35

Анонимен

преди 6 месеца

Поспрете се бре Американофили! Пишете за някакви " русофили",а вие самите че сте Американофили пълно мълчание!-:(

34

Cartman1912

преди 6 месеца

Русофили, когато мюсюлманските изверги правеха атентати из Русия тогава пак ли така жалехте за тях?

33

Cartman1912

преди 6 месеца

Евреите го правят, защото *** араби влязоха и започнаха да избиват наред цивилни. Руснаците правят същите зверства в името на империализма и изперкалия дядо Путин. А руските защитници тук не знам за какво жалят за мюсюлманските терористи. Може би защото 20% от населението на Русия е от такива

32

Анонимен

преди 6 месеца

Аз лично Усещам пълно " затъмнение" на нашите " Български медии" относно войната в Близкият изток! Виж за Русия и Украйна всичко " знаеха" " милите"! А за Израел и Палестина " Нищичко не Знаят"! Само това пишат което и ние знаем!! Ама що така с " двоен аршин" бре БГ Днес??? Няма кой да " плаща" ли?-:((

31

Отдавна е геноцид

преди 6 месеца

Поне има някакви статии за Газа! Напоследък има много видеа на разговори между различни хора и израелци по темата в нета, и хора .. израелците са много СТРАННИ. Сякаш са оперирани тотално от емпатия или логика. Случващото се е ужасяваща трагедия. Извършва се геноцид на територията на Палестина. Усеща се явно неправдата. Всички я усещаме. А я се замислете само някой да посмееше да открадне Земята ни и да се отнася с Нас по подобен начин, нямаше ли да сте малко по-откачени и от Палестинците, а?

30

тъпомер

преди 6 месеца

Факт г-да ристовци,шефа на болницата в газа за която бършехте сополи ден и нощ е арестуван за доказано убииство на журналист,а за прослава на холокоста и чичкото с мустаците,ще си берете кахърите сами.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Израелските терористи за месец и половина избиха 6 хиляди деца! 14 хиляди цивилни.Излиза, че западът има правомощията да определя срещу кого може да се провежда геноцид, колко и какви деца могат да бъдат убити. Нещо като белгийска колония, където белгийците са рязали ръцете на децата които не си изпълняват нормата на каучуковите плантации, а после са принуждавали родителите да се снимат държейки отрязаната ръка на детето си и показвали снимките за назидание. Колко деца трябва да бъдат убити, за да се предадат възрастните! Това са "демократичните" западни ценности!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Никога вече холокост над еврейското население, но над други може.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Избирайки пътя "антирусия" Украйна подписа смъртната си присъда. От Украйна се искаше само да бъде неутрална, не "за" Русия, просто неутрална, и всичко това нямаше да се случи.

26

Д-р Челинджър

преди 6 месеца

До 26 Го - Про: Когато когато ... Изселиш над 1 Милион палестинци (1948) и избиеш 15 000, и унищожиш около 500 селища и натикаш останалите да живеят в нечовешки условия ... можеш да очакваш младежите с Го - Протата. Ти би ли празнувал и би ли се забавлявал на някакъв фестивал върху земята на хората които са на 5 км. зад 10 метрови стени? Аз не бих стъпил на такава земя!

25

До анонимко 7

преди 6 месеца

Не взимам страна, обаче палестинците никъде не са ходили - те са си били винаги точно там.Библейският Израел също, но не така стоят нещата с Държавата - справка Резолюция 181/29.11.1947 на ООН.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Когато си сложиш на каската "Go-Pro" и снимаш весело клипче,как вадиш цивилен младеж от колата и му режеш главата с лопата,прославяйки някъв алах,трябва да очакваш да умреш в канал-като плъх!Какво ли щеше да стане,ако мексикански отряди нахлуят през границата на Суарес в сащ и режат глави на американци?Мексико щеше да бъде занулено за 2 седмици,напълно демократично!Евреите още не са почнали!!Крийте се,плъхове!

23

i'm

преди 6 месеца

Отдавна липсва обективност и не само за Газа. . .

22

Анонимен

преди 6 месеца

Да , цифрите никога не лъжат. 2000 срещу 15 000 са жертвите до днес. Когато фактите говорят и боговете мълчат

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Д-р Челинджър.... Ти знаеш, че Господ е по-силен от Щятите и Израел взети заедно! Ето защо България ще успее и ще я бъде, докато САЩ и Израел - крадците на История (предимно българска) - не! Защото казано е - НЕ КРАДИ! - Седма Заповед )))

20

Анонимен

преди 6 месеца

Води, ами....... Досега се мажеха с паче перо евреите, а това се оказва, че са най-безскуполните люде на Земята! Или поне техните политически и финансови ръководители

19

Анонимен

преди 6 месеца

Римляните са знаели какво представляват еврейските фашистки плъхове. Затова римските императори са унищожили Ерусалим и храмът на евреите! Имперският орел на Зевс отново ще полети над Ерусалим! Слава на Зевс и легионите! Рома етерна империя!

18

Д-р Челинджър

преди 6 месеца

Евреите са крадци на земя и у-бийци, няма кой да ги накаже тук, много са силни заради Щатите. Но Господ гледа! Господ никога не забравя!

17

тъпомер

преди 6 месеца

Никаква има обявена война,това не ти е на мама кученцето или котенцето,вденете го най накрая ВОЙНА.

16

Българин

преди 6 месеца

Случващото се в газа, набиращите популярност крайнодясни в Европа показва, че уроците от двете световни войни са вече забравени от младите поколения. Жална ни майка.