41

Христо Христов

преди 6 месеца

Пак скалъпени обвинения.

40

Анонимен

преди 6 месеца

По време на скандала със съветника Емин, помните ли че беше пратил обратно писмо до Пирогов? Най- смайващото беше ,че искаше да му се съобщат имената на администраторите на фейсбук страницата на болницата:-)))) И за какво му бяха?Какво си е въобразявал,че може да им направи? Да ги вземе запас?Хайде публикувайте ги тези закани, да видим за какво става дума.....

39

Бай Дрън

преди 6 месеца

Абе те руснаците ако заплашваха, щяха да почнат със Зеленски и кликата му. По скоро е обратното. Тагарев и кликата му заплашват Русия, а кликата му свободомислещите хора в България.

38

Бай Дрън

преди 6 месеца

Оле Божке, тоя мишок се е взел насериозно. Кой пък точно него ше заплашва? Отвличат вниманието от важните неща.

37

Чичолина

преди 6 месеца

Такива не ги и забелязвам.

36

Анонимен

преди 6 месеца

как са украинците в хотелите на Първа линия добре ли са,топло ли им е,спа,фризьор..още нещо за подпомагане нужно ли е?шопинг в МОЛ?

35

Лекар

преди 6 месеца

председателят на СДС Румен Христов явно е мръднал или иска напълно да оправдае етикета ПсихоДесен... Психиятриата да се "само сезира" и да прибере човечеца преди да е направал некоя поразия.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Фашизмът идва в Западна Европа и България.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Вагнер въстанаха срещу Путин. Те са на страната на Тагарев и Румен Брошката.

32

Пешо

преди 6 месеца

Мистър Тагарев да си отива в Американския УнИвЕРсиТЕТ. Тука сме само Българи.

31

Рюхо

преди 6 месеца

Че тоя ни направи Фашисти. Имаме боеприпаси за които изтича срока за употреба. Дайте да намериме хора да избием с тях България няма да загуби нищо. Е сега ще почваме, мопже и да ги изядем междувремено. украинските и руските деца са сладки.

30

Анонимен

преди 6 месеца

И кво? Уплашил ли се е? Много важна информация. Нема що!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Галке много е плоско отзад няча ли да го коригираш ти ще си първата ще изпъкнеш.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя склерозиралия предател скоро ще го пратят на почивка.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Винаги съм мразел бг ченгетата. Но искам сега да кажа: поклон за ,това което са направили! Всеки ден се моля на Господ всички либе..р..а..с.ти в моята родина да умрат ,заедно с целите си семейства по най ужасния начин. АМИН !

26

Браво Тагарев !

преди 6 месеца

Мачкай червените opkи и предатели начело с Фигуранта , клели се във вярност към Русия и Копейкин !

25

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Не могат жалки руски роби да сплашат министър Тагарев или някой от нас. Малко сте русофилчета. Доказателство са вашите БСП,Има такъв народ и Възраждане,които нямат дори 30% от гласовете Парламента,а това отразява и реалната картина в България. Така че не заплашвайте,защото никой не ви обръща внимание.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Учудващо, още не сме достигнали дъното.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Румене, хайде с Тагарев да нарамите автоматите с по 3 пълнители, две нападателни бомби и каските и в продължение на 3 месеци да покажете на младите си съпартийци как се води война срещу руските окупатори. От мен имате армаган по 10 бр.пампери за възрастни.PS Вземете със себе си Б.Б. и Пеевски - и те са военолюбци и ще се бият за Правото дело! Нямо само да щурят народа и да продават независимостта ни!

22

ББ

преди 6 месеца

Подкрепа г-н Тагарев,те руските роби оставиха Апостола и го предадоха на турците,споделете имена...все ще се намери достоен Българин да го намери руският роб!!!Последните 30 г. България не е имала по-родолюбив министър на ВМ,руската пропаганда е не човешка,обслужвана от пеевски-борисов-резидента..Война е!!!САЩ,Кралството и ЕС са слабите звена...финансират и пропагандират тези на путин през робите им имащи ТВ-та...пари в офшорни,от грабежи...правят грешките от преди ВСВ!!водят ни към ТСВ...успех