300

Gags

преди 6 месеца

Тагарев ако си даряваш комисионните на Украйна ще те признаем

299

Анонимен

преди 6 месеца

Курсанти няма защото статута им умишлено се поддържа ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН!!!! Не просто незаконен- а противоконституционен.....Безправие, ограничения, неприложимо образование, лишения, несигурност, заробване с борч за десетки хиляди и накрая разпределение кой знае къде, за неизвестно каква заплата?!?! Че то всеки нормален родител, по скоро ще изгори на детето си дипломата за средно, отколкото да го прати във военно училище.

298

Анонимен

преди 6 месеца

вреден си и точка, той и един мазол би бил неудобен за русия, това не го прави компетентен представител на народа

297

Анонимен

преди 6 месеца

Германия е окупирана от сащ -- тя не може да бъде двигател на ес, това са заблуждаващи твърдения. Една прислужница на военните от сащ (бивша военна министърка на германия) е назначена за шеф на еврокомисията, без никой да пита европейците от ес -- ха-ха, хи-хи !

296

Анонимен

преди 6 месеца

Тя, тая тактика "разделяй и владей" изобщо не е нова, ама някои се правят, че няма такова нещо. Новият голЕм брат много ни обича и само доброто ни мисли.

295

Чочо

преди 6 месеца

Към допълнение на долното - за който не знае, българската икономика (а и не само българската) е пряко зависима от немската. Ако Германия потъне икономически, България ще я последва. Т.е. ще се върнем в 90те год. Ето това искат вашите "прескъпи" американски приятели. Бедност и разруха в Европа. Първата крачка е направена - отдалечаване на Европа и Русия (Украйна бе просто мая). И щом сте толкова дебеловрати, щото да не разбирате, обричате и себе си, и деца, и внуци на страшна мизерия.

294

Анонимен

преди 6 месеца

"За критиките относно самите машини, министърът бе категоричен, че нищо не се прави без експертната оценка на сухопътните войски и специалистите от щаба по отбрана." -- какви са тези "експерти" и кой им е казал, че може да се поръчва всичко без оглед на цената. Държавният бюджет е със заложен дефицит от 4 милиарда -- това автоматично показва, че не можем да си позволим нещо, което може да се купи другаде по-евтино.Това е източване, криминално деяние.

293

Чочо

преди 6 месеца

Един коментар много точно отсече - воюва американската икономика срвщу европейската. Целта на САЩ е да подчини Европа на интересите си и да го пороби икономически. Затова са тези постоянни опити да се откъсне Русия от Европа и в частност от Германия, за да не се създава сътрудничество между Русия и Германия, т.е. ресурси / технология. Тогава Европа и Русия ще са силни. Ако бедните евроатлантици и американофили в България не го виждат значи са първокласни невеже.

292

Някой

преди 6 месеца

До 305_Сащ като държава са несъстоятелни_ , само дето другарката Нинова е пратила сина си да живее и да работи в Ню Йорк, вие всичките русофили сте рОсуфили на само приказка !!!???

291

Пляс-пляс

преди 6 месеца

нали знаете кого.

290

Анонимен

преди 6 месеца

До 302. Не разбирам защо е толкова важно за теб САЩ да завладеят света. Повярвай! Ти процент от това няма да получиш. Интересно е и друго. САЩ се борят срещу диктатурите, но като завладея света, ще установят диктатура. Правилно ли съм те разбрал?

289

Танас

преди 6 месеца

Този е приятел на Путин и търси путинисти в България

288

Анонимен

преди 6 месеца

Бъдещето на сащ е една голяма война, която те ще загубят -- не са квалифицирани да спечелят подобна война. А техните агенти в България и ес трябва да бъдат унищожавани като вируси на чумата -- ха-ха, хи-хи !

287

Анонимен

преди 6 месеца

"сащ отстъпват..."- чети с главата, не само с очите, нищо, че и те са на главата!

286

Анонимен

преди 6 месеца

Остава впечатлението, че главното за г-н Тагарев е да е вреден за руските интереси, а не да е полезен за българските. Това е много модерно сега.

285

Анонимен

преди 6 месеца

"Важното е че САЩ ще завладеят света ..." -- това може да е важно за някои кухоглави, но е реално невъзможно и равносилно на носене на вода в сито. сащ отстъпват по всички фронтове -- какво завладяване, те като държава са несъстоятелни и измамата вече се разкрива в пълната й картинка.

284

вожда на сиуксите

преди 6 месеца

До Българин В какво се изразява " пукането " му , в обещание да им купи колело , ама друг път , но за това пък ще го плати на американците - 4-5 милиарда само . 12 лева разкладка на курсантите и да ядат вафли на лафката що и стол няма . Да не си ял на Киро от пиците ?

283

Анонимен

преди 6 месеца

Пишете си каквото си искате! Важното е че САЩ ще завладеят света и ще остане единствено тяхната диктатура! Няма да има руски, сирийски,либийски диктатори. Само американска демокрация! Тогава кой ли ще нине виновен? С кой ще воюва НАТО? Може би с охлювите?

282

Анонимен

преди 6 месеца

"Вреден съм за руските интереси в България" -- заблуждаващо твърдение за овчеглави избиратели. Вреден не само за руските интереси, но което е и по-важно -- за българските интереси още повече. Единствено полезен за интересите на цру. Какво търси като министър на отбраната ? Организира източване на милиарди левове от бюджета ни към сащ. Трябва да бъде съден като чужд агент или самоубит.

281

кух ката дуло на гау

преди 6 месеца

Нема а те питам с кво им вредиш точно ти в качеството си на министър на отбраната , нема да коментирам и качеството на това качество , да не смущавам аудиторията , на интересите на Русия в България , ЩОТО ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ С НЕЩО СМИСЛЕНО .