70

Анонимен

преди 6 месеца

Ама нали внесохте милиони. Едно птиченце ми каза, че не искат да работят, а искат само помощи. Сега какви ще внасяме. Това като поведението на алкохолик дето си мисли, че този път като се напие и всичко ще е хубаво.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Има недостатък не на работници, а на заплати. В Англия вече е по-добре да не работиш или да работиш намалени часове, така държавата доплаща и оцеляваш. Ако си само на минималната заплата и даже малко над нея няма как да стане. А новите идват, ранботят докато получат документи и те преминават на помощи. В отраслите и фирмите където има достойни заплати работници не липсват.

68

РУСКИНИ С КЕФ

преди 6 месеца

Ша "бачкат" в ЕС....

67

anonimen

преди 6 месеца

Мдам, след 200 години Коледа ще се посреща в последното християнско село, като издигнат паметник на Брайвик, прегърнал Орбан

66

До 57

преди 6 месеца

Контранастъплението....ВСУ пред портите на Донецк.....

65

anonimen

преди 6 месеца

Значи вместо да стимулираме бялата раждаемост, деца, които ще бъдат част от ЕС и културата, пак ще внасяме на кг отвсякъде. Абе на тия урунгел,и как не им хрумна, че внесените няма да станат европейци и ще продължават да работят за държавата, от която идват? Как да пуснеш индийци, китайци и търци при компютрите, ми нали всичко ще се изнесе на изток - знания, патенти, изобретения? Май докато не се отцепят земи за нова мюсюлманска държава от Германия, няма да загреят какво се случва

64

РУСКИНИ И РУСНАЦИ

преди 6 месеца

Идват. Хем ша бачкат, хем ша променят генофонда.

63

Ясни са

преди 6 месеца

Високо квалифициран специалист по транспорт = шофьор.Високо квалифициран специалист по гледане на стари хора = слугиня.

62

Зозо

преди 6 месеца

Другари, кога ще се разпада ЕС, Разпада НАТО, фалита на САЩ, фалита на Еврото...??? Вашите фантастики нямат край другари. Смешни сте от години. От такива фантасмагории накрая Болен Сидеров се пропи от мъка :))))))))))))))))))))))))))))

61

Зозо

преди 6 месеца

Другари ЕС е 540 милиона, вашата родина Блатная е под 140. За къде се напъвате? Клоуни

60

Анонимен

преди 6 месеца

Само виетнамци да вземем!

59

Анонимен

преди 6 месеца

Пълни глупости . В ЕС се работи три неща - Проституция ,наркотици и социални помощи . А в България службогонство , кетапостроене и брокер на имоти . Всичко друго го правят китайците с евтини руски ресурси .

58

Анонимен

преди 6 месеца

Има недостиг на 11 млн работници.В превод ще продължим да вкарваме маимуни .Доде не ни затрият.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е ще има ли унгарска публика или само българска няма да има

56

Патриот

преди 6 месеца

В никакъв случай не трябва да бъдат допускани имигранти от Африка или Арабия.Трябва да бъдат допускани работници от СИВ/ОНД.

55

Анонимен

преди 6 месеца

хора без икономика обсъждат хора които имат някаква икономика

54

Анонимен

преди 6 месеца

Упадъкът на Европа може да бъде видян в нейния бързо свиващ се дял от глобалната икономика. Трудно е да се намери какъвто и да е показател, по който континентът печели пазарен дял, докато парите продължават да се изливат в Съединените щати. За последните 15 години европейските заплати са паднали, а тези в САЩ продължават да се повишават. Икономиката на еврозоната е нараснала с 6%, измерени в долари, в сравнение с 82% за американската, според данните на Международния валутен фонд.

53

Анонимен

преди 6 месеца

хора още 20години петрол и после кво правим

52

Анонимен

преди 6 месеца

Как го отчетоха тоя недостиг? Колко милиона са безработните в ЕС. Колко поколения вече са професионално безработни и живет охолно от помощи?

51

Анонимен

преди 6 месеца

Климатичният катастрофизъм осакати енергийните доставки на Европа. За да постигне утопичните стандарти за "нулеви емисии", Европа пое път към енергийно самоубийство. Последиците от Украинската война вече засегнаха цените на природния газ в Европа, но сегашният конфликт причинява още повече болка. САЩ в момента са най-големият износител в света на втечнен природен газ, а в същото време зелените политики оставят Европа все по-уязвима.