10

Познавач

преди 7 месеца

До Кривондел Знаеш някакви неща, но само някакви. Уискито е ДАЛЕЧ повече от само бъчви. Ако беше само бъчви уискитата щяха да са еднакви навсякъде в зависимост от това какви са бъчвите, а не са.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Едно хубаво уиски почва от цена около 100-120 лева бутилка.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Тука копейки които не са пили по скъпо усики от 60 лева бутилка коментират като експерти хахаха.

7

Itso до 6

преди 7 месеца

От шотландските - Гленфидич, 12 годишното е най-приятно. Иначе японските сериозно изместват шотландските като качество, Nikka е едно от най-добрите, имат даже серия - Coffei, която се прави в оригинални шотландски дистилерии, пренесени от Шотландия в Япония през 60-те на миналия век,Coffei е името на шотландеца измислил технологията на тройното дистилиране.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ще взема да купя една каса та пра,пра,пра,пра,пра внуците да я шитнат след няколко стотин години за няколко милиона. Да ме помнят с добро

5

баш алкохолик

преди 7 месеца

По-хубав Цяр от Балантайнче, домашна Смокинова и Мастика - Нема!!!!!!

4

Кривондел

преди 7 месеца

Зад уискито стои зърнен спирт и изключителни бъчви.Зад ракията стоят плодове. Затова дори няма нужда от бъчви, а ограничените серии, лежали дълго в бъчви, по нищо не отстъпват на уискито, освен по цена.Въпрос на личен вкус, разбира се...

3

Рендету

преди 7 месеца

Не съ ядосвайте, бе, хора, П////ростотията и Глупоста са Безгранични като Вселената, а човек, който не знае цената на Парите рано или късно е обречен да гладува и мизерува!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ангелите пият уиски. 60 години дъбовият вкус е преминавал в спирта, по време на което бъчвата е пропускала спиртни пари. От 60 л може да са останали 7.5, колкото за десет бутилки. Жалко, че няма търг за изработка на етикетите.

1

пияница мистик

преди 7 месеца

И ако се спънеш и я изпуснеш докато си я слагаш в избата не знам как ще се почувстваш :)))