23

Ооо

преди 9 месеца

73 годишният шофьор на автобус това не е ли достатъчно само по себе си ? Има пенсионна възраст, тя не е случайна и въпреки това се увеличава постоянно, но не е 73!

22

Анонимен

преди 9 месеца

До До 1. Затова се тегли чертата по средна стойност за всеки случай.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Щях да питам на колко 70 години е...но то било написано тоя път. И как ще позволят на над 70-годишен шофьор да управлява МПС и то пълно с деца след като над 70 години трябва въобще да им се отнемат книжките ? Тия акъл имат ли ? Някой акъл има ли въобще на тараторията или пак ше чекаме някой такъв да изпотрепе сума народ и чак тогава ?

20

Шопа

преди 9 месеца

В белите държави , като чукнеш пенсионна възраст почваш да живееш . В България , като чукнеш пенсионна възраст ставаш я сотаджия , я шофьор, общо взето където те вземат . Да заработваш по некой лев , барем за хапчетата да стигат парите . Лека му пръст на човека, поне не е повлякъл и останалите пътници със себе си .

19

До 1

преди 9 месеца

Някой и на 73 да станат не им се налага силно да мислят, а се сещат веднага. И с шофирането /и с разни други неща/ е така, на тази възраст едни още го могат, а други отдавна вече не. Зависи от човека.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Простьо пак метна ваксината. Като стане задължителна, как ще се радвам

17

!

преди 9 месеца

73 годишен шофьор на автобус пълен с деца?! Който го е допуснал си е за затвор. В България средната продължителност при мъжете е към 72..

16

Румен

преди 9 месеца

Аман от тая реклама за хазарт.

15

БЕЗВРЕДНИ БЕЗОПАСНИ

преди 9 месеца

Неразгадаема мистерия е, от какво е починал внезапно

14

Анонимен

преди 9 месеца

На 80 години съм . И защо да не работя. Карам си трактора и колата , копам градината когато си искам. Пари не чак от държава или партия. Кратки почивки по 2-3 дни , но на често до морето.

13

Пенсионер

преди 9 месеца

А аз считам, че всеки трябва да работи, докато се изперди за последно. Примерът с гътналият се драйвър е повече от показателен.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Аз знам от какво. Изпаренията от децата са го убили. Били са толкова много фрашкани с допинг, алкохол и наркотици като другите спортисти и са излъчвали смъртоносни за възрастни хора газове. Сигурно са и пушили в автобуса опиум.

11

АнонимеН

преди 9 месеца

ДА УМРЕШ НА ВОЛАНА БЕЗ ДА ПРИЧИНИШ ТЕЖКИ НАРАНЯВАНИЯ Е ГЕРОЙСТВО. ЗАЛАГАМ И АЗ НА КОВИД ВАКСИНАТА КОЯТО ДО ТАКАВА СТЕПЕН МУ Е СЪСИРИЛА КРЪВТА , ЧЕ СЪРЦЕТО Е СПРЯЛО. НА КРАЛИЦАТА В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ И СМЕНЯХА КРЪВТА НЕПРЕСТАННО ЩОТО СЕ СЪСИРВАШЕ ОТ КОВИД ВАКСИНАТА! И КРАЛЯ И КРАЛИЦАТА И ДВАМАТА СЕ ВАКСИНИРАХА И В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА БЯХА ВЕЧЕ ЗАЛИЧЕНИ НО ТЕ БЯХА МНОГО СТАРИ. ЗА ПО МЛАДИТЕ ОТНЕМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ДА ПОДЕЙСТВА КОВИД ВАКСИНАТА :D

10

vale_karo

преди 9 месеца

До силно замислЕна Според някои работодатели пенсионната възраст трябва да стане 75 години

9

До 1

преди 9 месеца

Щото повечето сте накедърни безполезни тро0л0ве, и не можете за собствения си живот да отговаряте

8

Анонимен

преди 9 месеца

Явно популяризират комара сред подрастващите ученици.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Бог да го прости човека , опазил е децата както каза номер 2.Между другото защо на училищният автобус има реклама на комарджийство.

6

Анонимен

преди 9 месеца

А защо е професионален шофьор на 73 години? Колко дълго работят,? До 100? Или докато настъпи последния им час в движение?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Просто е дошъл неговия ден,но хубавото е няма жертви,няма пострадали

4

Държавен хрантутник

преди 9 месеца

Интересна работа. Млад,здрав,прав човек и се споменина без време.