за нивото на медицината им!

19

Анонимен

преди 6 месеца

КУБА- 20 ДЛ ГОДИШЕН ДОХОД И ЖИВЕЯТ В 60 Г НА МИНАЛИЯ ВЕК- ТАМ НЯКЪДЕ СА И рАШКИТЕ ИЗВЪН СТОЛИЦАТА.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Южна Корея на 19 място по ИЧР/по ООН/ а в Северна Корея ядат корени, паяци, плъхове, кучета, котки- и забележете в ютуб войниците в армията с колко изпити лица са- колко слаби и недохранени са, а знаем че по света войниците и армиите се хранят много добре, задоволени със всичко защото иначе могат да се обърнат срещу шефчетата си.

17

Анонимен

преди 6 месеца

ПРОЗапдняци скимтят с подвита опашка, Ким Чен Ун трябва да е премиер и президент на България.

16

Ха,

преди 6 месеца

САЩ и ЮК осъждали...Кучетата си лаят, керванът си върви!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Велик лидер на силно развита страна . Краварите въобще не са фактор там

14

Анонимен

преди 6 месеца

До 10 АнонименТи искаш сигурно самоДжендар пропаганда ли ? Посети весник " факти" та да са насладиш на побратимите типедали

13

Малиий,

преди 6 месеца

Каква велика форумна корейскорусофилска вълна се е надигнала пак. Всички тия обекти можеш да си ги снимаш там на място, бе. Можеш да им свалиш и координатите. Магистрали 464, 460, 260 минават покрай корабостроителниците в Норфолк и Портсмут само на двеста метра от самолетоносачите. А, ако искаш такъв по от близо на пристанището в Норфолк почти винаги ги има. А, можеш да се качиш и на Уисконсин и да ги гледаш и снимаш колкото искаш. Ама, *** едва ли ще повярва, че е така, нали.

12

Анонимен

преди 6 месеца

ЮК-представители отбелязвали, че нямало доказателства за способностите на сателита. Така говореха и за високотехнологичните оръжия на Русия през 2018 г, но сега реват от страх и безсилие. Час по час изпращат ноти на Кремъл да изпрати супероръжията си на Пиндостан, за да ги изследвал. Руски зевзеци им отговарят в цоциалните мрежи, че ще им ги пратят на собствен ход.

11

али

преди 6 месеца

Нямаше смисъл, само разходи google върши същатата работа :)...

10

Анонимен

преди 6 месеца

Не стига, че нонстоп ни заливат с руска пропаганда, но днесаджиите са решили да ни тровят и със севернокорейска такава.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Миналата седмица КНДР успешно изстреля първия си разузнавателен сателит, който е предназначен за следене на действията на САЩ и Южна Корея в сферата на отбраната. В рамките на 2 седмици Русия изстреля 2 тежки военни сателита от космодрума "Плесецк".

8

Така е ..

преди 6 месеца

Кимчо ще види Белия дом и Пентагона само на снимка.Не му стиска да отиде лично в САЩ да види що е то развита държава. Из.р-од.Не знам защо САЩ още го бавят.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До 2 - Всичконв Google, което снима натовски военни обекти, нинава през баят филтри и се решава, кое и как ше се покаже, прединда се покаже.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Знащи Google може, Ким не може?

5

Зозо

преди 6 месеца

Дето се вика: "Голям напън, слаба ***" :)))))))))))))))))))))))))))))))))