105

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Тез пък крепостни селяни искат Путин да им даде яхтата си Шехерезада дето запада му конфискува ли? Да ходят да мрът на фронта като роби и това е.

104

пияница мистик

преди 9 месеца

До До Долните === Ти кажи първо какво стана с тридневното завземане на Киев и къде потъна 65 километровата танкова колона на Пyтлаpax Акбap, пък аз после ще ти отговоря......ахахахахахахаа :)))))

103

До Долните

преди 9 месеца

Кажете какво става със мащабният Контра наступ на нацистите ? Миналата година Зеленски обеща че това лято щял да се къпе на плажа в Крим !? А в момента Бандер Офците се чудят как да се измъкнат от чувала около Авдеевка.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Това са пълни глупости. И да не забравяме, че Путин ива 86% одобрение. Добър или лош, народа си го харесва и това е суверенно право на Русия. Проблема е, че САЩ не могат да се примирят с това.

101

пияница мистик

преди 9 месеца

До Стига пропаганда! === Нито една държава по света, не е пратила и няма да прати свой гражданин да се бие във войната м/у Украйна и Мордор. Тези глупости ги разправяте да плашите павианитe като вас, защото ние, прозападните знаем и четем каква е истината. Дори Северна Корея и Иран не са пратили свои войници в помощ на Пyтлapax, а всеки знае какви са режимите там. По-скоро при сегашното ни правителство и Тагарев да ви издирят вас, пyтин0питeцитe по IP и да ви пратят да воювате за Пyтитy :)))

100

Стига пропаганда!

преди 9 месеца

Съпругите на руски войници към Путин: Даде ни напразни обещания! . . . . . . . Айде стига пропаганда! На българите вече повече от 30 г. им дават напразни обещания и все едни и същи управляват! Затова е и мобилизацията да защитават интересите на политиците с военна сила, не че това са интересите на народа или нацията! Да вземат пример от българите, сега като изпратим в командировка някои български армисти до Украйна в помощ на ВСУ за обръщане на палачинката! Има достатъчно по форумите главанаци!

99

Анонимен

преди 9 месеца

лъжа.....

98

Анонимен

преди 9 месеца

Е тая статия е лъжа и измама. Никога не е обещавано, че резервистите няма да се бият в Украйна. Изобщо, поредна порция западняшки наивни пропагандни напъни. Трябва да ги има, разбира се. Не пречат.

97

DerFuhrer

преди 9 месеца

Слава Украини!Само Левски!Тесни П1чки ХайлХитлер и КомунистоРусофилската фат машка из мет да мре!

96

Белгиеца

преди 9 месеца

Това е така защото не ги управлява лош бг матерял

95

Белгиеца

преди 9 месеца

И най бедното село в Белгия е като Швейцария в сравнение с България

94

DerFuhrer

преди 9 месеца

Заддунайските рус0роби са последната надежда на Путин Русняците вече го предадоха но ГанYOвзети никагда няма да го предадут дори са готови да си жертват халките за него.

93

Смях

преди 9 месеца

Има ли още някой, който да не разбира, че всички представители на руския фашистки режим са патологични лъжци?

92

Маша Неебаша

преди 9 месеца

Товариш Путин пратил мой мужик на източния фронт и Украинци му пръснали пъпеша.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Зачестилото плюене по Путин показва пълната безпомощност на Бандеровците и американските и английските им Господари да спечелят войната. Това е добре, жалкият край на Зе и Квартал 95 е близко. Азов са му обещаеали на Зеленски, че ако вдигне белият байряк, ще го докопат, ако английските му гавази не го свитнат първи.

90

Германец

преди 9 месеца

Задунайските чебурашки са последната надежда на пyтинaка. Те никога няма да го предадат. Дори и децата му да се отрекат от него.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците защитават родината си и роднините си, а какво правят хора от чужди държави и неукраинци в управлението на Украйна?

88

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците защитават родината си, те не могат и не трябва да отстъпват, защото земята им, домовете им и семействата им, са зад гърба им и в Украйна също!

87

Анонимен

преди 9 месеца

В българските новини, цари информационно затъмнение, дали е добре или зле това, не знам, но е факт. Живеят в балон и фалшива илюзия. Но, понякога е по-добре, че не се занимаваме с такива проблеми и не ни и трябва.

86

Анонимен

преди 9 месеца

До Жалко за УкрайнаАбе , не е точно така, бяха заграбени Финландия и Швеция и вкарани насила в НАТО! В арабските държави няма война, защото евреите се страхуват от голяма война и напънаха американците да преговарят с арабите, казвайки им, че арабите са много и може да превземат базите им и ги изгонят, но това са предположения, в полза на палестинците имаше огромни масови протести в Азия, Африка, Европа, Северна Америка, но тук не ги пускат, блокирали са и видеата от войната в Израел.