68

рижко

преди 6 месеца

бихме и Аржентина - настоящият световен шампион по футбол...

67

рижко

преди 6 месеца

имахте късмет, че Марадона не играеше! Иначе какви емоции бяха...

66

Иванов

преди 6 месеца

Ицо стига си дрънкал Ами окажи натиск приятелчетата ти да си подадат оставките до един,преди да сме те намразили и теб

65

Анонимен

преди 6 месеца

Писна ни от вашата 94-а ***. Същите вие провалихте футбола през последните 20 години и няма изглед нещата да се оправят през следващите 20.

64

Люи дьо Пак.

преди 6 месеца

Ристо,време е да слезеш от екраните на телевизорите,защото напоследък,дори когато пусна водата в клозетното казанче, ти изтичаш с нея в канализацията. Прекаляваш с простотията си,а това идва в по вече на българите.Бактън!

63

Анонимен

преди 6 месеца

Бат Ице се бъзика :))))

62

Анонимен

преди 6 месеца

Израел ни помогна най-много. Но след това е едно нищо футбола

61

Сган долна

преди 6 месеца

Стоичков мълчи бе ! И ти си част от тази *** ! Долна *** съсипала родния футбол за пари !!! *** която затри ЦСКА ! *** която разби отбор с играчи и треньор спечелил купата ! *** която само лампти за пари ! *** която рекламира пороци (казина) съсипала хиляди семейства заради пари ! *** която няма наяждане ! *** която бе на върха а сега е под калта дори ! Да не се види и лев от мръсните ви пари дано ! Вървете си и не се показвайте в българския футбол повече ! Пу .....

60

Анонимен

преди 6 месеца

"58Абе изхвърлили сме.... Участвали сме на свртовно,толкова"------------На предишните световни участвахме "и толкова". На това стигнахме до полуфинала. Омаловажаваш голям успех за нашия футбол.

59

0077

преди 6 месеца

До Анонимен ком.67..............много точно и като допълнение 17 ноември 1993г. ...Национален празник !!

58

do 70

преди 6 месеца

3 но единият го отмениха заради спорен фал на Балъка. Аз помня.

57

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Ице, гледай си рекламките да се пълни джобчето. Няма нужда да ни да напомняш какво да помним и кое да не помним. Кажи на аверчето си Боби да бега докато не сте станали смешни напълно. Имам предвид героите от 94. Да не заличите всички добри спомени.

56

:D

преди 6 месеца

Пената в съблекалнята преди мача: - Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.р. всъщност Златко Янков), ти ще си с Кантона. - Ама те са един и същ човек! - Тогава двамата ще се разберете някак си...

55

Анонимен

преди 6 месеца

До до 67 И ти се изказа неподготвен. Колко гола вкарахме на Германия???

54

до 67

преди 6 месеца

Ами точно пияния Стоичков тогава им каза ще ви бием ами. А с колко ще ни биете - айнцу цвайнцу дрън. За куриоз на другия ден им вкараха точно три гола на немците. Беше си голямо събитие.

53

Анонимен

преди 6 месеца

До до 58Абе изхвърлили сме.... Участвали сме на свртовно,толкова. Държави от нашия калибър печелят сребърни и бронзови медали и след една седмица са забравили и гледат напред. Ние още съмуваме някакво четвърто място,което на всичкото отгоре и го няма в нито един спорт

52

Анонимен

преди 6 месеца

Никога няма да забравя немските журналисти как ви завариха да купонясвате в басейна вместо да тренирате за мача хахах. Няма да забравя и как от една немска телевизия поканиха Лечков който им каза, че ще ги бием, а немците се подсмихваха сякаш им е разказал виц.

51

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 58 Е не така че и теб ще те изтрият. А иначе за Швеция си прав (и не само) Отвяха ни като вятър вестник и ни оставиха извън всякакво класиране,защото мсч зс трето и четвърто място просто НЯМА, има мач за третото място.

50

Itso

преди 6 месеца

В щатите бяхме голям куриоз, единственият отбор който се напиваше до забрава а на другия ден играеше че и побеждаваше.

49

до 58

преди 6 месеца

Само че пропусна че преди мача с Италия победихме и двата финалиста от предното световно, с което изхвърлихме действащия световен шампион.