139

Бойко им го каза!

преди 7 месеца

Бойко днес им обясни, че протести не се борят така: "Трябва да ги завлачите зад колони и ъгли в тъмните улички и там да ги пpeбивате, а не да ги къпете с вода и после да ги биете пред камерите" Уроците на Бойко, опит, стратегия, интелигентност.

138

Герберска наглост

преди 7 месеца

Сутринта в ТВ интервю другарката Атанасова призна в ефир, че по времето на Герберите не е внесен нито лев, повтарям нито лев данък от Лукойл!!!! На въпрос за похарчени няколко милиарда, повтарям няколко милиарда лева от бюджета на България за "Балкански поток", който обслужва интересите на "братска" Русия, тя отвърна, че било лъжа и парите дошли не от бюджета, а от държавните предприятия.....WTF!? тези пари да не са били на БОКО!? Та се чудя тоя народ ще се събуди ли или иска да го таковат с 200

137

Радослав

преди 7 месеца

До 137тата/тото не защото "строял", а защото "строеното" е за основен ремонт преди да му се резне лентата! Ларгото тече и е пред разпад, метрото става на Венеция при всеки дъжд, Варна кръговото погром, скоростни коларски пътеки намазани тънко с асфалт като филия с мас, платени реактори които събираха ръжда години сега харизани на Украйна, подпорна стена - хотел, палат посред държавен имот, розови БМВ-та джипове за бала на МВР шеф от гроб и стотици хиляди други кадънке! Няма как да изпереш минало

136

Радослав

преди 7 месеца

До 137мата/мото скъпа/скъпо нещо! Тефтерчетата на Златанов защото явно ги забравяш изчезнаха от прокуратурата когато се разбра, че пише, че Цв. Цв и Бойка калдаръм кадъна фигурират в тях, финансовият министър на Бойка калдаръм кадъна е в Магнитски, но видиш ли тя не го познавала, само го гледала през ден в продължение на години на същата маса. Къде са магистралите на кадъната ти бе? Колко милиарда потрошиха за електронно правителство и него го няма! Ало Ваньо, къщи за тъщи и стотици други?

135

Анонимен

преди 7 месеца

защото им писна да ги баламосваш... твоят човек Калин Стоянов направи поразията, после зам.министър на ПП/Дб обра попарата!

134

...

преди 7 месеца

Ицко/Христо Христов,Радослав ,.../, къде са ти далаверите, така и не разбрах? Разбра се , че Бойко "крадял" защото строял магистрали, а тези са честни ,защото нищо не строяли? И спри с тая глупост за тефтер, защото истината е съвсем друга, а на тебе въображението ти изневерява! Излагаш се!

133

Радослав

преди 7 месеца

До 130-тата/тото скъпо нещо, доказателствата за престъпленията на Бойка калдаръм кадъна са при тефтерчетата на Златанов,а именно добре прикрити и заличени от прикриватурата на Цацата, Каскета и мини Каскета! Всички доказателства рязко ги хваща мъглата! Затова Бойка калдаръм кадъна пълната с ДНК на Бай Тошо кадъна не иска лустрация, защото на всички етажи на властта са все рода от БКП редиците и си пазят една на друга зурлите!

132

Радослав

преди 7 месеца

До 130-тата/тото: скъпо нещо, Бойка калдаръм кадъна разписа ли Зелената сделка? Разписа я! Сега какво циври,че има проблем с ТЕЦ-овете и тока в България? Бойка калдаръм кадъна строи ли 12 години магистрали? Уж строи, а една магистрала няма на територията! А едно тефтерче в което пишеше че кадъната е взимала подкупи изчезна ли от колата на прокурора защото той го взел за домашно и отишъл да си взима кафе? Или това го забрави? Каква присъда като доказателство изчезва от прокуратурата?

131

някой

преди 7 месеца

ЛУКойл е на 2 място по залежи на нефт в света.Могат да вкарат от Казахстан,Азърбейджан,Узбекистан,Тюркменистан, Ирак и от още над 20държави.Кога ще е по-евтино за нас, когато вкарват от находища с изход на Ч.море или ако прекарват суровината през Босфора?Германия през последния месец купи големи количества нефт от казах. находище на ЛУКойл!Те по-прости ли са от нас?Какво ще се промени ако вкават азерски или казахски ТЕХЕН нефт?Как ние ще ги накараме да купуват нефт,който не е тяхна собственоност

130

Българин

преди 7 месеца

Борисов го "изпра" българският избирател! И то при медии купени от Черепа и избори организирани от Радев!

129

ПП го ИЗПРА

преди 7 месеца

И сега той им разказва играта --големи серсеми излезнаха ! Тамън Гешев го беше погнал както си знае ! А сега пак е велик иска да командва и да реди правителства !

128

Анонимен

преди 7 месеца

БОРИСОВ МНОГО ПИТА...

127

...

преди 7 месеца

Какви далавери си разкрил бе Ицко/Христо Христов, Радослав,.../? След десет годишно управление стигнахте дотам, че да искате ДНК проба , за да търсите евентуален мотив? На кого да вярвам , на Рашков Дамаджаната, или.на патологични лъжец Черепът, който вместо да си плати данъците, предпочете да плати преврата?

126

Анонимен

преди 7 месеца

До до 120! Всички знаем, че доказателства има?-----Къф мозък трябва да се клатушка връз раменете ти, за да има доверие в Борисов след всичките му разкрити делавери? Не го били осъдили бил на свобода. Че кой от политиците е осъден и в затвора? И точно Борисов, който сам си назначава главни прокурори, а аверът му Пеевски назначава съдиите. Дано поне да не гласуваш на избори, че ще ми подкопаеш вярата в демокрацията.

125

...

преди 7 месеца

До до 120! Всички знаем, че доказателства има? Бойко Рашков ей сега ще ги покаже! Само че... "друг"път! Още ще ни размахва някакви папки! Сигурно от "посолството" са го притиснали? И всички му се вързахме!

124

Анонимен

преди 7 месеца

До 120...Доказателствата ги има.Обаче з да се свормира ,,сглобката, на Василев и Петков им е наредено от ,,посолството" временно да не закачат Борисоф. За да направят прозападно правителство.Но това не прави Борисоф чист.Кражбатс няма как да не си остане кражба.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Комисиони са платени и островите капарирани. Кво тук значи някво правителство, което и без това виси на два косъма.

122

Радослав

преди 7 месеца

До наблюдател: кой викаш? Българската прокуратура която пуска пияни убийци още преди да е изринало тялото на убития? Те ли за 3 години да бяха осъдили Бойка калдаръм кадъна?

121

АБВГД

преди 7 месеца

Щото някой така им е казал, как защо

120

тъй тъй

преди 7 месеца

Самият Магнолий спомена, че Д.Д. е на инструктаж във Вашингтон, тъй че приказките за "разваляне на сглобката" са типичните алабализми за гербехрастите.