364

Анонимен

преди 6 месеца

До Дядо Либен, ЗЕЛЕНСКИ , ИЗВЪРШВАШЕ ГРОЗНИ ПРОВОКАЦИИ И ВЕЧЕ СЪБИРАШЕ КОМПОНЕНТИ ЗА АТОМНА БОМБА, ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ МАЗАЛО И ВСИЧКИ В ЕВРОПА ДА СТАНАТ НА ПРАХ, А ТОЙ ДА СЕ ИЗСУЛИ И СИ ИЗБЯГА В ИЗРАЕЛ!

363

Журналист на к200

преди 6 месеца

Пишела ТЯ...???!!! Я да я видим тази отпадъчна другарака на фронта срещу руските пълчища.....,които умират,като мухи, заради болшевишката пък проостотия на руските генерали...Май и един час не е била на предна линия ,където ....НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВА КОЛКО Е ТРУДНО И ОПАСНО.

362

Анонимен

преди 6 месеца

До Няма да е все така ! МОЛЯ? КАКВА УКРАИНСКА АРМИЯ? ТА ТЕ УБИВАХА СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И РУШАХА ДОМОВЕТЕ ИМ, ВЪРЗВАХА ГИ С ВЕРИГИ НАСИЛА ДА ВОЮВАТ, ГОНЯТ ГИ И ГИ ПРЕСЛЕДВАТ НАВСЯКЪДЕ, ЗА ДА ГИ ХВАНАТ, ВЪРЖАТ И НАСИЛА ГИ ПРАТЯТ ДА ВОЮВАТ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ, ГРОБИЩАТА СА КИЛОМЕТРИЧНИ И ПОГРЕБВАХА ПО НЯКОЛКО ЧОВЕКА В ГРОБ, ЗАЩОТО НЯМА МЯСТО, ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ КРАДЯХА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ , ПРАВИХА СИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРАТА!

361

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски, ВИЕ СТЕ НАЦИСТИ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ, НЕ САМО ТОВА, НО И СТЕ САДИСТИ И ПСИХОПАТИ, ЗАБРАНИ ВСЯКАКВИ ЕЗИЦИ, ОСВЕН УКРАИНСКИЯ ЕЗИК И РОДНИЯ ТИ ЕВРЕЙСКИ ЕЗИК, ИЗВЪРШВАТЕ ЖЕСТОК ГРАБЕЖ И ГЕНОЦИД НАД РУСКО-УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, СЪДАДОХТЕ КОЦЛАГЕРИ И ВЪРШЕХТЕ ВСИЧКО, КОЕТО НАЦИСТИТЕ СА ВЪРШИЛИ В МИНАЛОТО, ЧРЕЗ ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА И НАСИЛИЕ, СЪЗДАДОХТЕ НЕОБИКНОВЕН НАЦИЗЪМ, МЕСТНИ НАЦИСТКИ ГРУПИРОВКИ ДА УБИВАТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И РОДНИНИ, ВЪН, ВЪН, МАХАЙ СЕ!

360

Анонимен

преди 6 месеца

Израел и Хамаз --споразумения , но И Зеленски иска , но БайДанчо не дава , тая война ще продължи доста !!

359

Анонимен

преди 6 месеца

на вуйчо ми колега негов съсед казал, че Авдеедка падна, та не знам.

358

Анонимен

преди 6 месеца

До поправете се...Зеленски , поредната мъша за ПАРИ , от европейските държави , за към сащ и Англия !

357

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски забрани руския език и всички останали езици(включително и българския), набута семействата да живеят в подземията и в панически страх, чрез насилие и убийства, някои българи са починали от глад, защото са се страхували да излязат навън, създадоха концлагери за изтезания и убийства, не само по политически причини, а и за да рекетират и ограбват населението, техните имоти, коли и т.н., закри всички опозиционни партии, убиваха инакомислещи, журналисти, неудобни, създадоха върл нацизъм, проп

356

поправете се

преди 6 месеца

ЕС е място, в което няколко държави и олигарсите, слуги на запада и разни западни корпорации(не само европейски), изсмукват и ограбват другите държави, корупцията е страшна и е превърната в нормалност за привилегировани, ограбвайки парите на населението, затънали са в дългове, Зеленски ги донабутва с рекета си за пари и никому ненужни оръжия и с гръмването на потоците с газ, химикали, торове, слагайки прът в колелата икономиките ни. Човешкия живот не струва нищо за тях и убиват славяни, следене,

355

Анонимен

преди 6 месеца

политика по тениска алцхаймер го поръча! Руснаците са православни християни.

354

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време е този *** лоум ник Зеленски да го изритат от власт и съдят, че затри толкова много украинци да угоди на американски интереси. А около него пострадаха и толкова много руснаци, че и цяла Европа страдаме косвено финансово.

353

Анонимен

преди 6 месеца

3 хиляди чеченци идват на Майдъна

352

Дядо Либен

преди 6 месеца

Ако Запада не помогне наистина на Украйна - с много пари, оръжие, армия от хора, миротворци които да отблъснат агресора през 2024, ще покаже ,че е по- слабата система.Съответно Запада ще загуби Украйна, защото се бори за тях само на думи... и ще започне процес на упадък. И цялата пропаганда ще се окаже, че е пророк. От там нататък, ще дойдат най-тежките времена за западната цивилизация и за нас в т.ч.

351

Анонимен

преди 6 месеца

бабите пред блока, говореха че този шмъркaча с тениската не му върви контра-отстъплението, хората с царевицата щели да палят пожар другаде!

350

Дай Бън

преди 6 месеца

Зелю ще дозатрие Окрайна,ако не се спомине от приятелски огън.След победата на Русия тукашните,а и не само тукашните *** ще запеят друга песен.

349

Анонимен

преди 6 месеца

"ЗЕ" за Зеле,"ЗА" за Заслужилий.Спирайте я тази война и безсмислените месомелачки!

348

Анонимен

преди 6 месеца

Дори Израел и Хамас успяха да намерят общ език, а се мразят и в червата. Само Зеленски не ще да преговаря.

347

Анонимен123

преди 6 месеца

УРААААААА най-накрая една хубава новина... Дано стане този военен преврат, и всичко да приключва. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ... Вън България от "ес" "нато" "сащ"

346

ЕДИН

преди 6 месеца

Не, не го плашат.... Това му е съдбата.

345

Анонимен

преди 6 месеца

Ако това наистина се случи, украинците със сигурност ще направят този ден национален празникат.