15

123

преди 6 месеца

ДПС либерална партия?! друг път

14

Анонимен

преди 6 месеца

България ще влезе в Шенген и призната за демократична държава, когато футболните хулигани станат полицаи, депутати, местна власт и министри и видим по телевизията Делян Беевски, Данчо Ментата, Бойко Борисов, Десеслава Атанасосова и Прасен Кралев да протестират против деветте шахматни федерации, а жандармерията да ги налага по дебелите картуни! Сега какво - Изпълкома пратил феновете си да провалят протеста, пие уиски Боби с Лечо, блюстителите на реда налагат невинните!

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 Калинчо го издигна Рашков, ако не си разбрал! Чети същата Афера, дето я цитрахте за кюлчетата. Сливиците си изплю Весела срещу Калин, заместника му и любовницата му, когато ПП го сложиха шеф на ДАНС. В случая Калин е политическо лице. Главния секретар на МВР организира и контролира операциите на полицията. Но всички мълчат за това. Калин е първия министър на МВР признал публично, че ВСИКИ партии търгуват с гласове!!!! Ами ще го ритнат от стола, след като не скача в такт!

12

Сарафов

преди 6 месеца

Шефе, че то наша работа ли е да правим мръсно колегите от Симеоново?

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3 Ами те бяха бе! 2013 и 2014 кой беше? Кога го предложиха за шеф на ДАНС? На кадри от високо се вижда, че всички са агресивни срещу полицаите- лица изпълняващи служебните си задължения. Само една жена усмирява един младеж. Всички други налитат, мятата. обстрелват. Подле, ама си бях вдигнал ръцете, що *** бият. Да те пребият. Ще чупят на хората автомобилите? Ще палят контейнери за смет и ще ги засилват към полицаите. Хубаво ги свалиха двамата на земята и налагаха яко с палките.

10

Анонимен

преди 6 месеца

След огромната подкрепа за Калин Стоянов май се разбира на коя партия е кандидатура.

9

Чук и Гек

преди 6 месеца

Вчера Гек бе впечатлен от една особа, която гордо оповести, че МВР работи по въпроса, има цели 2 досъдебни производства и няколко дисциплинарни, което за дисциплинарните означава ала - бала, порицание! А за едното досъдебно производство заслугата е на самосезирал се прокурор! Дайте го този човек, осмелил се да се изправи срещу неправдата, без да чака ,,сигнал"! Ако имаше повече такива, престъпниците в униформи щяха да се разбягат в частния сектор!

8

Анонимен

преди 6 месеца

ДЕБЕЛЯН Пеефски: " Не наша работа да раследваме"ДЕБЕЛЯН Пеефски: " Работа на правитествтото да разледва когато ме биха в Дубай"ДЕБЕЛЯН Пеефски: " Законът Магнитски не се прилага от нашата страна и не знам как сум попаднал там. Ще съдя ДЕМОКРАЦИЯТА- САЩ"

7

Йордан Димитров

преди 6 месеца

Аз ли не вдявам или в началото и в края на статията има две заявления на един и същи човек, напълно изключващи се, според разсъжденията от същият този човек в останалата част на статията ?-ние няма да подкрепим комисия за разследване на превишаване на правата на МВР, щото има институции за това.-ние ще искаме създаване на комисия за разследване на електронно управление , щото така искаме. И ние стоим зад момчетата, които не бият наред мъже и жени, скрити зад маски и каски.

6

Анонимен

преди 6 месеца

ДПС - Делян Пеевски Свин....

5

Анонимен

преди 6 месеца

ДПС = Държавна Полицейска Саморазправа

4

Пълен абсурд

преди 6 месеца

Значи,временна комисия за полицейското насилие-не,но за "случващото се" в Министерство на електронното управление-да!Наистина нямам думи!!!Не знам дали още дълго ще търпим това!

3

Безтеб Сърби

преди 6 месеца

ДПС иска да има джамия във всеки български град.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Смятайте какво ще е ако ДПС има пълната власт с начело Пеевски сегащната милицията от едно време ще бъде като агънце....

1

Анонимен

преди 6 месеца

Незабавно изриване и разтурване на сто хилядната банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани морално разложени младопенсиониращи се ceлинчuта ,занимаващи се основно с рушветчилък, мурафетчийство, каналджийство, дрогаджийство, носене на стълби чадъри шезлонги и какво ли не престъпно. А ДПС ли са против или малкото доганче?