54

Бесен

преди 6 месеца

Мръсният въздух е следствие на отоплението с твърдо гориво и всички останали мизерии, които се изгарят от гетата. Който не вярва, да заповяда в Надежда, Захарна фабрика, Красните поляни, Западен парк /Последните два изброявам заради трагичната им близост с Факултета/. Поради това и ефекта от тези зони ще е нулев!

53

младен

преди 6 месеца

Страшна тъпотия е това. Просто трябва да затегнат на 100% техническите прегледи. Нищо не пречи кола произведена 2015г да е евро 5 ама да е с издухал двг и да пуши зверски.

52

681

преди 6 месеца

С новата организация на движение мечтайте си за чист въздух. Вместо да отпушат движението те затапват и колите димят на място. Ей, малкоумници метрото не е панацея, много е удобно за част от населението, но останалите как да се придвижваме!?

51

Петко

преди 6 месеца

Големи потарани има в София, ама хич не си мият хралупите и много смърдят там долу.

50

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Орландовци е на пет минути с кола до Сточна гара ??????? За къв чист въздух говорите! Поредната глупост имитираща ЕС !!!!! А бусовете зареждащи заведения ????? Несериозно е ?

49

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната смехория. В София идват пясъци чак от Африка, тия щели да чистят въздуха в центъра. По бай Тошово време се е правила фуния при строенето на сгради за да изнася въздуха извън града. Сега си строят кой къде му скимне без никаква мисъл. Алчността е пълна трагедия. Всеки може да види каква е разстоянието между блоковете при старо и ново строителство. Не се спазва нищо. Дори да оставят колите само на околовръстното, пак въздуха ще е мръсен.

48

Налютено кюмбе

преди 6 месеца

Дааааа.........особено в дни на БЕЗВЕТРИЕ!

47

az

преди 6 месеца

Цяла София трябва да стане зона с ниски емисии. С какво са повече хора тия от центъра, че да дишат чист въздух те, а аз да им дишам кочините?

46

Това са заблуди

преди 6 месеца

В София зелените дървета са по-малко от колите. Застрояването е кошмарно и няма циркулация на въздуха между тях. Парният ефект се засилва и от соларите, за които казаха, че на селскостопанска земя сложени солари, качват температурата на съседните участъци с 3 градуса. Излиза, че зелената енергия въобще не е зелена, а напротив. Ако се произвежда достатъчно евтин ток от традиционните централи, няма да има нужди от солари

45

За Витков

преди 6 месеца

Краткия отговор е НЕ

44

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде започнаха джендърскоте истории.

43

Кметичката Веси

преди 6 месеца

Момичета, гответе се ГОЛЕМИЯ София прайд 2024 идва ЗА ВАС , ЗА ВАС И САМО ЗА ВАС ! ОЧАКВАМ ВИ .

42

Анонимен

преди 6 месеца

Това не се прави за да стане въздуха по-чист, а за да се държат овцете под контрол. Разберете го! Ако продължавате да спите, скоро ще направят така че няма да имате собствени автомобили.

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 39 Написал съм само за тези които работят само пред компютър. Научи се да четеш. Защото когато тези са си вкъщи, няма да са в трафика да пречат на хората,на които им се налага наистина да излизат навън.

40

Иван

преди 6 месеца

Да се влюбиш след 30 е като да отидеш на море през зимата. Тръпката я има, но не ти се съблича.

39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Разбира се че ще има Терзиев и Бонев обещаваха изобилно по телевизиите

38

До Анонимен 36

преди 6 месеца

Как точно ЕЛ, ВиК, ОиВ ще работят от хоум офис? Нали някой трябва да я крепи тази бутафорна хубавиня? От Индия се почва и натам се връщаме. Ще има касти. Най-нисшата ще се занимава с физически труд, макар и квалифициран. Но и тя ще може да бутне най-висшата. Просто като и спре... тока. Заради това и ще бъде под тотален контрол. Дигиталните няма какво да им контролираш. Просто ги триеш.

37

Пффффф,

преди 6 месеца

"автор: Калина Цолова, Климатека"Зелените ш*и33и*та бьлват еко-пр00пагандата 24/7 като развалена грамофонна плоча,докато получават грантовете си от дълбоката държава,чиито корпорации са замърсител Номер 1 на планетата!До преди няколко дни в днеса имаше и статия за свръхбогатия 1% глобаляги...А на климатичната калинка ще и кажа само едно:"Връщай се обратно в психодиспансера,преди да се самонараниш,грантаджийке!"

36

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е, че въздуха няма да стане по-чист, ако ще да забранят движението на всички автомобили в София. Замърсяването от автомобилите е пренебрежимо малко. Опитват се да избегнат глобите от ЕС заради замърсения въздух в София имитирайки, че нещо правят

35

До Младен

преди 6 месеца

София е нещо като САЩ. В нея е събрана най-доброто и най-лошото от България. Както в САЩ най-доброто и най-лошото от Земята.