18

Анонимен

преди 10 месеца

Арабските страни трябва да спрат доставките на нефт и газ за израел и за САЩ след това потресаващо клане в газа. И на съюзниците на израел също.

17

Политику

преди 10 месеца

Когато властите казват "единствен начин" винаги лицемерничат. Със сигурност има друг начин и той е - една държава и окупация на Газа. В случая хората зад Байдън са съвсем наясно, че Израел ще окупира Газа, че две държави няма да има, и само се преструват, че не одобряват това.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Що за предавания са тия в които едничка цел е говорителки без никакви качества да демонстрират странни модни парцалки и дранкулки в размер XXL . Проблемите между израел и палестина за тях не са важни. Въпреки че израел е избил страшно много цивилни в газа.може би са на негова страна.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не се дава разрешение на арабската общност да протестира. Вчера техен представител отбеляза че жертвите на палестиннците от началото на конфликта са 3О ООО. Това е чист геноцид от страна на израел спрямо газа.

14

Червонец

преди 10 месеца

11, денков отиде на крака и одобри избиването на десетки хиляди палестинци. Кой ще носи отговорност за действията на денков? Съвсем скоро предстои да разберем с колко ще олекне нашият джоб от предстоящата след 10 дни във Виена среща на министрите на енергетиката на държавите от ОПЕК+, на която ще се решават 2 главни въпроса. 1.) Съкращаване на сумарния добив на петрол с около 1 млн барела в денонощие; 2.) Пълен отказ за доставки в страните, подкрепящи израелската агресия.

13

Анализатор

преди 10 месеца

Лобито на Израел не е отслабнало. Лобито на ККП е нараснало драстично. ФБР и ЦРУ подцениха фатално нивото на корупция в семейство Байдън. Про-терористичните протести им подействаха отредвително. Колежанчетата са новите комунисти. САЩ изтърваха цяло едно поколение, подценявайки пропагандата на Китай. САЩ са в шок. В момента Съвета им за вътрешна сигурност заседава и разпитва всички допуснали тази фатална грешка. Израел са в правото си да се защитят. Събирайте информация, не пропаганда.

12

Анонимен

преди 10 месеца

БайДжо бил дал на Беня ясно да разбере, че решението за две държави е единственият начин за слагане край на израелско-палестинския конфликт. ДобрЮтро. Президентът Путин още преди 40 дни даде на Беня ясно да разбере, че спазването на резолюцията на ООН от 1947 г. за две държави е единственият начин за слагане край на израелско-палестинския конфликт.

11

Анонимен

преди 10 месеца

израел извършва кланета сравними само с хитлер вече дори сащ се отвратиха от тях

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Дрън. Напротив, израелското лоби е изключително силно в САЩ и за да стигнат до там, че президентът на САЩ да признае, че бъркат, то в САЩ усещат, че Израел извършва истински зверства, които нито могат да бъдат скрити, нито оправдани и двойния стандарт на САЩ поражда силни антиамерикански настроения.

9

Анонимен

преди 10 месеца

дали нациста Денков е чел това? защото денков одобри избиването на десетки хиляди палестинци. кой ще носи отговорност за действията на денков???

8

Бай Дрън

преди 10 месеца

Щом Байдън твърди това, значи не е грешка. Замислям се вече, дали Израел не са прави, след като САЩ се обръщат срещу тях. Най-вероятно са прави, ама знам ли, бъдещето ще покаже.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Байдън се изожи много.Позна със загуба на Афганистан , продължи с опропастяването на Украйна.А сега завърши картинката с обсадата над Израел.Втори мандат на Байдън е рисков за Америка.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Нямат идея какво да правят.

5

българина

преди 10 месеца

бла бла бла ако ще и последния палестинец да унията сащ само лаят срещу господаря си

4

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно Израел се защити след бруталното нападение над техни граждани -цял свят подкрепя това. Русия тръгна да защитава своите граждани след подобни изстъпления , всички скочиха срещу тях. Да уточня не съм нито за едните нито за другите просто ли прави впечатление. Жалко че умират толкова невинни хора без значение от коя страна са. За съжаление само твърдите мерки дават резултат.

3

Цион

преди 10 месеца

Не окупираме, заличаваме!

2

Анонимен

преди 10 месеца

To ако е останало нещо от Газа. Тогава.

1

Анонимен

преди 10 месеца

С такива информации на правоверните политкоректници ще им се омотат мозъците окончателно.