5

Видял

преди 6 месеца

В Испания и Франция всички тротоари и настилки са с линии за незрящи дори и в най-забутаното село. В Панеленото гето не могат 100 метра във фекалната столица да направят!

4

Тео

преди 6 месеца

Ами не са - договори се развалят - особено с фирми, които вършат калпава работа! Но в България си затваряме очите!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Горкия Терзиев - вече съжалява че се е набутал в този батак наречен БГ политика. Всичко потъва като в бездна - средства, обещания и най-добри намерения. Трябва да се изритат старите куври от политиката - със стари куври, нов бардак не става

2

До Тео

преди 6 месеца

"Трейс" са обвързани с договори към държавни институции за десетилетия напред. Не се развалят толкова лесно такива договори. А дори да е възможно, ще плаща пак данъкоплатеца. Ще дойде нова фирма със същите хора пак на "Трейс" и така.

1

Тео

преди 6 месеца

Уффффф ... започна ПиАр-ът. Ами докато не се приеме практиката първи страйк, втори страйк - аут - така ще е! Колко проекта окепазиха Трейс? Загробиха десетки пътуващи в автобус с тяхната настилка, после тихомълком я смениха и пак им дават поръчки. В нормалните държави системата е ясна - застраховка - когато се приеме обекта, но се окаже, че асфалта е некачествен - застраховката поема. Но стане ли втори път - фалираш! В България е шменти-капели!