27

Анонимен

преди 7 месеца

Говори се,че Бербатов е организатора,а парите ги дава Гриша Ганчев,ама дали е вярно.Дано да плащат за мирен протест,а не платени агитки да чупят из софия

26

Анонимен

преди 7 месеца

Организираха го с право недоволните от нивото на ръководството на спорта у нас и в частност - на залезлия вече футбол. Защото знаем какво беше спортът някога, както и дъжавата като цяло. И в какво я превърнаха управляващите ягодини наред сVине.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка на БФС и на правителството

24

Анонимен

преди 7 месеца

А Перуката ще играе довечера в Пайнер клуб...

23

ЛЕВСКАРЪ

преди 7 месеца

ОТКАКТО ПЕРУКАТА Е ПРЕЗИДЕНТ, НЯМАМЕ 1 ТИТЛА! ЧОРБАТА ИМА 2! ПРЕДАТЕЛ ГА ДЕН! ТУР ЛАК! КИРЯКСТВФЧОВ!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Левскари и Цесекари заедно с дошлите унгарци утре бъдете заедно, а не разединени пред стадиона и Перуката да изхвърча. 18 години пиене на уиски като президент на БФС му стигат. Той друго не направи за тия години. А, забравих...и мяташе гюбеци по кръчмите пиян.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Свързан е с фондацията на Бербатов регистрирана някъде в Англия.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 18 години стигатИ баща му не беше цвете за мирисане

19

18 години стигат

преди 7 месеца

От 19 години България няма класиране на световен/европейски футболен форум. 18 години от които президент на БФС е Боби Михайлов, същия Боби Михайлов героя от САЩ'94 и синът на легената Бисер Михайлов. Той баща му сигурно за това и се спомина млад, вътрешно не е могъл да преживее това в което синът му е превърнал българския футбол.

18

Публика нема

преди 7 месеца

съдии ше ина ли? Тия да не са нагласили мача? Залагайте за Унгария. Перуката е продал мача

17

Анонимен

преди 7 месеца

Срещата по принцип е опорочена и то от ръководството на БФС,водено от трима души, проседяли 18 години като ИК на БФС и довели българския футбол не до дъното, а до дълбаене на ново дъно, до положение отборът на Литва да ни победи с 2:0 насред София. И тези трима - Михайлов, Лечков (Гологлавия) и Костадинов уредиха мачът в София на нац. отбор да бъде без публика - за наказание на футболните запалянкоци,поискали оставка на посочените заради последните години без победа като домакин и гост.

16

БФС ни съсипа живота

преди 7 месеца

ОСТАВКА!

15

Анонимен

преди 7 месеца

"В момента не се вълнуваме от политика" - и как така 18 години Боби Перуката не се ли е занимавал с политика, дето седя зад Бойко на всяко негово повикване като пинчep? Естествено, че са свързани нещата с политиката и с ГЕРБ също. Тясно свързани

14

Не гледам мач

преди 7 месеца

Не се интересувам от футбол, не ми е интересен, но смятам, че БФС трябва да подкрепя футбола, а не обратното. И когато виждам че това не се случва, не ми остава нищо друго. И аз ще отида на протеста!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Ако в момента уишлено БФС разсейва хората от политика, то тогава от БФС правят поне ено нещо успешно. В момента не се вълнуваме от политика. ОСТАВКА БФС!

12

Тиха нощ, свята нощ

преди 7 месеца

Предполагам в Банкя е тихо, защото семействата се подготвят за тихата свята Коледна нощ, дядовците помагат на внуците да окрасяват елхата, а не е друга причината?

11

Хората са против БФС

преди 7 месеца

Положението е нетърпмо. Всички фенове на всички клубове скандират "Оставка!" в 18-тата минута.

10

Това е ТЕСТ

преди 7 месеца

Агитките правят това, за да покажат на академик Денков на какво са способни и да предложат своите услуги на държавата. Дано Денков приеме този знак на добра воля. Това ще е края на крадците от ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Тука некой трие коментарите без причина.

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Може да дигнеш и 3 стадиона ол траф но като нема футбол нема и смисъл