15

Ельоменат

преди 6 месеца

Това пазене на граници го знаем и ние. Пазят да не бягат хора от там, а не да не влизат. Отворят ли границите си за.ден там ще остане само кюфтака

14

Едва

преди 6 месеца

ли някой от нас тук е посещавал СК. Не знам дали ядат трева и *** от глад. Знам обаче колко е прираста на населението им за последните 10 г. И колко е нашия... И това по данни на Американски Статистически Институт. Знам и че са военна сила с която цял свят се съобразява. А с нас даже и едни македонци се подиграват, и НИКОЙ не ни взема насериозно. Толкоз по въпроса! Лек ден!

13

Анонимен

преди 6 месеца

А защо хората в Северна Корея живеят по-добре и по-охолно от хората в евроатлантическа България ?

12

Сър Пичук

преди 6 месеца

Да бе лошо е да си сателит. Друго си е да ядеш прясна трева и да работиш 7 дни в седмицата. Виж как е в гадна та Южна Корея.

11

Анонимен

преди 6 месеца

В С. Корея, само Ким Чен е независим!

10

Малко за политика

преди 6 месеца

Генерал Де Гол е казал: "Не може да бъде независима една държава, която няма ядрено оръжие". Северна Корея е пример, който потвърждава че това е вярно. Може и да са бедни, ядреното оръжие им е струвало скъпо, но те не са сателит на никого.

9

До 8

преди 6 месеца

В цивилизованите страни не пускат просто така, както това се случва в Европа с "бежанците" ! Там има ред и порядък, и не може да се краде ,както това се прави от "евроатлантиците" навсякъде по света.

8

До Христов

преди 6 месеца

Поживей 5 години в С. Корея, после се върни да ме агитира!

7

Христо Христов

преди 6 месеца

До 4 "Историята показва ,че преди 89та нямаше да има къде да си пишеш непотребното мнение, защото режима не го иска." - в германия сега има къде да го пишел, ама немците не им стиска. От 1945г. немските журналисти критикуващи правителството на "бундесрепубликата" публикуват в Австрия.

6

Анонимен

преди 6 месеца

При западния модел, всеки може да предложи севернокорейски, или арабски модел! При другите модели, ако предложиш западен, направо изчезва! В дубия случай, може да те намерят в някой кладенец, на парчета!

5

Христо Христов

преди 6 месеца

Северна Корея са прави. Южна Корея има отдавна военни сателити.

4

Анонимен

преди 6 месеца

До 2 Историята показва ,че преди 89та нямаше да има къде да си пишеш непотребното мнение, защото режима не го иска. А щеше да правиш компоти , кисело зеле и зимнина да не умреш от глад през комунистическата зима :)) Като те видя да изкараш 2 зими в Северна Корея тогава ,ще те сметна за нещо повече от квартала амеба. На запад има милиони Българи. Не съм видял ,още милиони като теб на изток :)) Лицемерието ти иначе е на ниво

3

До 2

преди 6 месеца

Севернокорейски модел ли ни предлагаш?

2

Анонимен

преди 6 месеца

Историята показва че капиталистическият модел и евроатлантическите ценности съсипват Европа и тласкат човечеството към гибел

1

Анонимен

преди 6 месеца

Такова е. Историята е показала, че комунистите разбират само от як бой. Нищо друго.