286

Анонимен

преди 5 месеца

Докъде стигнахме.Една турска партия и едни десеторазрядни американски прислужници да управляват държавата.Ето го резултата.Гърмят трафове,защото не стига ток.В същото време искат вече и обработваеми плодородни земи да дават на зелената мафия за измамата,наречена ВЕИ.Белене го спряха,защото противоречи на евроатлантическите"ценности",демек на американските интереси.Блоковете на Козлодуй постоянно изключват заради т.нар.диверсификация,а май и радиация вече има там.120 БТР подарихме на Зеленски.

285

Чудно!

преди 5 месеца

Всички в света, санкционирани за корупция с "Магнитски"са затвора, а защо Шиши е на свобода? Има ли в нашата държава магистратура!

284

Кире

преди 5 месеца

Леле, леле, леле докъде се докарахме. Кофа с ла.на дава акъл как се управлява държава.

283

Анонимен

преди 5 месеца

Като го гледам и като гледам как Доган е заложил на този "феномен" в политиката, си давам сметка, че Доган е силно надценяван като визионер и философ в политиката. Цялата партия е за да защитава лични и корпоративни/косвено пак лични/ интереси. Някога уж защитавали интересите на мюсюлманите, днес били за правото на Израел да се защити, избивайки десетки хиляди до момента невинни, вкл. хиляди деца. И сега имат лост за саботаж на снегопочистването и се опитват да хлъзнат Денков, та да се сети.

282

Ооооооооооооо....

преди 5 месеца

.....прав е г-н Пеевски, човек, който може да се справи с 50 кюфтета и две каси бира само на едно ядене може да се справи с всичко! Само танца на умиращия лебед от знаменития балет не би могъл да изпълни....

281

Здравеняк с макаров

преди 5 месеца

ДПС оставете Р България на българите, да се оправят сами. Те знаят как. Не се намесвайте във вътрешните работи на държавата, знаем, че се опитвате да я присъедините като автономия на Р Турция но в тази държава не се раждат само роми които ви подкрепят с бюлетини, а в тази държава се раждат и упорити и смели български момчета които няма да ви позволят да я заличите.

280

Анонимен

преди 5 месеца

Много жалко, но *** евски, определено затапи Денков ..... от трибуната на длъжността , която заема лицето Денков, подобни оправдания са неприемливи, отговарящи на пазарски злободневни заяжданици...., а и това не му е за първи път на Лицето Денков

279

123

преди 5 месеца

Нагъл ***!

278

Анонимен

преди 5 месеца

Ако им вържат по едно гребло отзад, Делян ще е по-ефективен!

277

Дедо

преди 5 месеца

Пеевски е прекалено млад за премиер, все пак е 80-ти набор. Второ не знае английски, ще трябва като Боко да мълчи по международните срещи и да ни излага, трето е санкциониран международно криминален олигарх и всеки ще страни от него .Четвърто има физически неприятен вид.

276

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо чудно Свинчо да стане премиер. Няма да е по-лош премиер от предишните.

275

давай

преди 5 месеца

Тези, които протестираха срещу теб, първи 94ще го приветстват.

274

Анонимен

преди 5 месеца

Шоши ,ми се струва, че почна да става много нагъл и да се мисли за Господ Бог,та да внимава да не настъпи мотиката...

273

мафиот

преди 5 месеца

То, и Алексей Петров така си мислеше!

272

Анонимен

преди 5 месеца

Реално погледнато Пеевски е най-подходящият за премиер. Да не забравяме, че и другото намагнитенио пра се беше премиер.

271

Анонимен

преди 5 месеца

става за коледа с кисело зеле.

270

ББ

преди 5 месеца

този е ***...идва ограбва и продава на ..скрап...това ли е България хора...скрап?излезте и крайно го върнете там от където е изпълзял наглеца отнемащ животите ви и тези на децата ви!!!

269

ББ

преди 5 месеца

Пеевски раздава парите по ЕСССР програмите...6.3,неандерталци ги ограбват...гласуващи и робуващи на дпс-гроб....и германските,френските,австрийските и на ЕССССР данъкоплатци плащат грабежите на руските мафиоти пеевски-доган-борисов!...САЩ и Кралството...спрете копелетата...

268

Анонимен

преди 5 месеца

Молете се да няма повече такава гадория като този странен и тежък мокър сняг.

267

ББ

преди 5 месеца

Кое не държи Пеевски и руската Мафия???сЪдилища и сЪдий,администрация,контролни,безбройни са не вършат нищо само ограбват Българите,пеевски държи енерго-дружествата...заради него нямате ток,...пеевски саботира и причини аварията в Чайра...Пеевски е руски роб...за съжаление САЩ и Кралството играят с него и ни предават...нечовешка глупост ...САЩ и Кралството!!