73

Анонимен

преди 6 месеца

Соростак, кой ще я разминира, ти ли? С опорки от медиите? При всяко наводнение по света десетки години след конфликт водата изкарва още част от мините.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Ахахах сега гроздето било кисело. Ти нямаш завод обаче плюеш

71

Анонимен

преди 6 месеца

По-рано в четвъртък Сиярто присъства и на старта на друг проект с китайски инвестиции: предаването на производственото хале на S.E.G.A. Hungary Ltd в предградие на Мишколц. Китайската компания планира да създаде най-големия завод в Европа в унгарския град, където ще произвежда първокачествени стартерни двигатели и генератори.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Политик, а не послушен изпълнител на чужди заповеди!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Соростак унгарският народ има работа във високотехнологични заводи, а ти по медиите да дрискаш опорки на грант.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Соростак на крайна 1/3 от територията е минирана, крайна не може да си върне дълговете и половината население е избягало

67

Анонимен

преди 6 месеца

Соростак за теб е влияние за тях са проекти и заводи. Така е. Ти плюеш с голи опорки по медиите а те произвеждат и печелят.

66

Анонимен

преди 6 месеца

България в момента печели най-много от търговията с Украйна.Оръжие,стомана,жито дървен материал...Докато Унгария за нас е далечен спомен от консерва гулаш, пяна за бръснене Барбон и стари Икаруси.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария 10 милиона ако я изхвърлят от ЕС и влезе Украйна 40 милиона пак сме 30 милиона на плюс така че Орбан май ше го изстрелваме на светлинни години

64

Анонимен

преди 6 месеца

Унгарският министър на външните работи и търговията Петер Сиярто обяви два големи проекта с китайски инвестиции в Унгария, като и двата са в автомобилния сектор.Сиярто присъства на церемония по поставяне на първа копка на завод за авточасти в град Мишколц, който ще бъде построен от китайския доставчик на автомобилни компоненти Chervon ***. Инвестициите възлизат на близо 55 милиона долара.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Знаят, унгарците имат проекти които не си и сънувал, мисир опорков

62

Анонимен

преди 6 месеца

Най хубавото е че Фидес излезе от ЕНП къде соростаците не вярваха. Тиквата разправяше какъв приятел му бил Орбан сега ще го плюе, защото Сорос диктува на тиквата. А Унгария ако излезе от ЕС ще последват и други. Соростаците треперят само като чуят за Льо Пен.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Опоркаджията, никой няма да пусне крайна в ес дори да нямаше военен конфликт. А унгария е и в шенгенската зона, а ти не си. Не случайно холадците гласуваха на референдум против крайна. Има редица страни в ЕС с по малко население а евродепутатите са на база на населението. Крайна да бие вето на холандия дания швеция норвегия кой ще го позволи. Обаче шамандурата ти пълна с опорки беее ес беее путин мутин бееее орбан бил такъв онакъв.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Явно е,че евросредствата за Унгария са на светлинни години от Орбан! Украйна засега издържа на войната с Русия, ще издържи и на неговите "мъдрости"!

59

Анонимен

преди 6 месеца

Извинeтe зa нeygoбния въnpoc! 3aщo cлeg kaтo ниe cмe нa npaвилнитe eвpo-aтлaнтичeckи noзиции, a Унrapия oбpaтнo, тe npocnepиpaт и cтaвaт вce no-cилни и бoraти, a ниe ce ckanвaмe тoтaлнo и въpвим kъм изчeзвaнe в мизepия, нищeтa и noзop...

58

Анонимен

преди 6 месеца

74 хората знаят как да вадят пари за разлика от теб и не висят по грантове. Мъск е роден в юар, от смесени бракове баща му го закарал в канада от там в сащ. И му се кланяш. А даже и такси не е карал. Иначе си чел недочел ходи в дойче зеле да четеш глупостите и да ги мъкнеш тук, *** опорков

57

Сър Пичук

преди 6 месеца

Е как да бъдат като до 2014 бяха васал на Русия бе алкаш. Вие като бяхте такива не бяхте ли на светлинни години от ЕС. Те поне искат да се откъснат от Русия, а ти си готов да продадеш Унгария за няколко копейки.

56

Ами да напуска ЕС

преди 6 месеца

Унгария е на светлинни години от оставане в ЕС ! Много ти здраве !

55

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан какво го сърби къде е Украйна! Влезе ли в ЕС,тя ще бъде най-голямата суровинна база за Европа.На маджарина му е тъжно,че преките руски газови и петролни пътища минават оттам и ще му се наложи да плаща двойно на България за обходни трасета. А с неговия език спрямо Украйна, е сигурно че вече си е намерил неприятел, който ще излезе изключително скъп на унгарците.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Теб койте те кара да го "разбираш". Кое не е ясно? Нито една страна не е влизала никъде с военен конфликт териториални претенци и гонения на всички общности включително и унгарските.