29

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 31 - Братле - откакто започнаха да пускат професии като HR специалистКА и маркетингова специалистКА и да дават по 4-5к на едни, дето само си клатят краката, бртовчеда, дето го базикахме че е Ал Бънди, щото продаваше обувки, взе да прави 6 цифрени месечно обороти. Хванал е 50 квачки и им пуска "брошура" с нови модели и даже ги чака с шампансо и сладки. Има жени оставят по 1000-1500 лева на месец за обувки по 80-100 лева бройката.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Абсолютни глупости!

27

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Абсолютно лъжи.Нищо не съм замърсявал повече от бедняка.Само се чудят как ми вземат парите

26

Анонимен

преди 6 месеца

Докато сме деца, все ни хвалят. Все ни се радват. Познати и непознати. В училище, другите деца се подихграват, но учители, директри, че и жуурналисти идват, да взимат интервюта, като взимаш медали. Стани маме инженер! Не - ще стана икономист! Всички пляскат и се радват. Ставаш, почваш да прави 50 пъти средната заплата и изведнъж - ти си от лошите ... няма нищо свято за тоя народ! ЕЙййй аман аман ...

25

Анонимен

преди 6 месеца

Преди имаше едно предаване по МТВ - Крибс и даваха къщите на звЙездите и имаше някои от тия имаха верно хиляди обувки и дрехи и даже цели отделения имаха от къщите, където ги държаха.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До от 23 "Викаш аз ставам смешен хахаха ... Д" - И дребнав.

23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 26 - Образно казано, една жена има 100 чифта обувки. Ама познавам такива с по 20 и такива с по 400. Бъди конкретен.

22

от 23

преди 6 месеца

"Дори и да имат 28 автомобила и 578 костюма (та аз имах 12 преди да зврша гимназита. .. смешен и жалъкс ставяш)" - Викаш аз ставам смешен хахаха ... Добре че не знаеш ти с 2-та си коментара колко си смешен. Сядай - 2 ... хахахах

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 23 - Не нзам клко милиардера имат 5000 чифта обувки, но се съмнявам, че са повече от 10. Дори и да имат 28 автомобила и 578 костюма (та аз имах 12 преди да зврша гимназита. .. смешен и жалъкс ставяш), пак ли ги сравняваш с 6.5 милиарда бедни?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Много внимавайте, целта на подобни писания е да повлияят на мисленето и да създадат прецедент, според който ще нотискат накрая върху нас. Зависи къде е границата, защото дори в България сме "свръхбогати" спрямо африканец или индиец, живеещ в 5 кв. м. барака, без кола, без обувки, с един чифт дрехи, ядящ по една шепа ориз на ден. Та целта е да приведат средната класа към подобни "стандарти". А за милиардерите няма нищо да се промени. Внимавайте, мислете.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Ами, не "Само така изглежда. Цялото богатство и отпадъците, които отделят богатите, идват от създаването на стоки, енергия и храни с краен консуматор - бедните." - хахахах Викаш милиардерите нямат 5000 чифта обувки, 28 автомобила, 6 яхти, 18 вили, 578 костюма и т.н. Само бедните купуват стоки хахаха ... Къде ви намират такива плоски се чудя. Хората се опитват да обяснят, че консумацията на този 1% е много голяма, ама не всеки го разбира де... :) ... на някои им трябват около 100 жокера!

18

Бай Дрън

преди 6 месеца

Абе ние да не сме без ръце и крака, та да не може да си осигурим работа? Направете справка деветдесетте. Половината народ хукна да прави нещо в гаражите си и дори на първите етажи от жилищните блокове. 80% тръгнаха бостани да рабощтят събота и неделя. Обаче т.н. богати извзеха всичко от човека. Е, без богатите може да се оправим, но те без нас са два метра под земята...или в някоя канавка.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Съвсем скоро те (въпросният 1% безумно богати) ще бъдат унищожени от природни катаклизми. Природата съди справедливо и подкупи не приема!

16

Анонимен

преди 6 месеца

"Те осигуряват работа,заплати,стоки и всичко необходимо за живота на хората" - Аън Ранд ли четеш?

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3 - Налагането идва от много по-малка група от хора, повервай ми ...

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 11 - ХА ха ха ха ... имам пари, ще си летя със собствения транспорт. Това, че тичакаш намаление в Уйз еър и то с купони, не е мой проблем.

13

ХХХ

преди 6 месеца

Това са пълни глупости ! Вредните емисии идват от на бай Иван печката на дърва и на Кольо опелчето !

12

Анонимен

преди 6 месеца

Защото либерализма със своето "Всичко сме отговорни, но само едни визмаме решенията" се провали, сега ще нападат милиардеирете, които не са спонсори... Ще гледаме политически "милиардер срещу милиардер".

11

Анонимен

преди 6 месеца

Стига глупости,без богатите няма нищо да има за другите.Те осигуряват работа,заплати,стоки и всичко необходимо за живота на хората.Преди ковида всичко си беше нормално и наред,после появиха се зелените и се почна.Замърсители са войните, и геоинженерството.Е тези богати, др ще ги заменят и какво.Явно света се раздееля,за да се потискат масите,не бива да има конфронтация между хората.Народите да се борят да не загубят правата си,без разделение,ако искат да си върнат нормалния живот

10

Бай Дрън

преди 6 месеца

Спокойно, украйна потопи 15 руски кораба и превзе психологически крим. Само дето на радарите не се различават лодки или кораби са потопили и само дето Крим го гледат от космоса на сателитни снимки, ако им дадат. А те им дават, да си поплачат и помечтаят малко.