100

Анонимен

преди 6 месеца

Квартали на София останали без ток. Изненадващо и парното било спряло на фона на снежната картина и паднали температури. Какви паднали температури, какви 5 лв? Чудо се чудим как при минус 50 градуса по Целзий, жителите на Сибирь се радват без аварии и на ток и на парно и на гореща вода?

99

Агент ФохМълдър ЦРУ

преди 6 месеца

Това не е случайност!Разследваме случея!И знаем кои са отговорни!

98

Анонимен

преди 6 месеца

От 5:15 до сега няма ток в района на Кокаляне и Панчарево. А това, че всеки ден го спират по няколко пъти за минути, да не говорим. Некадърници!!!

97

Анонимен

преди 6 месеца

Токът бил спрял и в карето около американското посолство. Срочно установете местонахождението на Боширов и Петров. На протест срещу дългата ръка на Кремъл.

96

ХайлХитлер

преди 6 месеца

Пак ли ви спряха тока бе ге роби на българското робство?

95

А в страната?

преди 6 месеца

да вземете да пуснете снегорини и по магистралите. То е ясно, че в София е най - зле подръжката на ел. мрежа. СРАМОТА!!!!

94

Анонимен

преди 6 месеца

Екипите им поработили, поработили, пък си казали "айде да оставим и за утре работа, че да не свърши". Лошото е, че като се топлиш на климатици и газов котел, а и двете са умpeли скоропостижно като са на ток, и ко праим ся? Седиш на студено, благославяш лицата, които са ги родили и се чудиш кво толкова й хвалят на цивилизацията и що си толкова наивен да разчиташ на технологичните благини и си нямаш една камина или печка на дърва.

93

Анонимен

преди 6 месеца

На снимката, лампа от градска тоалетна....

92

Анонимен

преди 6 месеца

Е как имате Интернет, като нямате ток?

91

ДЕМОКРАЦИЯ бате....

преди 6 месеца

Трагедия при 10-15 сантиметра сняг!Тук май трябва да е вечно лято.....

90

Анонимен

преди 6 месеца

ми тук на село редовно сприра токът за по 1-2 часа, ама не ни дават навсякъде в новините

89

Анонимен

преди 6 месеца

Малко им е. Да видят софиянци как беше в провинцията мналата седмица! София не е България, в София всичко е супер мега лукс и те не знаят как живее останалият свят!

88

МЪДААА . . . .

преди 6 месеца

Това се наричало страшен снеговалеж !!! Всичко на всякъде закъсало . . . . голем смех с тая зима ей ! Ама страааашна .

87

От софийския затвор

преди 6 месеца

Ех, сега да бяха при нас Кирето, Ококорчо и оня сладур Бонев!!!! Таквва свадба щеше да си спретнем

86

Бай Илийчо

преди 6 месеца

И у наше селу спря еликтриката,ама язе иаам генератор. И секи у селу има.Мислете му гражданята . От кът спре токът и жа сте кът пингвини и бухали.Ем,нъ темно ем нъ студено.

85

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Къде си бе ???????готовия???????*** нема да изкараш до края ! Утре да почваш да се оправдаваш като ученичка !!!!!! Готов бил!!!! Половин София няма ток ! Покемони братче кво да ги правиш!!!

84

Анонимен

преди 6 месеца

Дреме ми на долуподписания че големите селски квартали,,,,села де са без ток,да мрът селяните.

83

Енергетик

преди 6 месеца

За да стане пожар в подстанция значи е имало или прегряване на силови елементи или несработване на защитите. Или некадърност. Вероятно претоварване и защитата не е сработила навреме. Това показва че консумацията на ток се е вдигнала рязко , а екоидиотите искат да ви набият със 300 зелените тъпотии. По добро от ТЕЦ за зимата няма , но е за интелигентни хора , а не дребни тарикати.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувайки за модерните социалисти с айфон у ръката, да ви припомнят к'во беше по зрелия социализъм... за нЕма и 10 сантима снЕг...

81

Анонимен

преди 6 месеца

В държавата на Боко и ПееЦки е така. 21 ви век българеатаседят на тъмно и мръзнат. Що за папуаси живеят в тая територия вееее?!?!