30

Анонимен

преди 6 месеца

Като спре петрола идващ от най-близко разстояние ще купуваме прескъп от далечно разстояние. Както с газта рязко накупихме на тройна цена. Малко ни е каквото и да ни се случи. Управниците се държат все едно в България се намират най-големите залежи на петрол в северното кълбо. Така,че цирка предстои. Целия ЕС купува руски нефт и газ ама ние пак ще сме по католици от папата.

29

АнонимеН

преди 6 месеца

ЛУКОЙЛ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СКЪПИТЕ ЦЕНИ НА ПАЗАРА НИ НА БЕНЗИН!!! РУМЪНИЯ Е СПРЯЛА ДА ВНАСЯ РУСКИ ПЕТРОЛ И БЕНЗИНА ТАМ Е 8% ПО ЕВТИН ОТ ТОЗИ В БЪЛГАРИЯ! РАФИНЕРИИТЕ ИМ ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯТ СЪС РУСКИ ПЕТРОЛ!! ЛУКОЙЛ ДА МИНАВА НА НЕРУСКИ ПЕТРОЛ ИЛИ ДА ЗАТВАРЯ КЕПЕНЦИТЕ!

28

Петров

преди 6 месеца

Съгласен, щом *** старите комунисти, всичко е ок!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам кой какво подкрепя за краен срок на дерогацията ама като скочат цените на 4-5 лв на литър тогава ше стане много много забавно като ревне народа. Дано да имаме управници, които ще се постараят да има изгода за народа, а не всичко да е в негов ущърб,защото те изпълняват чужди поръчки и заръки.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Каза осъденият за измама и корумпиран бивш политик Овчаров..

25

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да се гледа интереса на държавата и на гражданите събирайки по високи данъци от компанията те гледат как да направят так че скоро да нямат и малка част от тези приходи. Разни русофоби подскачат неистово че компанията трябва да си ходи и тн.ако беше американска дрането нямаше да е по малко- ТЕЦ Марица 1 и 3. За златото дето ни го изнасят никой дума не казва за повишаване на концесия.такса. С две думи не е важно кой е инвеститора важно е държавата и народа да имат сметка от цялата работа.

24

АнонимеН

преди 6 месеца

ПЕСКОВ ОБЯВИ, ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН КУКУВЦИ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ НЕТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕБИТА ОТ БОЙ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДОКАТО НЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО В УКРАЙНА И НЕ ПРАТИ 10 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Някой вече е спретнал покупката на Лукойл.)))) Този някой може да бъде само и единствено фирмата собственик на рафинерията. Всичко друго е лъжа, също както приказките на Р. Овч.

22

АнонимеН

преди 6 месеца

ЩОМ КВИЧЪТ НА ЗАКЛАНО ПУТИНИСТИТЕ ,ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ! ЛУКОИЛ ДА МИНАВА НА НЕРУСКИ ПЕТРОЛ И ДА ПЛАЩА МИЛИАРДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО ДЪЛЖИ ЗА ЛЪГАНЕТО , ЧЕ КУПУВА РУСКИ ПЕТРОЛ НАД 60 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ!! ЛУКОЙЛ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НО СА И ПОКРОВИТЕЛСТВАНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА ИНАЧЕ ДА СА АРЕСТУВАЛИ УПРАВАТА ВЕЧЕ!

21

Р.Овч.

преди 6 месеца

Защо не е в затвора?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Р.Овч. се дегизирал като селски пръч.

19

Анонимен

преди 6 месеца

НЯМА ДА ПИПАТЕ ЛУКОЙЛ, МАСКАРИ! Такава алчност, нямам думи, оставете Лукойл на мира! Само събирайте данъците от там за държавата и хората.

18

Малко за политика

преди 6 месеца

ГЕРБ и патерицата им ДПС дължат обяснение на избирателите защо и през трите мандата на Бойко Лукойл не плащаше никакви данъци в България. Сега и Бойко и Делян Пеевски много се загрижиха за интересите на клиентите на бензиностанциите. А всъщност битката е, както изглежда, коя фирма на коя партия ще купи Лукойл.

17

АнонимеН

преди 6 месеца

НА ЛУКОЙЛ ПО ЗАКОН МУ Е ЗАБРАНЕНО ДА КУПУВА НА ПОВЕЧЕ ОТ 60$ ЗА БАРЕЛ! АКО Е КУПУВАЛ НА ПОВЕЧЕ ОТ ТАЗИ ЦЕНА ДА СЕ ВКАРА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ В ЗАТВОРА А ДРУЖЕСТВОТО ДА СЕ СЪДИ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ ВЪРХУ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КОИТО СА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ! ЛУКОЙЛ СА ПРЕСТЪПНИЦИ !) И Е ТВЪРДЕ МАЛКО САМО ТОВА ДА НЕ СА НА РУСКИ НЕФТ А ТРЯБВА ДА СЕ СЪДЯТ ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ ВЪЗМОЖНИ И ЗА ПРОДАВАНЕ НА СТОКИ ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ КЪДЕТО Е ЗАБРАНЕНО В ЕС!

16

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

До Анонимен: Държавата печели от руският петрол. Лукойл получава по-голяма печалба когато използва евтин нефт, но си плаща данъците върху тази по-висока печалба. Ако намали цената на горивата ще има по-малка печалба и съответно ще плаща по-малък данък. Така че изборът е на правителството. Или ще печели държавата, или клиентите на бензиностанциите. И едното и другото заедно не върви. А защо се приказва постоянно че клиентите губят? Много ясно. Далавераджиите от ГЕРБ-ДПС чакат комисионна.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Е Бг ше е много зелена. Не на петрола.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен През Иран танкерите ги отвличат в Йемен. А и ще трябва тръба за 10 милярда на Александрупулис. Излиза 3 пъти бензина по-скъп от руския.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Руменчо и като ползва лукойл евтин руски петрол бг потребителя печели ли нещо???????????Тая руска карикатура...цените са си пазарни със и без руски петрол

12

Анонимен

преди 6 месеца

Таа па руска калинка налапала се с руски пари ...айде бегом към Белене

11

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН Русия ще плати 2 милярда и ще си закара машините. А после няма бензин.