200

Истината боли

преди 5 месеца

От цялото словесно излияние генерално става ясно един неоспорим и жалък факт-българинът винаги ще си е на дъното,именно защото:НЯМА по-предателски,завистливи и дребни душици в по-голяма концентрация никъде другаде по света,както у нас;друга такава нация,която сама да тъпче националното си достойнство и да се гордее с това;по-лесно завоевание и налагане на чуждо влияние така,както тук;никъде другаде държава,която да се топи и изчезва от собствената си глупост,НЯМА И ДА ИМА!Дерзайте,англоговорящи!

199

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв глас на България,добре че не го гледам...всичко е добре изигран театър.

198

1234

преди 5 месеца

До АнонименДа те питам - понеже продуцентите обяснили това изискване с разнообразие - ако някой пожелае да изпее някоя хубава руска песен /такива има немалко/ - дали ще са съгласни , а ? Така че, цялата тази diversity концепция издиша...А че в телевизията се лъже на поразия е ясно на всички...

197

Анонимен

преди 5 месеца

До fwef Това е, защото си ииидиот, но това не се лекува

196

Анонимен

преди 5 месеца

Гласът на България, ама на АНГЛИЙСКИ! Е, така е то в колониите. Всички са длъжни да говорят на езика на господарите, за да ги улеснят максимално лесно да ги контролират и командват... Бедна Българио на Ботев и Левски, къде си, къде сте възрожденци, да събудите българите да се борят за свобода от посолството?

195

fwef

преди 5 месеца

Аз също съм патриот, но като чуя рок на български и ми става смешно. Тази музика не звучи добре на български език и по-скоро ми звучи като пародия на музика, вкл. черната овца и подобни уж хитови песни. Ми не е музика това. На български звучат прекрасно народните ни песни.

194

тоцила

преди 5 месеца

Голяма мозъчна пръдня...

193

Което е отговор

преди 5 месеца

До Анонимен 203....На въпроса ЗАЩО ТИ не си си направил свое шоу, или каквото и да е СВОЕ!......По простата причина, че хора не се гонят, те не са дивеч, та да се гонят и отстрелват и с такова отношение дори и да беше си направил "свое шоу" бързо щеше да удариш дъното!

192

Анонимен

преди 5 месеца

Доколкото разбрах от написаното, продуцентите наистина са искали този участник и са му направили хиляда отстъпки. Той е настоявал да пее само на български от псевдопатриотични подбуди и накрая все пак са го отсвирили. Аз бих го изгонил по-рано. Това е шоу и си има някакви правила. Човекът може да си направи негово шоу и там да си пее каквото си иска. С тоя псевдопатриотизъм е за никъде. А, чакай, то не било от патриотизъм, а за брат му Момчил.

191

Анонимен

преди 5 месеца

И двете частни телевизии удариха дъното и то по няколко пъти, нямат нито едно читаво предване а си удвоиха рекламите, за 30 минути 10-15 реклами през останалото време поръчкова журналистика и лъжи!

190

Тато

преди 5 месеца

Едно време имаше Мелодия на годината, а сега го няма. Съсипаха държавата.

189

Анонимен

преди 5 месеца

Поредният на който евроатлантизма му е виновен че не може да пее

188

Ушко

преди 5 месеца

Човека пя зле. Друга тоналност, кофти аранжимент и прочее..... Ако го беше забил както трябва, тея приказки щяха да са на място-сега някак олеква. Дори и да е прав, няма как да не е знаел от предното си участие което той премълча, кой знае защо. Освен това преодуцентите няма да го оставят така според мен, дано бъркам!

187

реалист

преди 5 месеца

Като видя журито от посредствени писукащи невзрачници ,начело с дъртия изкуфеляк байИван , и сменям канала...Не знам защо някакви наивници си губят времето и се надяват да спечелят едни пари ,като фъфлят пред микрофона.Вместо да се хванат да учат, и да си намерят полезна професия.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Паднал от жена и естествено криво му е, ако имаше гласови данни каквото и да му бяха дали щеше да го изпее, стигне ли се до сочене с пръсти и извинения, ясна работата

185

Някой си

преди 5 месеца

Господин Кацаров,Надявам се имате добри юридически съветници и написанот сте го съгласували с тях. И още се надявам, че имате добри приятели със сериозни физичеси данни, умели в уличен бой, които да ви опазят от лицата, които неминуемо ще Ви посетят. Лични съвети след "битка" със сходен формат. А иначе, че е нагласен форматът, е ноторно на всички още от първия сезон. Не само заради резултатите, но и заради членове на жури, които не си затварят устата както трябва. Успех, ама ще Ви ударят -гадно

184

честно казано

преди 5 месеца

не мога да разбера от какво се жалва...Още повече че е участвал и преди в това предаване...Това е шоу нищо повече, естествено че ще е нагласено по сценарияЗа вечерта в която отпадна - според мен колежката му наистина се представи по-добре ако изобщо може да се срявняват тези различни стилове. Лечев правилно каза че тя е по-подготвена. И друго да беше изпял все тая...То цялото предаване си е един таш.к. де в това е прав ама какво прави там, слава ли търси, заработва някой лев ли, нм?

183

Анонимен

преди 5 месеца

Постът му е намигване към копейките, хахах

182

Анонимен

преди 5 месеца

Е нали пя на български и пак изгуби, ся като му е криво дай да хейтим някой, типично по български, все някой друг му е виновен

181

nimportequi

преди 5 месеца

Това предаване е за кандидати за слава. Като не търси слава за какво е отишъл там?