67

До До Лъжец

преди 6 месеца

Няма да се учудя, ако госпожата е смесила полиция с комунизъм. Само дето в ония времена и двете ги нямаше. Но, оказва се, сега точно тия, дето не са живели в ония времена, най-добре знаят какво е било и, най-вече, колко лошо било. Да, да, ама не! НЕкой друг път!

66

Анонимен

преди 6 месеца

То сигурно за това ,Китай стана световна сила в света. Едва 9 млн. сме правили толкова много, те са 1 млр....Ако управниците са достойни, умни и мислят за благоденствието на народа си , по- добре да има диктатура , отколкото демокрация....Все пак, ( когато не се купуват изборите и има реална демокрация) масите избират кой ще управлява. В повечето общества масите ,все още са на доста ниско интлектуално и духовно ниво ,че да взимат правилни решения - показно в БГ- умните са 5% някъде

65

Анонимен

преди 6 месеца

34 години чакам бежанска вълна на комунисти русофили към С. Корея.....

64

Анонимен

преди 6 месеца

Луканка та беше 2,80,ама за 100 грама!

63

Анонимен

преди 6 месеца

Този ако беше още комунизъм щеше да е някакъв комсомолски секретар към някое предприятие. Мазни фурнаджийски лопати са българските политици от Костов насам. Всичките с червени книжки в джоба, а сега са върли евроатлантици. Поне да си траеха малко повече да не дразнят хората с откровената си продажност.

62

До Лъжец

преди 6 месеца

Обясни ли и, че тогава нямаше полицаи!

61

Историк

преди 6 месеца

Хубаво е фактите да се знаят и е добре, че Ковачев ги казва.

60

Рада Асенова

преди 6 месеца

Нещо не е в ред в този ЕС, или ЕК, или която и да е там институция. Може ли да се прави форум за отношенията между ЕС и Северна Корея, чиято единствена цел да се каже колко недемократично е положението там? Освен да се разходят и да изхарчат една шапка пари от Европейския Бюджет, друго съществено не ми се види да са свършили.

59

Анонимен

преди 6 месеца

САМО ЕДНИ МАЛКИ МУСТАЧКИ ЛИПСВАТ НА СНИМКАТА

58

Лъжец!

преди 6 месеца

Опитват се да ни лъжат.Малката ми внучка се връща от училище и даскалската по история ги редила едни за лошия комунизъм. Та внучката ме пита вярно ли ,че полицаите пребивали хората по улицата. Опитах се да обясня,че имаше ред и който го нарушаваше ядеше пердах. Тя обаче е на такава възраст,че е трудно да разбере,но обещавам да положат усилие и да и обясня разликата от свобода и свободия! Ще и разкажа за прекрасния живот,който имахме и който1989 Г. изгубихме!

57

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

ПРЕДИ 1987Г.ТОКА БЕ 3СТ.КИЛОВАТА,ЛУКАНКАТА 2.80,ХЛПБА 30СТ.ГОРИВАТА ЛИТЪР ЗА СТОТИНКИ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ БЕЗПЛАТНО ЗА ВСИЧКИ,14 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА МОРЕ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ. САМО МОЖЕМ ДА СИ МЕЧТАЕМ ЗА ТАКЪВ "РЕЖИМ"

56

Kuncho

преди 6 месеца

Госопдин Ковачев, в Евро Парламента не сме те пратили да претопляш "стари манджи" , а да действащ по Българските приоритети! Така, че си отчети работата по свършеното за приемането ни в Шенген! Коментирай, ще ни приемат ли там нашите нови партньори?

55

Анонимен

преди 6 месеца

При Тодор Живков имаше българска ИТ индустрия, във всеки град имаше изчислителен център и в него работеха ИТ специалисти които произвеждаха продукти за ползване в България. 70те само три страни в света произвеждаха собствени main frame компютри - САЩ, Япония и България. А днес я има-няма 30-40 хиляди ИТ работни места, и то всички в София, работят на ишлеме за западни клиетни и вече започват да ги уволняват защото на запад е криза.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Е те всичките са ходили там и всичко знаят как е в КНДР.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя кога е ходил в КНДР,та знае как е?

52

Анонимен

преди 6 месеца

При Тодор Живков България беше космическа държава и сама построи и изпрати българкси спътник в Космоса, дори преди Германия.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Режима е същия защото командват внуците им

50

Еврогей

преди 6 месеца

A в Северна Корея докато комунистите разстрелват демократи на площада, севернокорейските деца си играят като събират гилзите на взвода за разстрел докато разстрелват демократите. УЖАС! Добре че гействаме в ЕС, където можем свободно мъжете да се целуваме по улиците и на обществени места и да си правим гей-паради.

49

mgs

преди 6 месеца

До Глу пакАко беше само до бананите работата, с мед да я намажеш, каквото произвеждахме за нищо не ставаше, нито компотите ни ставаха за компоти, нито компютрите ни за компютри, нито лекарствата ни лекарства. Огромната част от произведеното ставаше само за бракуване или беше на ниво мотика при наличие на трактор. Кой пазар задоволявахме, произвеждахме и продавахме *** и ги купуваха само тия които не могат по политически или финансови причини да си вземат от правилния производител

48

Анонимен

преди 6 месеца

Ким е масон.