103

...!

преди 6 месеца

Да се хвалиш, как си навлязъл в чужда територия, и си избивал местните, си е повече от психично увреждане! Но за руските таракани вече нищо не може да ни учуди!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Промишлената зона на Авдиевка падна преди 2 часа. Укром.ршите избягаха и се скриха в града. Един танк зачистваше зоната като от 10 метра разстрелваше това което мърда мноооого яки кадри в Телеграм канала. Сега питам краварските .ърши какво става знаят ли за какво става въпрос въобще. Руснаците завладяха височините от промишлената зона и двата пътя за снабдяване на града. Мирише ми на Мариопул 2 обкръжени фашистки плъхове оставени дълбоко в тила. Днес беше прекрасен ден а Киев отново го бомбят.

101

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Руските приказки - в кофата.

100

...!

преди 6 месеца

Мара Шекерова е единственият "мъж" в Кремъл! За другите тепърва ще разбираме! Там Лъжата и перверзията е издигната в култ! Да му мислят крепостните,които им връзват по акъла! Тепърва има да плащат тяхната сметка!

99

примата говори

преди 6 месеца

за измами. Пфу.

98

...!

преди 6 месеца

На Питека, все "укропитеци" му се привиждат! Какво да се прави! Интелектуален кастрат! Дотам му е разрешено да мисли!

97

Анонимен

преди 6 месеца

Омарова пак не е познала. С данъците държим мръсните ръце на Масква далеч от Европа!Православният путин помилва сатанист, а праща на Кадиров младо момче, запалило Корана, като мюслито ще го прави насила мюсюлманин, евала на Путин!

96

Трансгранично

преди 6 месеца

30 задържани за измами над 2 млн. лв. след спецакцията срещу ало измамнициПри специализирана акция в Горна Оряховица беше разбита най-голямата схема за телефонни измами в България. 30 души са задържани, 25 от тях в Румъния. Сред арестуваните е и техният тартор. "Ало" измамите на групата са за над 2 милиона лева.

95

У нас

преди 6 месеца

регистрирани телефонни измами :през 2018 година - 1097през 2017 година - 1325разкрити телефонни измами:през 2018 година - 261през 2017 година - 213установени извършители :през 2018 година - 203през 2017 година - 196

94

Ха ха ха,

преди 6 месеца

...руските таракани са уникални с лъжите и внушенията си? Не го мислете Зеленски! Всички пари и средства са под контрол на съюзниците! Грижете се за Бункерният Карлик, че там никой не знае за какво иде реч! А ако някой зададе въпрос...от 5 до 15 години затвор, или прескача от десетия етаж!

93

Анонимен

преди 6 месеца

Да не споменавам и такива неща като чат бот Наталия. Кой го прави? Крайната либерастия. Излиза после някой от властта и говори не можем нищо да направим било позволено. Ами не, вие го пуснахте.

92

Хайдеее,

преди 6 месеца

...сега пък Прокопиев бил виновен, че червените бабички гласували за БСП! Тараканите са уникални в лъжите си! Винаги ме изненадват!

91

У нас,

преди 6 месеца

...жертви на "ало-измамите" са най-мече пенсионерите, които най-лесно се поддават на лъжи! Това е основният електорат на Чалгата, Корнелия , и всякакви там, които ги подучват, че парите от ЕС не пълнени хладилници им!

90

Анонимен

преди 6 месеца

И у нас цел на ало измамите са пенсионери а не богати хора. Защото статистически са електорат на социалните партии. Защото пенсионерите 30 години са мачкани от властта и вече за който и да се представят и каквото им кажат изпълняват защото са претръпнали от налаганите им абсурди.

89

Стига бе,

преди 6 месеца

...Мара Шекерова е пословична с изцепките си! Трябва само пак да обясни, как Червената армия е освободила българските евреи/година и половина по-късно/! Алкохолът не прощава...

88

Анонимен

преди 6 месеца

Не, ти си за психиатрията. Тя казва точно това което се случи и тук. "Европейското развитие" поиска регистрация поименна на СИМ картите. И след това следваше бум на ало измамите. Тоест са знаели кои са. И са техни хора. И за това ги и пускат след като ги хванат.

87

Странно

преди 6 месеца

Руснаците се загрижиха за парите на неприятелските за тях държави?! Тези подобия на хора явно живеят в друга реалност.

86

Хунка

преди 6 месеца

Моля, сменете на Маша питието с нещо по-леко.

85

Анонимен

преди 6 месеца

И у нас така ! Посолството финансира само престъпници и детеубиици , но верни на колониалните си владетели !

84

АнонимеН

преди 6 месеца

ЗАХАРОВА Е ЕДНА СМРЪДЛИВА СЛУГА НА РЕЖИМА И ВЕЧЕ ПОЧТИ НИКОЙ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ НЕ И СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ ! А КОГАТО ОБЯВЯТ , ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН КУКУВЦИ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ МАНДАТ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛИЧИ ЗАХАРОВА НАПЪЛНО И ЩЕ СТАНЕ НИКОЙ ЗА ПРЕД ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!