76

Осман и co.

преди 6 месеца

Ердоган тука казва чистата истина.Не ви го казват по телевизията,но израелските военни в безсилието си да победят Хамас започнаха да говорят за ядрено оръжие.За един месец израелската армия успя да превземе само една болница в Газа.Пълен провал.

75

Гледна точка

преди 6 месеца

До 74. Да де, ама това с двете държави не става, защото палестинците искат единствено само тяхна държава на цялата тази територия и там да не остане нито един евреин.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Ердоган да освободи кюрдите, които имат право на държава. Турците извършиха страшни кланета и геноцид над арменците 1922 г. 5 века са клали народите на Балканите, най-малко имат право да говорят за това, кой е терорист и кой, не."Хамас" извърши терористичен акт в Сарафово, в България, където загинаха израелски туристи и един българин.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Ердоган да освободи кюрдите, които имат право на държава. Турците извършиха страшни кланета и геноцид над арменците 1922 г. 5 века са клали народите на Балканите, най-малко имат право да говорят за това, кой е терорист и кой, не."Хамас" извърши терористичен актхв Соларафово, в България, където загинаха израелски туристи и един българин.

72

Анонимен

преди 6 месеца

"Хамас" е терористична организация. Избиваневинни деца, жени, изнасилва, прилага средновековни мъчения над израелците. Евреите са имали две държави по тези земи преди палестинците. Палестинците никога не са имали държава. С терор няма да я получат.

71

българин

преди 6 месеца

Този склерозирал старец да спре да говори дивотий.Хамас е терористична организация на главорези.Но на мюсюлманите е изгодно те да се бият срещу Израел.Израел се бие за бъдещето,демокрацията и цивилизацията срещу варварите.Стареца да си свива устата,защото неговата прехвалена армия да не окаже като всяко друга мюсюлманска армия-иракската,египетската,и пр.,нищо неструващи.Турция е сбирщина от кюрди,араби,иранци,ц-гани и пр.Тя не е монолитна държава,и е книжен тигър.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Евала! Докъде стигна западна(ла)та демокраДция. Турция и Ердоган са по-адекватни в международен план и от ЕС и от САЩ и го доказват вече няколко пъти!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Ислямистите никоя друга религия не би ги разбрала, харесват ги само русофилите. Режат глави, убиват "неверници" без да им мигне окото и това не било тероризъм, а политическа партия. После искат в ЕС, не мерси - диваците да си седят по родните места.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Пореден американски провал, отдавна трябваше да се създадат две държави. И Израел и Палестина имат право на своя земя. От 60 години Израел е окупирал Палестина, където живеят палестинци но всичко е точно. Русия е окупирала територии където живеят руснаци, но там не е ок. Заради тоталната липса на каквито и да е принципи нещата за запада отиват на ислуй *** всяка изминала година.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Турция да се държи здраво за полата на НАТО, че иначе заминава! Това с втората армия в НАТО, не минава! Важно кой е с най-голямата! Те и Ирак на Садамчо, беше с най-голямата армия в Близкият Изток. Даже на хартия беше колкото турската, ама за три месеца беше попиляна, а Садамчо висна на бесилото! Да не стане като Хамас, от мега звяр се превърна в мега мишка!

66

СТИГА БЕ

преди 6 месеца

Политическата партия Хамас ИЗСТРЕЛЯЛИ 5000 РАКЕТИ срещу Израел на 7 октомври....

65

Анонимен

преди 6 месеца

Ердо, отдавна не е фактор! Както и Турция!

64

Анонимен

преди 6 месеца

А на какво мнение нашето ДПС - прав ли Ердоган или не ?

63

ПА-Терор е Ислямски

преди 6 месеца

Всички ислямски терор.групи и режими и лидерите им като Палестинските Хамас ООП Джихад АлКайда ИДИЛ Хизбула Египетско Ислямско братство и др.престъпни ислямски групи от Иран Сирия Турция е Египет Ливан и др. продали истината за пари и така душите си на дявола за милиони ООН подкупи и лъжат, убиват и грабят чужди земи трябваше отдавна да бъдат осъдени санкционирани забранени екпулсирани от ООН и всички правови държави като Израел САЩ ЕС и др а това че са измамили и съда предизвиква Божия гняв

62

ivailo

преди 6 месеца

Така е, Израел е терористична държава.

61

До 65

преди 6 месеца

Не познавате проблема. Кюрди има в Ирак, Сирия, Иран и Турция. Навремето искаха автономия от Саддам, даде им и на втория месец взеха да я закъсват и да му се молят. В Турция има много кюрди на високи позиции. Добре са интегрирани. Хакан Фидан, сегашния външен министър е с баща кюрд. Разбира се, възпитан в турски национализъм. Турция е 90 млн, преди век е била 13. Стандартът е добър, но това не е фикс идея като тук. Турчинът може да няма пет лева, за него е важна честта и да му се чува думата

60

Анонимен

преди 6 месеца

До Израел Не е терорист - Пич, пии си хапчетата... :) ... светът не е черно бял, нито хората. Всеки човек (даже и любимите ти евреи) е и добър, и лош. Ако някой е само добър ще е Бог, а не човек... :) ... Понякога си добър, понякога лош. Някои по-често са лоши, други по-често добри. А това, че евреите били богоизбрания народ... :) ... само ще се усмихна и няма да коментирам... :) ... хайде със здраве!

59

Анонимен

преди 6 месеца

До Mehmet Fatih II - Щом нарича нещата с истинските им имена, защо не чувам нито дума за кюрдите? Защо като е такъв защитник на малцинствата в другите държави не позволява на малцинствата в собствената си държава да имат такава? А относно другото, че Истанбул бил не знам си какво, а Турция била голяма хапка... :) ... като Турция е голямата работа, защо стандартът на живот там е по-зле и от най-бедната ЕС-членка България?

58

Израел Не е терорист

преди 6 месеца

Всички Безбожни Нации като нацисти, комунисти,ислямисти и др. терористи са престъпници срещу човечеството и врагове на истината Бога и Божия народ Израел, и те винаги с измами и клевети( в медии, на подкупени протести на терористи и про-терористи и в ООН)приписват с нагли лъжи и клевети своите престъпления на Божият праведен свят народ Израел, основна мишена на корумпирани измамни терористи като престъпната групировка Палестинска власт съюз на мн.ислямски арабски ирански турски ливански групи

57

Анонимен

преди 6 месеца

Сега освен руска агресия ще има и турска ох на батко ще има любов