86

Анонимен

преди 6 месеца

На мястото на Боби Михайлов трябва да бъде избран Ники Михайлов- това е толкоз просто и логично!

85

1262

преди 6 месеца

Каква типично българска история -героите отпреди 30 г-най-мразени сега.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Перукан за 18 разви ли някой български футболист? А групата е пълна с 10-торазрядни играчи от 3тия свят! Моля не ми излизай с номера: "Ми то днешното поколение млади.." Черна гора с друго поколение ли са? Сърбия? Хървадска? Румъния? Албания??? Там друго младо поколение ли расте?

83

Анонимен

преди 6 месеца

Я стига глупости! Перукан не е виновен, че футболистите са некадърни. От къде да вземе по-добри? Никакви оставки. Тези да продължават, докато не бъдат намерени 11 нови превъзходни национали!

82

18 Години!

преди 6 месеца

Не знам някой друг, Бербатов или кой там ще е - честно не ми и пука толкова. Просто не жеая Борислав Михайлов да взема поста председател на БФС! За 18 години го видяхме какво може? Не искам да кажа фразата:"Колко по-зле може да бъде?", защото сугрино може, но определено с Борислав Михайлов работите са от зле към зле. , Пък"Дали може да бъде по-добре?"

81

Боби Калигулата

преди 6 месеца

Запъхтяна секретарка в нахлува в кабинета на Боби: "Шефе, десетки ранени, няколко убити, столицата е в пламъци, пуснете си новините", а Боби отговорил: "Дреме ми на шмaйзера, подай лимонадата там и ми налей във виното" - "Но шефе, доктор Радева ви е забранила да пиете безалкохолно" - "ДАИ ТАМ ЛИМОНАДАТА МААА" - историята за император Боби Калигула

80

алоооо

преди 6 месеца

стига бе , това не беше протест а организирана вандалщина !!!

79

Анонимен

преди 6 месеца

Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .

78

Анонимен

преди 6 месеца

Българите са изчезнал народ , това което населява територията е остатъци от османската империя която се е простирала от Мароко до Индия затова и толкова индианци и мароканци по тези земи. Има и бели индианци самозванци с мароканска жилка който се борят за чиста раса на територията....каква ирония ,закривайте я тази септична яма

77

Анонимен

преди 6 месеца

Е, ако има по едно нещо единство в тази държава, това е за оставката на ръководството на БФС и на първо място на нейния председател Боби Михайлов. Но те са пердета и паричките са им много по-важни от авторитета. Докато не ги изхвърлят с ритници от централата, няма да си тръгнат.

76

Бенчи KIA-та

преди 6 месеца

Той и Боко така не сдаваше властта, ама вижте го сега - вече не му даваме да се докосне до изпълнителната власт. И сглобката ще разтурим предварително, преди да дойде ротацията.

75

Медичи KIA-та

преди 6 месеца

Държавата ПАК се тресе, защото тия отгоре не могат да се разберат кой ще краде по-голямия пай и кой от тях ще краде по-малкото парче от пая. Седнете на една кръгла маса, па се разберете, разпорете едно агне, шмръкнете малко Адренохром.

74

Красимир Петрофф!!

преди 6 месеца

Време е НАП, ДАНС, КЗК и други държавни органи да влязат в БФС и да се почне теслата - със сигурност там мирише на мръша и злоупотреби, няма как с тия началници да е друго! Лошото е, че много от членовете на БФС са близки до ДПС, а както знаем Делян Пеефски командва държавата и не би навредил на свои...

73

от Костинброд:

преди 6 месеца

е що па преслава, не е ли по-добре галена!

72

Този...

преди 6 месеца

...невероятен Боби Михайлов -> как се подиграва на целия народ + правителството и никой не смее да го натисне да се махне, жалка държава, а хората се надяват правителството да направи нещо за тях, умните отдавна избягаха от тук.

71

VladTepes

преди 6 месеца

Левски трудно ще намери резервен вратар на полусезона и затова дори без татко Боби ще изтърпят Татин Ники до края на договора му - Андонов няма опит и не е готов за втори вратар.

70

А,аа

преди 6 месеца

Ще сложи сина си на стола.Приемственост.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е начина да се протестира и аз не подкрепям този протест. Който иска да си чупи собственото си имущество и глава да заповяда но на чуждото и общественото няма право да посяга.

68

Готвел заместник

преди 6 месеца

Да остави власта в ръцете на Николета казваш? Ники е нескупосник, веднага ще го изхвърлят. Като баща му замине никито може да стигне и до кофите на улицата. Виж че семейството му се разпадна. Народното проклятие си е народно проклятие.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Да си остави власта в ръцете на Ники и Николета. Цирка ще продължи!