20

Анонимен

преди 6 месеца

Чуя ли брокер - бой с лопатата :)))

19

Алекс

преди 6 месеца

Равновесната точка я отмина.Сега е на пързлката.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Тия не спряха да облъчват хората. Кой ще купува тези кутийки за толкова огромна сума. Какви луксозни жилища пък има, това че са заградили блока и са сложили градинка 2 на 2 не лукс, къде са басейните, гаражите, паркинг място, мраморен под, дървен паркет, огледала и цвета във входа. За тези пари трябва да има всичко това, както и инфраструктура.

17

Реститут

преди 6 месеца

Нали се сещате, че ще ни плащате наем, бунаци! Всичко ще си калкулирам в наема, и данък, и поддръжка, и лихви и всичко и пак на ваш гръб ще е! Сега планирам на зелено да взема още 2, а вие си дрънкайте за балони и пукания и т.н. Хората пара направихме!

16

Шапшал

преди 6 месеца

Търся да купя нещо в София поне 100 кв 5000 евра на квадрат. Готов съм на кредит за 35 години! Сега се смеете, но като стане 10к квадрата аз ще се смея!

15

Банкер

преди 6 месеца

Не забрявайте и тенденцията за повишаване на лихвите. Честито на печелившите!

14

Ако въведат високи

преди 6 месеца

данъчни оценки, продажбите на имоти приключват, заради високите такси за купувача. " Адио рио" сектор строителство. Закриват го "умниците" от ПП. Няма го вече.

13

Owner

преди 6 месеца

Повечето българи са собственици по наследство на апартаментите , къщите и земите си . Не ги вълнуват балони и подобни глупости. Спекулантите които са се набълбукали със пари пищят и вдигат врява.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Задължително да се въведе тук при препродажба да се слага солиден допълнителен данък , както е на запад

11

Анонимен

преди 6 месеца

Днес в една група се обсъждаше, че имоти в Германия, където има недостиг, излизат по-евтино от България, която е в излишък на имотите

10

Анонимен

преди 6 месеца

Дайте да ги видим тези хубостници какви данъци са платили

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Буахахахаха 2 не си прав някакси не върви да кажа след като ми порасна и после ми спадна а казвам първо ми порасна и после стана в равновесие

8

Ром"с

преди 6 месеца

До 40% от БВП е свързано с имотите ,те са мотора на икономиката ни..а тоз мотор издъхва и се чудя кога ще "гръмне",но щом тези "експерти" по имоите "рекламират" имотите ,то видимо нещо не е наред,но не се говори ,за да не има спад и банкрут на банки.Строителството е увеличава,а продажбите увеличават ли се или намаляват като вСАЩ,кИТАЙ,Германия...това не говорят тези експерти.Имаше преизбитък на стоки-напечатаха и раздадоха кредити ,а стоките вече се свършват ,а и никой не иска да работи и китай

7

Балонест

преди 6 месеца

Колко дълго обяснение и опровержение, на беспорният факт, за имотен балон в България! Още не е дошла рецесия, още не са се вдигнали лихвите и имотите падат и то доста, особенно покупка продажба, там с над 30% надолу. Какво по дяволите ще стане с имотите при вдигане на лихвите и стегнация на пазара на труда, и рецесия в икономиката? Кого лъжете още и колко души трябва да изгорите с прескъпите и спекулативни имоти? Трябва да ви съдят и затвор за тая манипулация!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Стават лихвите 6% догодина и приключва рапа с панелите... Кой има да плаща да си прави сметка от 2 на 6% колко 3 пъти ще му се вдигне месечната вноск. Успех!

5

Гошо

преди 6 месеца

Строителната себестойност се увеличила с 32% - от 300 евро на кв.м на 400 евро на кв.м. В същото време средната цена се увеличи от 1000 евро на 1800 евро на кв.м. С други думи печалбата на строителите се увеличи драстични с около 700 евро на кв.м. Народа не разбра, че не вдигането на себестойността доведе до покачване на цените, а огромния скок в търсенето, породен от страх инфлацията да не им изяде спестяванията. И този страх реално създаде инфлацията. За бога хора, спрете да купувате!

4

До 2

преди 6 месеца

Сакън. Те му казват плато. Не говори за спадове, моля те.

3

Инженер

преди 6 месеца

Кой се хванал на глупостите на брокерите, хванал! 2000 евро квадрата, хахаха! Как бе, себестойността с материали висок клас като Baumit е максимум 550-600 евро на квадрат, при това с всички разходи! А другите пари? Направихте хора, завършили НСА предприемачи и за година ги превърнахте в милионери! Защо?!

2

Буахахахаха

преди 6 месеца

Няма такъв термин като равновесие в имотен пазар. Щом не расте, значи спада. Което се вижда ясно от всички данни.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Хо-хо-хо :) Чакайте само да актуализират данъчните оценки след нова година