76

Така е

преди 6 месеца

Га сепчели не който трябва, значи е популист, значи е фалшимент, значи е неправилен. Ви таковам на "демокрацията"

75

Анонимен

преди 6 месеца

Това е гаранция, че скоро няма да влезем в Шенген. Не знам за вас, но аз ще си сипя едно по този повод

74

Анонимен

преди 6 месеца

След САЩ и Германия и Холандия тръгват по пътеките на фашизма! Това е ясен знак ,че света отива към война!" - На война с КОГО? Стига симприказвал глупости. Фашизъм виждалнли си на хартия, какво е? Или со от тея, дето не разшичават комунизъм, с фашизъм, от нацизъм и либералн и лебертериан са едбо и също?

73

анонимен

преди 6 месеца

Ама как победил крайнодесен популист? Когато това стана на президентските избори в Австрия 2016-та ЕС ги заплашваше с всевъзможни санкции и последствия, напук на "свободния" избор на избирателите, та се наложи да се проведат избори повторно, само и само да се угоди на Брюксел. Сега няма ли да има последвствия за холандците?

72

...

преди 6 месеца

До СПОМНЕТЕ СИНе само в Ирак..В Иран имат специално звено в полицията,еквивалент на гестапо,чиято единствена цел е да намира криещи се християни и да ги предава на държавата..От там нататък какво става с тях никой не знае.Ами случващото се в момента в Армения?!?Ами случващото се от десетилетия в Китай?!? Западното общество е толерантно към всички,но никой не е толерантен към християните,две хиляди години гонене..

71

Do 85

преди 6 месеца

Някой ден на третополовите тро0л0ве като тебе ще им дойде времето и тук... Пиши още за копейки и разни други заучени фрази, докато можеш .

70

Анонимен

преди 6 месеца

Хората лека полека се събуждат. А франсетата да си гледат техния двор, че е заприличал на сборище на Хамас, Хизбулаи Изслямски Джихад наведнъж!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Споко ве копейки и тоя е същия некадърник като нашия Копейкин, няма как да състави правителство. Просто холандетата се хвърлиха в политическа криза

68

Барачков

преди 6 месеца

Имаме новина!Няма да ни вземат в Шенген.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Този индивид е изправен пред почти непосилната задача да състави правителство. Лесното е винаги преди изборите. След това започва трудното. Трябват му още 40 депутати. Ама май никоя друга партия не ще да управлява с него.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Филмът ЕСЕС свърши. ХА ха ха.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Ами почнаха да бягат от "благата" на ЕСЕС. ИНГИЛИЗИТЕ първи, унгарците и те колкото могат заобикалят, поляците блокираха границата, спряха камионите, Словакия и тя малко по малко стъпка назад, сега и Лалетата? - добре вървят "НЕМИТИТЕ". КИРЛИВЦИ.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Абе "НЕМИТАЯ" почна да се чисти, да се измива.

63

Анонимен

преди 6 месеца

до 66 - колкото по тясно, по добре. Защо си ни разшлякан какъвто си бил преди да те стегне.

62

Анонимен

преди 6 месеца

70 - ДО ВЧЕРА ЦВИЛЕХТЕ ДРУГА МЕЛОДИЯ БЕ! - НЕЩО РЕЗБАТА А. СЕГА ВОЙ НА УМРЯЛО.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Дано Вилдерс е в опозиция. Като гласувал за него, не искам да влиза в коалиция с либерали или християнталибани.

60

мак

преди 6 месеца

Никой няма право да критикува избора на друг. Така си избраха холандците, българи или други и нЕма нужда да определяш партия като популистска или такава, която не става, само защото не ти харесва или пък има различни виждания от целокупния ес.

59

Анонимен

преди 6 месеца

тази потъваща държава не ме интересува, няма да стъпя повече там, егати грозното отношение без причина------------------------------------------------------------Какво ти сториха толкова, сподели?

58

БАНко

преди 6 месеца

НАРОДИТЕ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА НАТОВСКАТА СКАПАНА ЕВРОПА !!!

57

Анонимен

преди 6 месеца

Честито на Герд Вилдерс, трябва радикална промяна в цяла Европа и пълна забрана на либерализма като идеология!